Cont US, am incercat acum, ma obliga sa adaug payment method (am incercat de pe browser)![]()
Cont US, am incercat acum, ma obliga sa adaug payment method (am incercat de pe browser)![]()
Ah ok, simplu atunci. Probabil trebuie sa ai atasat un credit card macar? Ok whatever.
Daca cineva totusi il vrea prin "metoda" Altex va primii de la ei un cod care trebuie activat pe www.callofduty.com/beta unde veti primii 3 key-uri pentru beta, da 3.
In primul rand nu sunt un fan al acestei francize, defapt acesta ar fi primul COD in MP jucat de mine. 6 VS 6 nu ma atrage deloc, prea putin pt. mine, grafic sta bine, slideul imi pare prea aiurea, alergi 2m si faci slide 5m, nici in Destiny nu faci atat, camperi la greu, era unul de statea in casuta si cum trecea careva il impusca, omoram unul si ma lua altul, pana si in Destiny este mai bine doar ca acolo ii strica lagul, matchmakingul facea figuri, trebuia sa iesi ca sa gasesti jucatori, probleme de lag nu am avut, este ok dar nu pe gustul meu.
Daca mai are cineva un cod de beta si nu are ce face cu el as vrea si eu sa incerc jocul.
Nu mai am nevoie, merci DiablQ
Cu placere Dant3![]()
Ca sa jucati Beta-ul trebuie sa faceti PreOrder la joc de pe un cont oarecare, dupa ce ati facut asta intrati la categoria Games>Free To Play si aveti acolo Beta-ul gratis. ( PS4 )
^Din cate am citit merge numai pe cont de EU...
---------- Post added 19-08-2015 at 21:19 ----------
Scuze de double-post, dar pentru cei cu cont de US care vor sa joace BETA, doar faceti un cont de EU si merge fara probleme. (nu stiu cum nu s-a mentionat mai devreme)
In BF4 ma mai descurc, dar in jocul asta nu pot neam sa nimeresc ceva, cum ma vad aia ma si omoara, si, mai sunt si rachetele alea de cad, nu ma convinge deloc sa cumpar asa ceva.
Bookmarks