Vrea cineva comanda, m-am razgandit si nu ma mai intereseaza jocul, doar pt cei din Bucuresti.
M-am incumetat sa le scriu celor de la "Magazin de jocuri".
"Buna ziua,
Va contactam in legatuta cu anularea comenzii(comenzilor) pentru jocul "Little Big Planet 3 - PS4". Tinem sa va informam ca atitudinea dumneavoastra fata de clienti poate fi interpretata, la o prima vedere, ca necorespunzatoare, luand in considerare ca nu am fost informati prin email, sa nu zicem telefon, de anularea comenzii.
Pretul (15 lei) este intr-adevar derizoriu, in mod evident o greseala de afisare, si initial am considerat ca fiind de bun simt ca noi, clientii, sa nu insistam asupra livrarii; in fond nici nu ar fi corect ca un magazin sa comercializeze in pierdere (ori sa isi asume greselile, like a man). Totusi, de bun simt ar fi fost sa primim un mail informativ, sa nu fim nevoiti a ne bazam doar pe sistemul de tracking de la emag, companie care, de altfel, se respecta.
In aceasta idee, am pus bunul simt in sertar si ne vedem nevoiti sa va informam ca in viitorul apropiat se vor trimite reclamatii la ANPC, cauzate nu de reclama negativa de pe forumuri pe care ati castigat-o, ci de atitudinea dumneavoastra indiferenta fata de clientii de buna credinta.
Cu sinceritate,
fostii dumneavoastra clienti."
Despre cum o sa le comand toate consolele din stoc pe diferite adrese ca sa isi plateasca transportul dus-intors, inca nu le-am scris. Dar pare ca lor le plac surprizele, asa cum a fost anularea comenzii mele. Pentru copia mea a jocului ar fi pierdut 50 de lei, asa vor pierde mai mult si daca ANPC nu ii amendeaza.
Asta as recomanda si pentru Altex, insa acolo cu frigidere, masini de spalat pentru ca merita din plin.
Am primit raspuns
"Buna ziua,
Ma ajutati va rog cu un numar de comanda?
Multumesc mult
Calin"
Daca vreti, lasati aici numerele voastre de comanda, azi la pranz ii voi face o lista cu ele. Cine stie, poate macar isi cer scuze.
Eu am si primit Little Big Planet de la Magazin Jocuri, dar e coperta in maghiara sau ceha, habar n-am ce limba e. Nu am apucat sa vad dacă jocul are si engleza
Nici eu nu l am primit, dar comanda nu a fost anulata inca. La fel s a intamplat si cand am luat Sleeping dogs la 20 ron...a venit mai tarziu, dar a venit...desi am înțeles ca au fost destui carora le au anulat comenzile.
Sent from my D5503 using Tapatalk
nici eu n-am primit comanda dar in cont nu scrie comanda anulata.mai astept azi si maine apoi imi iau gandul.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa vedem ce ne pregateste dimineata cel mai "iubit" magazin (Emag), cu ocazia altor zile cu reduceri![]()
Dupa dezastrul de la BF, nu mai instalez din nou aplicatia.Spor la cumparaturi. Toata lumea are internet, site, browser, ei vor sa vanda prin telefon. Succes le dorim.
Aoleu, ăștia sunt jenanți, jocuri reduse de la prețul inițial de 340 lei. Nici la lansare nu costau atât, nesimțire...
Auzi ca NBA 2k14 era 310 lei, doamne fereste. Bai nu mai cumparati de la nesimtitii astia.
/Daca va intereseaza Lbp e la Altex cu 79 de lei demult!
Nu mi-au mai raspuns la mail. Atat le-a fost interesul, cat sa nu fac reclamatie la ANPC. Dar nu-i nimic, nici saptamana asta nu e tarziu... pacat doar ca astia nu vand frigidere. (vezi topicul despre Altex)
Niste nesimtiti, au ridicat preturile dupa sarbatori si acum au "zilele cu reduceri"... scuze "revolutia preturilor".
Bookmarks