Va salut. Am si eu doua intrebari de noob.
1. Merita jumbo packul de 100k?
2. Am vazut ca sunt jucatori basic si sunt jucatori ale caror calitati cresc daca chemestryul e bun. Merita pretul mai mare ai acestora?
Merci frumos
Va salut. Am si eu doua intrebari de noob.
1. Merita jumbo packul de 100k?
2. Am vazut ca sunt jucatori basic si sunt jucatori ale caror calitati cresc daca chemestryul e bun. Merita pretul mai mare ai acestora?
Merci frumos
Nu inveati in packuri
Sent from my D6603 using Tapatalk
---------- Post added 01-01-2016 at 20:30 ----------
Investi
Depinde de diferenta de pret intre basic si cel cu chem aplicat. Pe de alta parte carduri de chemistry gasesti sa cumperi si le poti aplica tu. Dar ai grija ca acel chemistry sa creasca atributele care trebuie pe acel jucator.
Si inca ceva: cardurile de chem sunt influentate si de chemistry-ul pe care il are acel jucator in echipa ta.
Fifa15alte sanse... Mai bine te convingi si ne spui si noua..eu am deschis prea multe pachete ca sa mai fiu curios
Cunperi inainte de toty..vor vinde multi jucatorii ieftini sa aiba de paxkuri
Team of the year e pe 11 ianuarie, in perioada aia preturile la jucatori scad..daca cumperi atunci si vinzi dupa cateva saptamani cand isi revin preturile faci profit
Am inteles. Merci frumos. Scad pe piata normala de transferuri, sau tre sa ii iau in alt mod?
FIFA 16 Calendar - When Everything Will Happen ?
dai in jos pana vezi luna ianuarie si vezi cate ore tine fiecare toty.tine 1 saptamana nebunia(11-17)
preturile nu isi ating minimul pe 11 ianuarie,atunci incep sa scada considerabil.cumperi dupa 3-4-5 zile daca vrei sa iesi mai ieftin
In viitorul apropiat o sa vrea sa investesc un pic in pachete si sunt curios daca merita sa imi cumpar fifa points sau coins de pe site-uri?
Dacă vrei doar pachete cred ca mai convenabil e Fifa points, plus ca umbla mitul ca la points îți dă pica jucători mai buni.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Guys, vi s-a întâmplat pana acum sa nu mai jucați nimic dintr-o data? Ieri erați bine mersi div 1 și apoi jucătorii nu mai aleagă, nu mai pasează nici la 2 metri corect, goluri primite din devieri, penalty-uri etc? Eu sunt exasperat și în afara de asta mai sunt și unul din nefericiții cărora le găsește oponenți foarte greu.
Asta se intampla la toata lumea ...e si de la scriptingul lor
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Eu am picat din Div 2 in Div 5 de 3 ori pana acum.....asta e situatia din pacate....si mergem mai departe![]()
mai are cineva probleme cu serverele EA? (sau e doar la mine) nu ma pot conecta! spune ca: In order to acces the online features for thi stittle your SEN account must be signed it and you must be signed in to the EA servers
Vreau sa strang ceva coins pentru un atacant mai bunicel si ma gandeam sa-l cumpar pe Diego Costa, il are careva? Am citit ca e un bully pentru fundasi si destul de puternic.
Bookmarks