Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 79 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast
Results 201 to 220 of 1563

Thread: Ultimate Team - Fifa 17

1. #201 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Apara fenomenal, am bani si de Trapp IF dar nu dau 22-23 de k pe el cand Ruffier la 1-2k apara de nu ai ce sa-i reprosezi.

2. #202 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    eu cu asta ma lupt si ma declar multumit, la ce stiu eu sa joc e ok

https://www.easports.com/fifa/ultima...2Ocw9:FFA16XBO

3. #203 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Apara foarte bine Ruffier !! Nici eu nu mai deschid pachete ! Doar cele 2 primite saptamanal, in rest strangem, e criza !

4. #204 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by flaviusdani View Post
    Eu am spart vreo 400k pe pachete și din ce am prins doar Tevez merita menționat. Sfatul meu, fără upgrade la jucător.
    La ce te referi cu upgrade la jucator? Inform?

5. #205 SP
    Adica sa incepi sa joci cu Alessandrini pana faci bani de Lucas, la asta se refera ( e doar un exemplu )

6. #206 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Aaa..am inteles..ma gandeam la inform

7. #207 SP
    Quote Originally Posted by flaviusdani View Post
    Eu am spart vreo 400k pe pachete și din ce am prins doar Tevez merita menționat. Sfatul meu, fără upgrade la jucător.
    fara upgrade la jucator sau FA upgrade la jucator?

Cu coinsii m-am lamurit intre timp, n-are rost sa iei pachete.

8. #208 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    daca te dau banii afara din casa merita si pachetele, de fun. Insa sa speri la un super jucator..poate odata la 40 de pachete sa intre unul...e un fel de sper sa castig la loto...

9. #209 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Cum e ruffier în comparație cu Anthony lopes?

10. #210 SP
    L-am luat acum pe Lopes pentru a doua echipa si 1vs1 nu ii dai gol, deci scoate incredibil, acum ramane de vazut la suturile de la distanta cum se comporta...

11. #211 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pai de la distanta, dacă șutul a fost prins bine (ma refer la timing), orice portar ia gol.

12. #212 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    uploadfromtaptalk1444755887655.png ce jucatori in afar de grizzman sa mai iau..pe viitor

13. #213 SP
    uploadfromtaptalk1444755944174.png 2...

14. #214 SP
    De ce imi place Lacazette!?
    Attached Images Attached Images fifa-16-fut-seasons-0-3-fut-v-fut-2nd-half.jpg fifa-16-fut-seasons-0-3-fut-v-fut-2nd-half_1.jpg

15. #215 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Sunt singurul caruia i se pare ciudat jocul anul asta ? Ciudat, adica nu ma pot obisnui cu el, am facut doua echipe acceptabile in UT, am jucat pana in div. 6 acum doua zile destul de bine (fiind si divizii mai usoare) , insa nu reusesc in div. 6 (de doua zile) sa.mi creez ocazii prea multe si mai mult de atat, cu cat cumpar un fundas mai bun , cu atat iau gol mai usor. Joc 4-3-3(2) cu un CDM , sa fie asta problema ? La 15 ma "intelegeam" cel mai bine cu formatia asta . Am jucat si offline si parca nu.mi iese jocul, singurele lucruri care.mi ies sunt suturi de la distanta si fuga cu un jucator, dar imi displace...nu.mi ies pase simple, nu mai iese pasa lobata cand e cazul , nici centrarea, nici macar pasa printre (triunghi) . Cu 13, 14, 15 m.am inteles mai bine, chiar si la inceput....

16. #216 SP
    pfff... ne-au scos astia managerul din FIFA 16
    anul trecut a disparut Dan Petrescu, acum nu mai e nici Reghe...

17. #217 SP
    Quote Originally Posted by bogdan-1984 View Post
    cineva s-a reapucat de UT..hmm

---------- Post added 14-10-2015 at 08:50 ----------

Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Sunt singurul caruia i se pare ciudat jocul anul asta ? Ciudat, adica nu ma pot obisnui cu el, am facut doua echipe acceptabile in UT, am jucat pana in div. 6 acum doua zile destul de bine (fiind si divizii mai usoare) , insa nu reusesc in div. 6 (de doua zile) sa.mi creez ocazii prea multe si mai mult de atat, cu cat cumpar un fundas mai bun , cu atat iau gol mai usor. Joc 4-3-3(2) cu un CDM , sa fie asta problema ? La 15 ma "intelegeam" cel mai bine cu formatia asta . Am jucat si offline si parca nu.mi iese jocul, singurele lucruri care.mi ies sunt suturi de la distanta si fuga cu un jucator, dar imi displace...nu.mi ies pase simple, nu mai iese pasa lobata cand e cazul , nici centrarea, nici macar pasa printre (triunghi) . Cu 13, 14, 15 m.am inteles mai bine, chiar si la inceput....
    jocul este diferit anul asta...long si short through ball nu mai sunt op, si trebuie folosite doar in anumite situatii. Pasele merg mai bine pe LB si A (Xb1), iar ca centrarile sa aiba finalitate trebuie sa fi atent la pozitionarea corpului celui care centreaza si la pozitionarea atacantilor in care... foloseste pt long balls X-ul (Xb1) sau LB + X

18. #218 SP
    Member dragosbc's Avatar
    Intrebare eu am facut precomanda la fifa pe store us in 21 si vad ca nu am primit acele pachete.cu cine trebuie sa iau legatura?multumesc

19. #219 SP
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    cineva s-a reapucat de UT..hmm

---------- Post added 14-10-2015 at 08:50 ----------

jocul este diferit anul asta...long si short through ball nu mai sunt op, si trebuie folosite doar in anumite situatii. Pasele merg mai bine pe LB si A (Xb1), iar ca centrarile sa aiba finalitate trebuie sa fi atent la pozitionarea corpului celui care centreaza si la pozitionarea atacantilor in care... foloseste pt long balls X-ul (Xb1) sau LB + X
    Un pic asa... oricum am trecut pe seria a...ma inteleg mai bine cu ei...

20. #220 SP
    o sa vedem..mwhahaha

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 79 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 61 ... LastLast