A downloadat jocul ceva cand a facut sinc insa am jucat toata ziua si nu am avut probleme...
A downloadat jocul ceva cand a facut sinc insa am jucat toata ziua si nu am avut probleme...
Dasi evident cu sange
o sa mai modific chestii dupa ce ajunga acasa de la servici ca mi-au mai venit idei de embleme, lol. Vreau in weekend sa.mi fac si pt. cateva arme, cu STARS.
De la update-ul de ieri (33.16.18) ma baga numai in lobby-uri in care toata lumea are 2 sau maxim 3 bare de conexiune, inclusiv eu. Pana ieri, mergea perfect, toti aveam 4 bare. Vi s-a intamplat la fel? Joc pe PS4.
Putem planifica acolo intalniri, etc. pt. noi astia care-l jucam pe XOiar acest topic sa ramana pt. discutii generale
---------- Post added 15-11-2015 at 00:45 ----------
LIVE!!! Call of Duty: Black Ops III Tournament | Totino's Invitational - Twitch
N-am inteles nimic din story. Incredibil ce tampenie, dar dpdv al gameplayului e super-distractiv.
Haha story ce story!?E varza campania, cea de anul trecut a fost cu enspe clase mai buna. Insa multiplayerul e fun
, mult mai bun decat AW de anu trecut, unde topaiau toti cu jetpackuri peste tot ca nu mai intelegeai nimic
Anul asta au adus mult mai multa varietate cu toate clasele astea din mp, cu diferite puteri si costume de deblocat, hartile is mai misto, si armele mi se par foarte bine balansate, am incercat o gramada si cu toate se poate juca bine. "War machine FTW"
In weekend am descoperit perkul de wall hack: Awareness, asta daca jucati cu headphones binenteles. Se aud pasii inamicilor de la 15-20 de metri![]()
Profitati cat puteti de VMP, cred ca-i cea mai buna arma din joc momentan. Parca vad ca urmeaza nerf lol.
E buna de aproape, mi se pare ca are cel mai scurt time to kill, dar la departare e slaba, nu reuseam sa nimeresc mai nimic cu ea. Eu prefer auto rifles, am rezultate pozitive mai tot timpul cu ele pe cand cu smg-urile nu-mi iasa tot timpul, depinde de harti
Dead ops e fun, dar solo e cam greu, nu am reusit sa ajung prea departe, in co-op probabl ca e mai usor si poti sa rezisti mai mult.
Eu zic ca M8a7 e op. Am pus mana pe ea aseara si mi-a crescut K/D ul instant in meciurile urmatoare, facand peste 30 de killuri in TDM cateva meciuri la rand. That thing is a freaking laser, nu are recul deloc![]()
Nu am putut sa ma abtin sa nu o deblochez permanent la prestige, vreau sa profit de ea cat mai mult pana nu o nerfuiesc astia![]()
Inca nu am apucat sa joc cu M8a7...am fost ocupat sa fac gold pt kn, dar am sa o incerc.![]()
Bookmarks