If-ul a fost pt hat-trick, pt totw asta trebuia mai mult pt sif .
Am o intrebare va rog frumos, un prieten si-a luat jocul de pe US store dar a cumparat points de pe EU store - Italia. Inca nu i-au aparut in-game. Trebuia sa le fi cumparat de pe US store ?
Multumesc anticipat.
Care are, de aici, echipa "Rapid Giulesti" ? Am facut acum un minut un 0-0 de tot rahatu'![]()
Încerc de o săptămână sa joc semifinala în cupa Bronze Online și nu îmi găsește adversar) (dau de 4-5 ori search)..
Voua vi se intampla ca dupa ce licitati pe foarte multe item-uri sa nu va mai mearga sa dati bid ? Imi apare un mesaj "There was an error with your bid ...". Am inteles ca ar fi o masura anti auto-buyers, dar totusi, astia de la EA sunt idioti ?![]()
Am licitat in seara asta sute ... Am vazut pe forumuri ca li se intampla si altora, astia de la EA o sa ne ia si trading-ul intr-o buna zi, doar doar sa le dam bani si pe puncte![]()
Cei care îl aveți sau care l-ați avut pe Ntep din Ligue 1, cum vi se pare? Eu îl am de ieri și nu mi se pare extraordinar, ma gândesc sa îl joc pe Fekir în stânga chiar dacă e ST.
Bookmarks