Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 61 of 79 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 1563

Thread: Ultimate Team - Fifa 17

1. #1201 SP
    Junior Member rekomaniac's Avatar
    Salutare,
    Am luat fifa 17 varianta deluxe. Am băgat codul și am dat redeem. Atât. Nu am instalat nimic apoi. Trebuie sa mai fac ceva ? De unde știu ca a fost activata varianta deluxe ? Când am intrat în joc am avut un jumbo pack. Asta înseamnă ca e activat ? Pe cd scrie ca am 20 de pack uri... unul pe săptămână

2. #1202 SP
    Member Fuc26's Avatar
    Quote Originally Posted by rekomaniac View Post
    Salutare,
    Am luat fifa 17 varianta deluxe. Am băgat codul și am dat redeem. Atât. Nu am instalat nimic apoi. Trebuie sa mai fac ceva ? De unde știu ca a fost activata varianta deluxe ? Când am intrat în joc am avut un jumbo pack. Asta înseamnă ca e activat ? Pe cd scrie ca am 20 de pack uri... unul pe săptămână
    Salut, o sa primesti cate 1 pack in fiecare zi de luni....daca te uiti in store la cumparaturile tare trebuie sa regasesti si deluxe edition pre order version

3. #1203 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Voua vi se accidenteaza jucatorii la UT???...deci am 2 jucatori pe.meci in medie accidentati...si sunt foarte scumpe cardurile de healing..e vreo solutie??

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

4. #1204 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu, asa este jocul, e un bug. Probabil ca se va remedia cu primul patch, atunci cand vor schimba jocul in mare parte, ca in fiecare an.

5. #1205 SP
    Dar acele carduri din staff cu +15% Knee..Foot..ce rol au??? Am luat 2 si le am bagat in club ..am zis ca or ajuta

6. #1206 SP
    Member Fuc26's Avatar
    O tampenie de joc, e imposibil sa stragi niste bani si sa ti cumperi niste jucatori buni pt ca la fiecare 2 3 meciuri trebuie sa dai banii pe cardurile de accidentari, cardurile de fitness, contracte...plus ca cele de fitness si accidentari sunt foarte scumpe

7. #1207 SP
    Am bagat in club healing de Knee si foot si de 3 meciuri nu s a mai accidentat niciunul...sa aiba legatura??

8. #1208 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Quote Originally Posted by Fuc26 View Post
    O tampenie de joc, e imposibil sa stragi niste bani si sa ti cumperi niste jucatori buni pt ca la fiecare 2 3 meciuri trebuie sa dai banii pe cardurile de accidentari, cardurile de fitness, contracte...plus ca cele de fitness si accidentari sunt foarte scumpe
    Nu iti trebuie fitness deloc. Joaca cu 2 echipe, punand la rezerve cealalta echipa. Faci rotatia la 2-3 meciuri si ai fitness constant full, free of charge.

9. #1209 SP
    Faci 2 echipe daca poti sa ti le faci la fel de bune .daca eu am echipa scumpa nu mi place sa joc cu alta slaba

10. #1210 SP
    Member micul_'s Avatar
    Premiile de la *** Championship aveți idee când le primim?

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk

11. #1211 SP
    Cum e cu acel champions cup..trebuie sa joci in timpul saptamanii?? Sa te califici?..eu nu am inteles

12. #1212 SP
    Member micul_'s Avatar
    Da, trebuie sa câștigi o cupa în cursul săptămânii ca sa te califici pentru weekend.

Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk

13. #1213 SP
    Deci de luni pana vineri te califici..si in weck ai 40 de meciuri din care in functie de cate victorii ai atatea rewarduri primesti ? Sau n am inteles bine..

14. #1214 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    Bun. Eu m-am calificat ptr wekend si am castigat 15 meciuri trebuia sa iau 30.000 coinsi plus mega pack plus rare mega pack sau ceva de genu si nu am primit nmk. Le-a primit cineva pe loc sau care e faza, cand primim? Ce-i drept la ultimul meci nu mai aveam de ce sa il joc ca nu ma ajuta victoria la nmk si findca m-am jucat toata ziua si am vrut sa primesc mai repede premiul am iesit din meci sper ca nu din cauza asta nu am primit nmk... imi tai venele

15. #1215 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Si eu m-am panicat la inceput, dar: "Earned Weekend League rewards will be delivered during the week, before the next weekend league."
    Cica trebuie sa-i verifice mai intai pe aia din TOP 100 sa vada daca sunt scammeri pentru ca ei se califica pentru World Championship sau ceva de genu'

P.S. daca nu va calificati pentru Weekend League, in weekend e avantajos sa joci seasons ca nu mai sunt aia buni

16. #1216 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    puteti adopta solutii "free of charge" pentru felul in care se comporta Fifa acum. Da isi rup oasele non stop, desi se vaita de mana/umar/cot (de cot doar EA se vaita) ei sunt accidentati la picior.. in fine...eu am facut in felul urmator.
    O echipa de BPL (puteti face cu orice liga) in care atat cei din teren cat si cei de pe banca sunt jucatori capabili de joc, adica sa va placa cat de cat, in limita bugetelor.
    Unii jucatori au stamina mai mare si rezista 3-4 meciuri la rand, altii dupa 2 trebuie trimisi pe banca.
    La fiecare meci inlocuiesc jucatorii ale caror fitness a scazul sub 80 cu al sau corespondent de pe banca. pe banca de rezerve pastrez cel putin 1 ST, un Winger, 2 mijlocasi, un CB si in fundas lateral, astfel incat sa pot juca cu oricare in caz de accidentare. iar al 23-lea jucator din echipa de 22, va fi un mijlocas care poate substituii 3-4 pozitii, la fel in caz de accidentari, si tot asa prin rotatie, voi pastra Fitness bun si accidentatii se vor repara singuri, decat sa bag banii in Healing si Fitness cards, solutia asta mi se pare cea mai buna la momentul actual.

Contractele surprinzator sunt ieftine acum, incercati sa va umpleti clubul cu Manageri care va pot aduce un bonus de contracte de pana la 50% astefel incat la un card GoldShiny de 28 sa va adauge 42 de contracte per jucator. Asta inseamna aproximativ 65 de meciuri cu tot squad-ul in care poti castiga cam 30.000 coins, acoperitori pentru 23 de carduri Gold Shiny pe care platiti maxim 7.000 coins.

Banii se fac din trading nu din meciuri, la meciuri e greu...trebuie sa castigi cupe pentru premiile frumoase

17. #1217 SP
    Pai noi nu suntem buni sau ce ? )

18. #1218 SP
    eu unul nu prea mi-am luat batai pe banda rulanta

19. #1219 SP
    Mi am luat si eu la inceput..acum mi am mai revenit..am 31-10-9 la UT

---------- Post added 10-10-2016 at 11:02 ----------

20. #1220 SP
    14-3-23 , mai am de recuperat

Asta e squadul de 23 cu care defilez pt moment. am nevoie de vreo 500k pt ce vreau eu pe BPL
    Attached Images Attached Images screen-shot-2016-10-10-2.03.55-pm.png screen-shot-2016-10-10-2.04.38-pm.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 79 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 ... LastLast