Beauvue.
1.In UT se pot schimba formatiile standard ?. Ma intereseaza inainte de meci,nu in timpul meciului.
2.Cati bani(coins) se obtin (in medie) daca castigi cele 4 meciuri la draft (cel single player)?
Vreau sa fac jocul 100% si sunt cateva achievement in UT ,cele mai grele par cele cu draft'ul (pentru ca este 15k intrarea) si ma gandeam sa-l fac pe cel single player (poate e mai usor) si dupa sa strang bani pentru cel online.
In UT poti modifica formatia cand doresti , inainte de meci sau din meniul "squad" apasand L2. In UT Draft iti alegi formatia la inceput si nu o mai poti schimba (din ce stiu eu) . Coinsii se castiga dupa fiecare meci 500-600 de banuti, dupa ce castigi UT Draft primesti pachete (cel putin eu asta am primit castigand offline) .
Stiu ca poti schimba formatia,dar nu ma intereseaza cele standard, eu joc un "fel" de 4-1-3-2 si nu e in lista,asta intrebam.
am dat aseara peste un baietas...francez el... Ronaldo IF, Ibra roz, Vieira, Boateng Ramos, Neuer...si inca 2-3... sincer.. m-a nenorocit.. super skill pe cocosel...nu puteam sa ii i-au mingea...ce-i drept nici nu am super fundasi..insa..totusi, nu tin minte sa fi jucat cu cineva atat de bun, gandea ficare faza pe care o avea ziceai ca joc impotriva AI...anticipa orice miscare a mea, alunecari daor la minge, perfecte...plus ca avea super echipa...4-0, insa bine ca am scapat doar cu atat
---------- Post added 12-10-2015 at 12:15 ----------
"aAa Ayziq" GT-ul daca cumva il intalniti pe X1
---------- Post added 12-10-2015 at 12:16 ----------
are doar victorii clare daca te uiti la profilul lui..
---------- Post added 12-10-2015 at 12:27 ----------
apropo, se poate si la fifa16
Bogdy84's Xbox clips on XboxDVR.com
---------- Post added 12-10-2015 at 12:28 ----------
Bogdy84's Xbox clips on XboxDVR.com
Ca sa luati mai multi bani deblocati din catalog acele boosturi ..sunt destule si dupa meci vei lua 1500 coins..la inceput chiar conteaza
tu vb serios?!
---------- Post added 13-10-2015 at 09:38 ----------
l-am gasit si eu.. e meserias ce-i drept..un amator ca mine nu prea are cum sa ii faca fata..plus ca avea super echipa..o are pe twitter
Am dat si eu cu ceva vreme in urma de francezul asta... Chiar se pricepe, nu-ti pare rau cand te bate unul ca el si e o placere sa-l vezi cum joaca.
Intrebare-intrebatoare: am reusit sa-mi fac 2 echipe slabe spre multumitor, cu care joc alternativ pentrua tine fitnessul ridicat.
In plus am adunat vreo 30k de coins. Oare sa trag pachete sau sa-mi fac upgrade la vreu jucator?![]()
Eu am spart vreo 400k pe pachete și din ce am prins doar Tevez merita menționat. Sfatul meu, fără upgrade la jucător.
eu anul asta dau coins pe pachete doar cand apare TOTY..pachetele de 100k.. Pana atunci strang ca furnicuta
Eu dupa ce am spart milioane de Coins in 15 mi-am promis ca nu le mai dau bani, tragand pack-uri astora de la EA. De cand a aparut jocul nu am tras nici macar 1 pack si am echipa asta: https://www.easports.com/uk/fifa/ult...nL0dp:FFA16PS4![]()
Bookmarks