Cutia este cutie, dar NTSC este PAL? Ce sa fac cu o consola NTSC in Europa?
Asta deja intra la categoria nesimtire/indiferenta. Nu stiu de unde pot face rost de asa ceva, ca de vandut vad ca nu le zice nimeni nimic.
Stiu ca nu e ok sa discutam despre asta, dar in cazul celor cu console NTSC am inteles ca se pot moda si puteti juca jocuri din orice regiune vreti. Nu e ok ca Emag vinde console americane la noi asta e clar, dar daca le-ati prins la pretul ala bun e pacat sa le returnati zic eu.
Eu am acceptat-o așa NTSC și voi aduce niște modificări, după cum a spus Koba, să pot juca pe ea orice.
Preferam PAL dar prețul a fost foarte bun și pentru băiatul meu nu contează.
eMAG vrea să vândă 800.000 de produse de Black Friday și încasări de 250 milioane de lei
Cea mai mare reducere anul acesta (exceptand masinile) va fi de aproximativ 5.000 de lei la un televizor. Miercuri, 16 noiembrie, vor fi anuntate cele mai tari oferte anul acesta de Black Friday. Un amanut important este ca anul acesta, in premiera, vor fi afisate si cantitatile existente pentru cele mai atragatoarea produse!
Daca o sa ajunga produsele la o luna dupa achizitie, daca o sa inceapa tot asa "preferential" si ofertele bune o sa fie la produse care sunt 2-3 bucati in stoc... din partea mea sa vanda pana nu vor mai putea! Aproape sigur ca o sa mai apara inca o "greseala" in sistem... o sa dea iarasi o suta de televizoare si laptopuri la 2-3 indivizi pe 1-2 lei... Nu de alta, dar da bine la TV!
Produsele respective o sa fie vandute pana "incepe" BF. Mai ales ca nu se stie la ce ora incepe
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sunt si oferte reale, dar foarte putine, iar unele produse sunt inutile pentru majoritatea. Acum 2 ani am luat un letcon cu gaz Dremel la sub jumatae de pret, dar cati cauta asa ceva. Sau un pistol de lipit cu silicon Bosch cu acumulator la 100 lei, fata de 250 pretul normal, dar repet, cati cauta asa ceva.
Ce mai sunt la preturi mici sunt in stoc putine bucati si se epuizeaza repede, sau nu se livreaza, sau se livreaza dupa 2 luni.
Avand in vedere ca astia au BF zilnic, zapacesc masele care incep sa nu mai faca diferenta intre pretul normal si cel redus. Asta este si scopul, derutarea cumparatorului. Le trebuie un control riguros si ceva amenzi usturatoare, poate se linistesc.
Tudy de obicei la Black Friday ofertele auto se fac stric pentru de-stocare. In general preturile nu sunt real mult reduse deoarece dealerul nu vrea sa piarda bani, adaosul de Black friday la o masina se invarte la 3-500 Euro (fata de 6.000 - 8.000 Euro cat e la o marca premium). In plus dai de obicei de configuratii aiurea gen cutie manuala + faruri halogen, sau automate pe motoare gen avion
Eu m-am învățat minte, dacă vrei să cumperi ceva la preț bun, cumperi înainte de black friday. Iar de black friday... poate achiziționezi și tu ca orice om un, un hdd extern, un stick Usb, un film pe dvd din 2000 sau vreun joc de PC la preț de nimic.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nu puteam sa o zic mai bine. Desi cunosc persoane care au prins deal-urile alea super bune din alta galaxie (no pun intended), nu are rost sa iti faci nervi cu prostiile lor de site-uri care crapa si sa te bati ca nemancatul pe cele 20 de bucati disponibile din produsul x, asta dupa caz. Si sa iti mai si zica faza cu "trebuia pe aplicatie". Aham. Sa fie sanatosi.
Cam asta a fost experienta mea cu eMag de Black Friday. Sa fie sanatosi... am luat ce am cautat din alta parte![]()
As avea si eu nevoie de un sfat, sa schimb modalitatea de livrare prin ridicare personala punct posta romana?Este vorba de un produs comandat de black friday, un scaun de gaming si data estimata de livrare este 28 noiembrie.Ceva experiente cu aceasta metoda?La status apare doar comanda plasata deocamdata.Multumesc
Eu am comandat de vreo 2-3 ori cu ridicare de la posta. Totul a fost ok, dar va trebui sa te astepti la cozi datorita BF. Si nu uita ca e vorba de Posta si lentoarea cu care se misca angajatii de acolo. Trebuie sa stai sa iti scoata chitanta la imprimanta cu matrita etc.
Eu zic sa lasi cu livrarea acasa, astfel il vei avea la usa. Daca schimbi pe Posta, nu te astepta sa ti-l livreze in 2 zile.
Bookmarks