Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 23 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 448

Thread: Fifa 2010

1. #81 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    nu este mare diferenta dintre 09 si 10.....
    sa sti ca este sau cel putin pentru cei care au devorat jocul in multiplayer si in manager mode (fifa09) se vad clar diferentele intre fifa 09 si fifa10 (din videoul de mai sus). oricum nu ne putem pronunta pana nu vedem mai multe videouri sau pana nu jucam un demo. parerea mea este ca fifa10 promite foarte mult si de abia astept sa apara

---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------

va recomand sa cititi, foarte interesant un adevarat preview:FIFA 10 - My first impression - Part 1 - Electronic Arts UK Community si partea a doua FIFA 10 - My first impressions part 2 - Electronic Arts UK Community

2. #82 SP
    Member octav's Avatar
    eu iubesc manager mod-ul... de-abia astept sa vina fifa

3. #83 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

4. #84 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Ce urata e !
    Unde e Ronaldinho ?

5. #85 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Trebuia sa fie C.Ronaldo cu Messi - the best players

6. #86 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Trebuia sa fie C.Ronaldo cu Messi - the best players
    aia o sa fie la PES
    Attached Images Attached Images fifa_10_xbox_360_cover_by_lee13d.jpg

7. #87 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    @k1du : My ass.

Insfarsit un jucator adevarat pe coperta de fifa.

8. #88 SP
    Member Cata25's Avatar
    Adică? Rooney e de la Fifa 06 pe copertă... sau te referi la Lampard?

9. #89 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    "Other regions - like Germany, Spain and the US - will feature different stars (Germany's edition, for example, will feature Bayern star Bastian Schweinsteiger alongside Rooney)"

Mie imi pare bine ca nu e C.Ronaldo pe coperta, mereu am avut senzatia ca e plin de fite.

10. #90 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Mie imi pare bine ca nu e C.Ronaldo pe coperta, mereu am avut senzatia ca e plin de fite.
    Asa e. Si mie imi pare bine ca nu e.

11. #91 SP
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Asa e. Si mie imi pare bine ca nu e.
    daca ati avea si voi banii lui.[milioane de euro]faima lui...si atatea femei.credeti-ma ca si voi ati avea o gramada de fitelol

12. #92 SP
    Member oBL1O's Avatar
    daca ati avea si voi banii lui.[milioane de euro]faima lui...si atatea femei.credeti-ma ca si voi ati avea o gramada de fitelol
    Nu prea cred.
    De ex si Ronaldinho e plin de bani, e faimos, dar mi se pare destul de modest.
    Sa nu mai zicem de Michael Jackson.

Dar hai ca aici nu discutam de Ronaldo, ci de FIFA 10.

13. #93 SP
    in privinta lui Michael Jackson ai dreptate era cel mai faimos om de pe pamant si era foarte modest..iar despre Ronaldinho..avea si el fitele lui cand era la Barcelona acum nu mai are..si cred ca rooney o sa fie pe coperta.

14. #94 SP
    Taw
    Iar tu esti entitatea suprema pe care trebuie sa o credem no matter what?
    Sunt nenumarate exemple cu oameni bogati dar foarte modesti.

15. #95 SP

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------

Iar tu esti entitatea suprema pe care trebuie sa o credem no matter what?
    Sunt nenumarate exemple cu oameni bogati dar foarte modesti.
    lol..eu ziceam de el pentru ca este tanar si are tot ce ii trebuie....nu conteaza

16. #96 SP
    Taw

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------

lol..eu ziceam de el pentru ca este tanar si are tot ce ii trebuie....nu conteaza
    Personal il consider mai slab decat a fost Ronaldo (adevaratul), Zidane, Del Piero, etc la vremea lor.Doar ca acum sumele puse in joc sunt din ce in ce mai mari si mereu apar titluri gen "cel mai scump transfer din istorie".

17. #97 SP
    Personal il consider mai slab decat a fost Ronaldo (adevaratul), Zidane, Del Piero, etc la vremea lor.Doar ca acum sumele puse in joc sunt din ce in ce mai mari si mereu apar titluri gen "cel mai scump transfer din istorie".
    pe vremea aia cand era la putere ronaldo , zidane..[cand erau tineri] cum ii ronaldo acum..da jucau mai bine pentru ca atuncea jucau de placere acum se joaca pentru bani

18. #98 SP
    Member octav's Avatar
    ai dreptate claudiu. la un moment dat nu mai au motivatie.
    ontopic: mie nu imi pasa cine e pe coperta. eu cumpar jocul, nu imaginea dupa coperta

19. #99 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Vad ca pe coperta sunt Xavi si Benzema.
    Sport.ro :: VIDEO: Xavi si Benzema imaginea FIFA 10!
    Hmmm... acum vad ca ei au scris ca FIFA 10 se lanseaza pe 31 octombrie (site-ul sport.ro)

20. #100 SP
    Member kane86's Avatar
    praf aia de pe sport.ro....nu au nimerit nici o data (macar de era una de pe alt continent )
    Gamespot

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 23 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks