Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 18 of 53 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 1051

Thread: Discutii legate de eMag.ro

1. #341 SP
    Member musat's Avatar
    Asa sa tot fie oferte (...de capul lor!). Si in Auchan este un panou mare cu Fallout 4 la "oferta" pentru Ps4 si Xbox in perioada asta, dar pretul este exact 240 lei.

2. #342 SP
    Member flamer's Avatar
    In 22 Decembrie mai intra ceva reduceri pe Xbox http://majornelson.com/2015/12/18/th...begins-dec-22/

Sent from my LG-V400 using Tapatalk

3. #343 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și care e legătura cu emag?

4. #344 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Nelson e lagatura, cred ca-i var cu Leonte

5. #345 SP
    Member flamer's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Și care e legătura cu emag?
    Sorry, wrong topic

Sent from my LG-V400 using Tapatalk

6. #346 SP
    Junior Member Aframovici's Avatar
    Cat perindam pe Emag prin jocuri am dat de bijuteria asta, si primul lucru care mi-a venit in minte a fost sariti baieti ca a failat eMag cu preturile!

Sper sa fiu iertat ca nu e de consola jocul

7. #347 SP
    Member musat's Avatar
    De ce? Doar este vorba de transporturi GRELE si in consecinta costa mult!
    Attached Images Attached Images emag.jpg

8. #348 SP
    Junior Member Aframovici's Avatar
    Am vrut sa il cumpar dar mi-au pus si transport 20 de lei, si nu am mai vrut.

9. #349 SP
    Junior Member Florin_vexx's Avatar
    parerea mea ca acel joc merita jucat doar pe un televizor de genul: Televizor LED Smart 3D LG, 249 cm, 98UB980V, 4K Ultra HD - eMAG.ro

10. #350 SP
    Member flamer's Avatar
    Dap, numai vezi ca-i stoc epuizat

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

11. #351 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin_vexx View Post
    parerea mea ca acel joc merita jucat doar pe un televizor de genul: Televizor LED Smart 3D LG, 249 cm, 98UB980V, 4K Ultra HD - eMAG.ro
    Ieftin rau TV-ul ala. De-abia astept sa apara pe stoc!

Btw, aveti mare grija cu marketplace-ul de pe eMag. Se pare ca nu prea ii doare daca iti anuleaza comanda sau nu, chiar daca au tras banii de pe card (va recomand sa comandati doar cu plata la livrare). In cazul de fata, Alliance Computers via eMAG. Mi-au tras banii de pe card pt. comanda unor produse "In stoc"... si dupa 4 zile de la comanda, observ cu stupoare comanda "anulata". Nu am fost sunat, n-am fost contactat. E pe sistemul "si ... si cu banii luati". Nu stiu de ce tot continui sa imi incerc norocul cu eMag si ai sai "marketplaceri" jenanti. Probabil sunt masochist...

P.S. Mai ma si intreaba tanti de la eMag "doriti cumva sa vi se returneze banii?". Nu, as dori sa ramana banii la Alliance Computers si eu fara produse. Pfft... jenant!

12. #352 SP
    Member kinezu's Avatar

Discutii legate de eMag

La fel mi s-a intamplat cu "Magazin Jocuri" si "Ventum" la eMag Marketplace.

13. #353 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu de pe 31 octombrie astept pt un joc platit cu cardul direc de la eMag, deci nu numai pe marketplace se poate...

14. #354 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    2 chestii noi despre emag:
    - sparg comanda in 1000 pachete mici, fara sa ma intrebe, chipurile ca vine mai repede si a fost un fiasco. La mine 3 comenzi impartite in 12 mai mici au ajuns cu comanda completa in 5 zile si nu 2 ca de obicei

- au ridiccat comanda minima pentru transport moca la 200 lei.

Si inca mai astept steguletele cadou la comanda din 29 nov.

15. #355 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, la fel au "spart" si la mine comenzile... de le-au luat dracii. Stateam acasa pt. ca trebuia sa vina curierul sa-mi aduca un pix!

Intre timp, v-am zis eu acum cateva luni ca nu o sa le mearga bine cu Supermarket-ul odata ce au impus taxa de livrare (indiferent de suma). Deja au inceput din nou cu livrare gratuita la 300 RON. Sincer, voi astepta sa revina la 100 RON sau cat era initial...
    Attached Images Attached Images header.jpg

16. #356 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Se pare ca nu sunt singurul care a patit asta (livrarea produselor din aceeasi comanda in n pachete mici, livrarea gratuita ce tot creste de la 99 la 149 la 199, nebuniile cu parteneri, marketplace etc.).
    In plus mai si livreaza alte produse decat cele comandate sau fac direct facturi storno fara vreo cerere in prealabil samd.
    Ne vaitam noi de Altex, insa emag pare mai rau.

17. #357 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sper sa-si revina... dar am asa un feeling ca s-au intins mai mult decat le era plapuma. De exp. la reclamatiile facute, mi s-a raspuns la 1 din 10. Pai acum ceva anisori, cum faceam reclamatie, cum eram contactat, sa vedem ce se poate face.

P.S. Mai grav e cu comenzile pe firma. Mi se trage o suma de pe card si apare alta suma pe factura - nu stie nimeni de la eMag unde se duce diferenta... Chestiile astea dau al naibii de greu in contabilitate si pentru asa ceva tot eu imi iau amenda, nu ei.

18. #358 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Cam acelasi feeling il am si eu si observ ca se tot intind si devin un fel de corporatie locala ori regionala ori whatever.
    Insa la nivel de raspuns la reclamatii online ori contact via telefon pauza; am sunat de vreo 5 ori, si mereu acelasi robot ce ma punea sa astept minute-n sir; iar cand intr-un final mi s-a raspuns la telefon mi s-a zis ca se stie si o sa primesc raspuns in 5 zile sau mai mult... dar reclamatia online tot nu o vad (doar ei in sistem sunt privilegiati la asta).
    Deh, le-a crescut si lor reputatia si nasul si nu mai sunt firma aia micuta din Crangasi ori Semanatoarea ce vindea leaptoape, harduri si memorii.

Daca asa se intampla pe firma pentru comenzile achitate direct online este grav; eu am patit astfel doar la Bebetei, dar suma era mica si era pe persoana fizica.
    Nu au dat o explicatie clara sau la ei banii se pierd in neant?

19. #359 SP
    Member iUser's Avatar
    Daca ti se pare mult 5 ori, gandeste-te ca eu am sunat la elefant.ro de 9 ori si tot nu mi s-a raspuns... Plus ca astept sa mi se returneze 650 lei de 3 saptamani. La emag sau MG n-am avut probleme de genul niciodata...

20. #360 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    E un fel de concurs de genul " Care-i mai neserios " . Din pacate batalia e stransa .

Seriozitatea cu care se lauda eMag pana acum ceva timp in urma din pacate it's long gone ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 53 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast