Asa sa tot fie oferte (...de capul lor!). Si in Auchan este un panou mare cu Fallout 4 la "oferta" pentru Ps4 si Xbox in perioada asta, dar pretul este exact 240 lei.
Asa sa tot fie oferte (...de capul lor!). Si in Auchan este un panou mare cu Fallout 4 la "oferta" pentru Ps4 si Xbox in perioada asta, dar pretul este exact 240 lei.
In 22 Decembrie mai intra ceva reduceri pe Xbox http://majornelson.com/2015/12/18/th...begins-dec-22/
Sent from my LG-V400 using Tapatalk
Cat perindam pe Emag prin jocuri am dat de bijuteria asta, si primul lucru care mi-a venit in minte a fost sariti baieti ca a failat eMag cu preturile!
Sper sa fiu iertat ca nu e de consola jocul![]()
parerea mea ca acel joc merita jucat doar pe un televizor de genul: Televizor LED Smart 3D LG, 249 cm, 98UB980V, 4K Ultra HD - eMAG.ro![]()
Ieftin rau TV-ul ala. De-abia astept sa apara pe stoc!![]()
Btw, aveti mare grija cu marketplace-ul de pe eMag. Se pare ca nu prea ii doare daca iti anuleaza comanda sau nu, chiar daca au tras banii de pe card (va recomand sa comandati doar cu plata la livrare). In cazul de fata, Alliance Computers via eMAG. Mi-au tras banii de pe card pt. comanda unor produse "In stoc"... si dupa 4 zile de la comanda, observ cu stupoare comanda "anulata". Nu am fost sunat, n-am fost contactat. E pe sistemul "si ... si cu banii luati". Nu stiu de ce tot continui sa imi incerc norocul cu eMag si ai sai "marketplaceri" jenanti. Probabil sunt masochist...
P.S. Mai ma si intreaba tanti de la eMag "doriti cumva sa vi se returneze banii?". Nu, as dori sa ramana banii la Alliance Computers si eu fara produse. Pfft... jenant!
La fel mi s-a intamplat cu "Magazin Jocuri" si "Ventum" la eMag Marketplace.
Eu de pe 31 octombrie astept pt un joc platit cu cardul direc de la eMag, deci nu numai pe marketplace se poate...
2 chestii noi despre emag:
- sparg comanda in 1000 pachete mici, fara sa ma intrebe, chipurile ca vine mai repede si a fost un fiasco. La mine 3 comenzi impartite in 12 mai mici au ajuns cu comanda completa in 5 zile si nu 2 ca de obicei
- au ridiccat comanda minima pentru transport moca la 200 lei.
Si inca mai astept steguletele cadou la comanda din 29 nov.
Da, la fel au "spart" si la mine comenzile... de le-au luat dracii. Stateam acasa pt. ca trebuia sa vina curierul sa-mi aduca un pix!
Intre timp, v-am zis eu acum cateva luni ca nu o sa le mearga bine cu Supermarket-ul odata ce au impus taxa de livrare (indiferent de suma). Deja au inceput din nou cu livrare gratuita la 300 RON. Sincer, voi astepta sa revina la 100 RON sau cat era initial...
Se pare ca nu sunt singurul care a patit asta (livrarea produselor din aceeasi comanda in n pachete mici, livrarea gratuita ce tot creste de la 99 la 149 la 199, nebuniile cu parteneri, marketplace etc.).
In plus mai si livreaza alte produse decat cele comandate sau fac direct facturi storno fara vreo cerere in prealabil samd.
Ne vaitam noi de Altex, insa emag pare mai rau.
Eu sper sa-si revina... dar am asa un feeling ca s-au intins mai mult decat le era plapuma. De exp. la reclamatiile facute, mi s-a raspuns la 1 din 10. Pai acum ceva anisori, cum faceam reclamatie, cum eram contactat, sa vedem ce se poate face.
P.S. Mai grav e cu comenzile pe firma. Mi se trage o suma de pe card si apare alta suma pe factura - nu stie nimeni de la eMag unde se duce diferenta... Chestiile astea dau al naibii de greu in contabilitate si pentru asa ceva tot eu imi iau amenda, nu ei.
Cam acelasi feeling il am si eu si observ ca se tot intind si devin un fel de corporatie locala ori regionala ori whatever.
Insa la nivel de raspuns la reclamatii online ori contact via telefon pauza; am sunat de vreo 5 ori, si mereu acelasi robot ce ma punea sa astept minute-n sir; iar cand intr-un final mi s-a raspuns la telefon mi s-a zis ca se stie si o sa primesc raspuns in 5 zile sau mai mult... dar reclamatia online tot nu o vad (doar ei in sistem sunt privilegiati la asta).
Deh, le-a crescut si lor reputatia si nasul si nu mai sunt firma aia micuta din Crangasi ori Semanatoarea ce vindea leaptoape, harduri si memorii.
Daca asa se intampla pe firma pentru comenzile achitate direct online este grav; eu am patit astfel doar la Bebetei, dar suma era mica si era pe persoana fizica.
Nu au dat o explicatie clara sau la ei banii se pierd in neant?
Daca ti se pare mult 5 ori, gandeste-te ca eu am sunat la elefant.ro de 9 ori si tot nu mi s-a raspuns... Plus ca astept sa mi se returneze 650 lei de 3 saptamani. La emag sau MG n-am avut probleme de genul niciodata...
E un fel de concurs de genul " Care-i mai neserios " . Din pacate batalia e stransa.
Seriozitatea cu care se lauda eMag pana acum ceva timp in urma din pacate it's long gone ...
Bookmarks