Mercy..![]()
ok, deci aici e raspunsul oficial referitor la ce buguri va rezolva patchul 2
List of New Updates - Electronic Arts UK Community
ati vazut bugul asta pana acum?
NAC Breda 2 - 2 Accrington | EA SPORTS Football World
cica mai apare un bug in care centrezi in careu si jucatorul care ar trebui sa dea cu capul de fapt prinde mingea in mana
ai citit comenturile dar n-ai inteles. nu este fake, este o situatie din joc care se intampla. bugul provine din faptul ca in niciun moment un jucator care nu poarta echipament disticntiv( adica portarul) sa poata prinde mingea in mana. trebuia programat astfel incat schimbul posturilor in teren sa se faca cand jocul este oprit pentru out, corner sau lovitura libera si in acelasi timp sa se faca si schimbul de tricouri. astfel portarul avea intotdeauna echipament distinctiv
N-am apucat sa ma joc online fifa aseara . A rezolvat din problemele cu invitatiile patch-ul 2??
nu stiu, eu am imprumutat de cateva zile jocul unui prieten ca ma enerva ca nu mai aparea patchul odata.
asa e mister(KHAN) cu liga rusiei e doar pe ps2 nema pe ps3(ma intreb cine mai cumpara fifa pe ps2 deoarece arata la fel si la fel de foarte multi ani??)
mie imi place jocul acum dupa ce au scos patchul 2. singura chestie deranjanta e ca fundasii se apara mult prea sus si portarul iese din poarta de tembel si-si ia loburi. MM merge bine cu unele scapari.
Gol destul de funny dat de mine (auto-gol mai exact).
Milan 1 - 0 Juventus | EA SPORTS Football World
si cand a iesit mingea afara , sau s-a oprit jocul pt lovitura libera nu si-a revenit la normal?
Aveti un nou coleg!!!! Asteptam sa isi arate fata de dupa gazonul tomnatic si bacovian!! Sa-i uram insa bun-venit!!![]()
Wyzy_007 id.ul meu pt fifa 2010 ps3. Cont pe romania dak are importanţă. Aş vrea să fiu şi eu in club
---------- Post added 27-01-2010 at 10:49 PM ----------
Wyzy_007 id.ul meu pt fifa 2010 ps3. Cont pe romania dak are importan. A vrea s fiu i eu in club
Eu am cumparat jocul (FIFA10) in ianuarie. Are patch-urile respective deja instalate? Trebuie sa le instalez? Cum pot verifica (instala)?
Bookmarks