Mie mi-a ramas cu status "Comanda plasata" dar m-au sunat sa imi spuna ca nu mai au stoc si asteapta saptamana viitoare raspuns de la producator. Sa vedem cu ce noutati revin.
Eu am primit urmatorul mesaj: Comanda 14861168, in valoare de 107,97 Lei, va fi livrata in 14.11.2015 in intervalul orar 09:00-14:00, la adresa specificata prin FAN COURIER.
Maine imi vine deci? Ati primit si voi mesajul asta si inca va apare comanda anulata/plasata?
@Mechatronick imi poti spune la ce ora ai plasat comanda? Sunt in certuri cu ei la ora actuala si am nevoie sa imi confirme cineva ca a primit mesajul de livrare dupa 12.25
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
---------- Post added 13-11-2015 at 19:21 ----------
@BogdanPI la fel, imi poti spune ora la care ai plasat comanda te rog ?
Eu am primit la 12:24 mesaj de confirmare.
M-am uitat acum 30 de min si imi aparea livrare anulata, iar acum imi apare in Produse pe drum spre showroom, deci cred ca e ok.
@Rekinu
Eu am plasat comanda la 12:14 si am primit confirmarea după un minut sau ceva de genul .. Oricum totul a decurs rapid
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comanda mea are tot ora 12.24 ca înregistrată. Și mie mi-au spus ca după 10 decembrie primesc din nou de la distribuitori și ca prețul rămâne neschimbat , 95lei. Versiune PS4. Ca la ei la nimeni. Better late than never.
No gata m-am lamurit. M-am certat vreo 2 ore cu ei, am depus o sesizare pe site si luni la opc alta sesizare. Cel mai probabil voi primi jocul pe 10 decembrie, dar cred ca nici atunci....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
10 Dec, între timp şi la mine au schimbat în "Comandă Plasată"
Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
eu am dat la 12:30 ,la status e comanda plasata..la telefon mi-au spus ca ma vor anunta cand revine pe stoc , iar pretul e " discutabil" ca la taraba...inca nu stiu la ce pret il vor trimite
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
O să fie ca la The Order, preţul nu îl vor schimba.
Trimis de pe al meu HTC Desire C folosind Tapatalk
Era bine sa fie ca la the order si sa fie fost 12 lei, chiar daca asteptam o lunaLa 96 ron, astept sa il primesc mai repede
Am reusit sa iau jocul azi si eu, dar asta numai ca am lasat versiunea de PS4 pentru un prieten de pe comanda.
Cat timp tin promotiile la emag? As lua The witcher 3, dar mi-e ca apare ceva de BF si nu o sa mai am toti banii. Poate o sa mai fie promotie la The Witcher 3 si dupa BF, stie careva?
Bookmarks