Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 23 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 381 to 400 of 448

Thread: Fifa 2010

1. #381 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Am luat si eu jocul, revin cu impresii <3

2. #382 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Un gol dat de mine: SK Rapid Wien 3 - 0 KSV Superfund | EA SPORTS Football World Nu vreau sa ma laud dar a fost un gol foarte frumos

3. #383 SP
    Member Dante's Avatar
    am luat si eu fifa ieri. parca e prima data cand oboseala jucatorilor pe final de meci se simte din plin. schimbarile au devenit ultra necesare. am lasat fundasi cu energia la minim pana la sfarsit si nu se mai puteau tine de atacanti deloc

---------- Post added 12-10-2009 at 08:39 AM ----------

am descoperit si niste buguri. in manager mode sunt transferuri care se repeta. de exemplu philip neville a fost transferat de 3 ori de la everton la man utd. iar comentatorii gresesc la finalul meciului. se termina egal si spune ca una din echipe a ajuns la a 3 a infrangere consecutiva

4. #384 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    'dea dracii in ea de treba, incurcate sunt caile ea sports-ului.
    Nu reusesc de nici o culoare sa vad unde ajung filmele pe care le uploadez din instant replay. Imi zice "video was succesfully uploaded to easportsfootbalworld" dar cand intru in profilul meu de acolo, adica aici: EA SPORTS Football World surpriza:No videos found
    Wtf? Unde ajung filmele alea?
    Nu ca as fi marcat eu cine stie ce goluri, dar toti copiii retarzi de aici(si cine a fost pe acolo stie ca sunt MULTI) reusesc sa urce reluari acolo deci nu ar trebuie sa fie rocket science.

Am scris si la EA Support dar cred ca acum sunt oicum asaltati de cereri de support caci deja au depasit limita celor 24 de ore in care scria ca raspund.

5. #385 SP
    Member Dante's Avatar
    lista de buguri e enorma, f multe dintre ele le-am intalnit si eu in manager mode
    kitanamedia.com &bull; View topic - Manager Mode issues
    ia uitati aici

6. #386 SP
    mns
    Junior Member mns's Avatar
    Sunt chiar curios cate galeti de bani au aruncat in revistele si site-urile ce au facut review la joc. Dupa un sezon in manager mode, asta pentru ca nu sunt un fan al jocului online, Fifa 10 mi se pare o mare mizerie. Aceleasi porcarii de la Fifa 09, jumatate din standing tackles facute de tine sunt faulturi, AI-ul faulteaza in draci si nimic, jucatorii tai cand sunt in mijlocul actiuni din jurul careului raspund cu intarziere la comenzi sau pur si simplu stau, cand e vorba de un duel 1 la 1 si tu esti la 1 metru de minge si adversarul la 5, tot el ajunge primul. Am jucat numai pe manual si aici pasele extraterestre ale computerului si deposedarile instant omoara tot farmecul de a controla mingea cum trebuie, mai ales cand vine vorba de pase.

SIngurul lucru pozitiv e ca jocul pare mult mai lin si animatiile sunt foarte bine legate.

De manager mode nu mai zic nimic, Fifa 10 e primul joc pe PS3 ce mi-a crapat in 2 ani si ceva; jucatori foarte buni pur si simplu mi-au disparut de la echipa, numai ca sa-i vad ca joaca acum pentru altcineva si eu nici n-am primit bani pe ei. M-am calificat in cupa frantei in finala si datorita meciurilor din campionat am picat pe pozitia a doua, avand 2 meciuri mai putin (avand obiectivul de a promova de pe primul loc) si imi scade reputatia cu 9 si board confidence cu o galeata.

7. #387 SP
    Member Dante's Avatar
    am inteles ca patchul v1.02 va aparea la sf lunii/inceputul lunii viitoare. pana atunci jocul intra inapoi in cutie. daca nici ala nu rezolva bugurile o sa ajunga pe bazar

8. #388 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    De unde ai informatia cu patch-ul?

9. #389 SP
    Member Dante's Avatar
    nu e o informatie oficiala, unii zic ca ar putea iesi odata cu lansarea fifa din state. faza dubioasa e ca cel de la EA Sports care raspundea pe forumul oficial intrebarilor si sugestiilor jucatorilor de fifa subit nu mai raspunde de cand au inceput sa urle oamenii.
    a zis ca a jucat 13 sezoane la manager mode si mi-e greu sa cred ca nu a observat cele 63!!!! (pana acum) de buguri mai mari sau mai mici

10. #390 SP
    mns
    Junior Member mns's Avatar
    De la EA nu mai raspunde nimeni din echipa jocului, nici la PC nici la console. Si mie mi se pare dubios cum se laudau ca joaca nu stiu cate sezoane in manager mode si daca te uiti in lista de buguri absolut toate features-urile din joc sunt date peste cap.

PS Lista a ajuns la 69 http://forums.electronicarts.co.uk/f...l#post11539748

11. #391 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu n-am gasit niciun bug in cea mai importanta sectiune a jocului dupa parerea mea, adica online-ul.

12. #392 SP
    Member Dante's Avatar
    bugurile majore nu sunt la gameplay. acolo e bun jocul cu unele mici scapari (gen portari care ies prea mult din poarta,faulturi evidente din partea AI nesanctionate etc). noi ne referim la manager mode, modul pe care au promis in mod expres cei de la EA ca-l vor face f bun. sunt f multi care cumpara jocul in special pentru MM si au ramas profund dezamagiti.

13. #393 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

14. #394 SP
    am vazut si eu videoul acesta, dar nu am avut parte de nici un glitch pana acum in joc

15. #395 SP
    Member Dante's Avatar
    saptamana viitoare apare patch-ul 2.
    maine se pare ca va fi postata lista cu buguri rezolvate de acesta.

"Yes there is a patch coming and I am waiting for the nod to be able to post the full list of what is being updated. Hopefully I will get this this evening so that I can post tomorrow and let everyone know.

Not had an actual ETA on the patch yet but I believe it is currently with Sony / MS to review."

Acesta este ultimul post al unuia de la EA postat astazi la ora 10.

New FIFA 10 patch this week, EA keen to address remaining issues News | Eurogamer

16. #396 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Pt fanii lui C. Ronaldo !

17. #397 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Chiar ieri am dat un gol asemanator cu cel din 0:30. Tot la fel din centrare.

18. #398 SP
    Member DUMYMIX's Avatar

19. #399 SP
    Junior Member CooL's Avatar

20. #400 SP
    genial lol, felicitari pentru montaj

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 23 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks