Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 79 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1563

Thread: Ultimate Team - Fifa 17

1. #701 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Cu 63 agility si 52 balance e ca un elefant in miscari...dar incearca l poate iti place ..cel mai bine e sa joci cu ei sa vezi daca iti plac...in functie de sistem..stil de joc..

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

---------- Post added 04-01-2016 at 09:45 ----------

Mie personal nu-mi plac atacantii greoi..am incercat Benzema if de 88 ..bun atacant..finishing 92..dar nu are agility.

---------- Post added 04-01-2016 at 09:46 ----------

Daca ai echipa premier league iti recomand Shaqiri if 82.

2. #702 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Il am eu pe Costa, singurul lui avantaj este ca nu il dai jos repede in rest omul merge cu pasi marunti, efectiv nu alearga, nu poti sa faci contre cu el.

3. #703 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    nu am buget asa de mare pentru jucatori IF eu joc cu 2 atacanti si imi place sa am o stanca in fata gen Costa sau Benteke pentru centrari, si un alt atacant care e pe viteza pentru pasele lungi. Si momentan joc cu Benteke si Rondon si asa fac treaba, cum incep sa urc si eu in ranking trebuie sa imi cumpar ceva mai bunicel. Si costa nu e asa de scump, si ma gandeam sa fac un cuplu Costa - Sturridge.

4. #704 SP
    Junior Member rekomaniac's Avatar
    Am strâns 300.000 coins, dar de revelion am cumpărat pack-uri și nu am luat nimic bun. Cel mai bun jucător a fost Koke. Erau banii după ce am vândut și mulți jucători. Vroiam sa îmi fac echipa în Franța. Așadar am rămas și fără echipa și fără bani. Aveam echipa în Italia înainte și singurii nevanduti erau Guarin și Nainngolan plus aubameyang vârf. Mijlocași excelenți all around plus unul din cei mai buni atacanți din joc. Îmi finalizează fără probleme orice.

Am început sa caut jucători ieftini sa o iau de la capăt. Tot răul spre bine. Am avut inspirația sa mă îndrept spre brazilieni pt ca sunt mulți în joc și destul de ieftini. Am luat trio-ul de la Shaktar: Marlos, Alex Teixeira și Taison. Taison pt mine este la ora actuala cel mai bun AMC din joc. Nu îi poți lua mingea. Este imposibil. Și mi am regăsit plăcerea de a juca Fifa de când îl am în echipa. Este un jucător scund, cu o agilitate incredibila. Nu are cine știe ce statusuri, dar cu centrul de greutate jos ... schimba imediat direcția și acceleratia de 90 te ajuta f mult. La mine folosit ca AMC are în 10 meciuri 8 pase de gol și 4 goluri. Este un jucător fantastic.

Pe stânga îl am pe Asamoah. Jucător bun, muncitor, este pe tot terenul. Nu excelează însă cu tehnica, dar are șut Bun. De câteva meciuri îl am pe Hulk pe partea dreapta. Este un jucător imposibil de dărâmat. Cut inside+șut și avem meci ușor. O adevărată bestie și după părerea mea...cel mai bun RW din joc. Ăsta dacă vrei sa alternezi forța în echipa cu tehnica.

O sa mai scriu despre jucători, dar acum sunt pe telefon și e dificil.

PS. Nu deschideți packuri.

5. #705 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Iti recomand mai bine Lukaku..in aceste conditii...

6. #706 SP
    m-am gandit si la Lukaku, e ieftin si i-as putea lua cu mai putin coins pe amandoi. Cred ca voi incerca cuplu Sturridge - Lukaku si il am ca CAM pe Roberto Firmino sau alex teixeira.

7. #707 SP
    Junior Member chicanolopez's Avatar
    Tevez,lacazette,griezman astia sunt atacanti buni si ieftini

Sent from my D6603 using Tapatalk

8. #708 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Quote Originally Posted by rekomaniac View Post
    Am strâns 300.000 coins, dar de revelion am cumpărat pack-uri și nu am luat nimic bun. Cel mai bun jucător a fost Koke. Erau banii după ce am vândut și mulți jucători. Vroiam sa îmi fac echipa în Franța. Așadar am rămas și fără echipa și fără bani. Aveam echipa în Italia înainte și singurii nevanduti erau Guarin și Nainngolan plus aubameyang vârf. Mijlocași excelenți all around plus unul din cei mai buni atacanți din joc. Îmi finalizează fără probleme orice.

Am început sa caut jucători ieftini sa o iau de la capăt. Tot răul spre bine. Am avut inspirația sa mă îndrept spre brazilieni pt ca sunt mulți în joc și destul de ieftini. Am luat trio-ul de la Shaktar: Marlos, Alex Teixeira și Taison. Taison pt mine este la ora actuala cel mai bun AMC din joc. Nu îi poți lua mingea. Este imposibil. Și mi am regăsit plăcerea de a juca Fifa de când îl am în echipa. Este un jucător scund, cu o agilitate incredibila. Nu are cine știe ce statusuri, dar cu centrul de greutate jos ... schimba imediat direcția și acceleratia de 90 te ajuta f mult. La mine folosit ca AMC are în 10 meciuri 8 pase de gol și 4 goluri. Este un jucător fantastic.

Pe stânga îl am pe Asamoah. Jucător bun, muncitor, este pe tot terenul. Nu excelează însă cu tehnica, dar are șut Bun. De câteva meciuri îl am pe Hulk pe partea dreapta. Este un jucător imposibil de dărâmat. Cut inside+șut și avem meci ușor. O adevărată bestie și după părerea mea...cel mai bun RW din joc. Ăsta dacă vrei sa alternezi forța în echipa cu tehnica.

O sa mai scriu despre jucători, dar acum sunt pe telefon și e dificil.

Mertens e mult peste Taison, acceleration 92, agility 93, balance 92, e un CAM f bun ptr serie a, folosit in 433 el e playmaker.ul echipei.

Trimis de pe al meu GT-I9506 folosind Tapatalk

9. #709 SP
    da stiu dar sunt din alte ligi si daca tot mi-am facut echipa de Premier League atunci raman asa

---------- Post added 04-01-2016 at 12:30 ----------

Quote Originally Posted by rekomaniac View Post
    Am facut si eu prostia asta numa ca nu cu suma aia Dar macar mi-a cazut Marcovic de la Fener care imi place foarte mult. Dar daca nu cumparam pachete de unde putem face rost de mai mult coin? Asa e un grindfest tot jocu .

10. #710 SP
    Junior Member rekomaniac's Avatar
    Quote Originally Posted by gl79lui View Post
    Mertens e mult peste Taison, acceleration 92, agility 93, balance 92, e un CAM f bun ptr serie a, folosit in 433 el e playmaker.ul echipei.

Nu contează numai statsurile. I am avut pe mertens, callejon, thiago, calhanoglu. Taison pt mine e mult peste ei. Contează și stilul de joc. Eu de când joc cu el AMC am 10 win uri consecutive.

11. #711 SP
    Quote Originally Posted by gl79lui View Post

Faci un hybrid si ai rez problema

12. #712 SP
    Member portocaliu's Avatar
    Salutare cand se dau pachetele acelea? Am versiunea super deluxe ed pe ps4.

13. #713 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Încearcă sa iei legătură cu cei de la EA .

14. #714 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Quote Originally Posted by portocaliu View Post
    Salutare cand se dau pachetele acelea? Am versiunea super deluxe ed pe ps4.
    Ai băgat codul și nu ai primit pachete încă? De cat timp?

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

15. #715 SP
    Member portocaliu's Avatar
    Am cumparat fifa 16 super deluxe digital si am primit 8000 fifa points.Dar stiam ca timp de 40 saptamani primesc cate 1 pachet jumbo premium saptamanal si vreau sa stiu ziua in care se da.

Echipa mea doar din Premier + Aguero definitiv in echipa dar sa termin cu cel imprumutat
    O sa am nevoie de un portar.Pareri?

http://i67.tinypic.com/vdpfo.png
    http://i67.tinypic.com/x2pg0i.png

Se7en Futy stiu.O singura data am jucat cu echipa.Nu am avut timp sa ii mut si sa ii incerc.

16. #716 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Este mai bun Sterling fata de Nasri, alearga de rupe, este bun sa intri cu el prin flanc si dai centrari scurte, Joc cu un prieten si il are pe Sterling si Inca un pigmeu pe dreapta, alearga aia doi de mananca pamantul.

17. #717 SP
    cam cat de mult scad de obicei preturile dupa ce sunt anuntate TOTY? As vrea sa imi cumpar niste jucatori acuma si sa stiu daca merita sa astept o saptamana si un pic sau le pot cumpara acuma lejer.

18. #718 SP
    O a fie jos in ziua in care apare toty

19. #719 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    O sa scada progresiv pe toata durata TOTY, probabil ca nivelul cel mai jos va fi atins atunci cand vor fi toti jucatorii TOTY disponibili in pachete in acelasi timp.

20. #720 SP
    Ma gandeam ca asa va fi. Hmmm cred ca bag atunci niste grind si vedem ce o sa fi. Probabil o sa imi cumpar si eu 2-3 pachete cu fifa points asa for fun

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 79 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast