Apara fenomenal, am bani si de Trapp IF dar nu dau 22-23 de k pe el cand Ruffier la 1-2k apara de nu ai ce sa-i reprosezi.
Apara fenomenal, am bani si de Trapp IF dar nu dau 22-23 de k pe el cand Ruffier la 1-2k apara de nu ai ce sa-i reprosezi.
eu cu asta ma lupt si ma declar multumit, la ce stiu eu sa joc e ok
https://www.easports.com/fifa/ultima...2Ocw9:FFA16XBO
Apara foarte bine Ruffier !! Nici eu nu mai deschid pachete ! Doar cele 2 primite saptamanal, in rest strangem, e criza !![]()
Adica sa incepi sa joci cu Alessandrini pana faci bani de Lucas, la asta se refera ( e doar un exemplu )![]()
daca te dau banii afara din casa merita si pachetele, de fun. Insa sa speri la un super jucator..poate odata la 40 de pachete sa intre unul...e un fel de sper sa castig la loto...
L-am luat acum pe Lopes pentru a doua echipa si 1vs1 nu ii dai gol, deci scoate incredibil, acum ramane de vazut la suturile de la distanta cum se comporta...
Pai de la distanta, dacă șutul a fost prins bine (ma refer la timing), orice portar ia gol.
Sunt singurul caruia i se pare ciudat jocul anul asta ? Ciudat, adica nu ma pot obisnui cu el, am facut doua echipe acceptabile in UT, am jucat pana in div. 6 acum doua zile destul de bine (fiind si divizii mai usoare) , insa nu reusesc in div. 6 (de doua zile) sa.mi creez ocazii prea multe si mai mult de atat, cu cat cumpar un fundas mai bun , cu atat iau gol mai usor. Joc 4-3-3(2) cu un CDM , sa fie asta problema ? La 15 ma "intelegeam" cel mai bine cu formatia asta . Am jucat si offline si parca nu.mi iese jocul, singurele lucruri care.mi ies sunt suturi de la distanta si fuga cu un jucator, dar imi displace...nu.mi ies pase simple, nu mai iese pasa lobata cand e cazul , nici centrarea, nici macar pasa printre (triunghi). Cu 13, 14, 15 m.am inteles mai bine, chiar si la inceput....
pfff... ne-au scos astia managerul din FIFA 16![]()
anul trecut a disparut Dan Petrescu, acum nu mai e nici Reghe...
cineva s-a reapucat de UT..hmm
---------- Post added 14-10-2015 at 08:50 ----------
jocul este diferit anul asta...long si short through ball nu mai sunt op, si trebuie folosite doar in anumite situatii. Pasele merg mai bine pe LB si A (Xb1), iar ca centrarile sa aiba finalitate trebuie sa fi atent la pozitionarea corpului celui care centreaza si la pozitionarea atacantilor in care... foloseste pt long balls X-ul (Xb1) sau LB + X
Intrebare eu am facut precomanda la fifa pe store us in 21 si vad ca nu am primit acele pachete.cu cine trebuie sa iau legatura?multumesc
Bookmarks