Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 292

Thread: Grand Theft Auto VI - GTA 6

  1. #181 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Asa si? Nu se stia ca ce s-a leak-uit in trecut era din joc? Acum ce e diferit? Arata cateva secunde o vedere asupra orasului, din punct fix. WOW. Super leak

    Noi asteptam trailer-ul oficial si vesti oficiale despre joc, sau daca se leak-uieste ceva, macar sa fie ceva interesant
    Pentru alea cateva secunde, tacsu s-a facut bun de plata, iar baiatul sau risca parnaia.
    Depinde ce pagube i-au adus lui Take-Two Interactive (cu compania asta o sa aiba de-a face), dar cred ca nimeni nu ar vrea sa fie intr-un proces cu o entitate care are active de 15 miliarde si venituri de 5 miliarde.

    Leak-ul ala mi-a aratat suficient ca sa-mi fac o parere despre grafica jocului de exemplu. Leak-urile de dinainte de trailer pot sa provoace hype sau dezamagire, mai ales daca au buguri, si poate sa afecteze numarul de precomenzi si profitul. De aceea, toate companiile se comporta de parca ar avea secete militare de stat. Cred ca inca de cand sunt in stadiul pre-alpha, managerii estimeaza sa atinga ....de exemplu, obiectivul de 10 milioane de precomenzi,sa aiba minim 1 miliard de vizualizari si 500 milioane de like-uri (estimez la un joc ca GTA 6) negociat cu departamentul de publicitate, si 50 milioane de comenzi dupa lansare, dupa 5-10 ani de studii asupra pietei, asupra comunitatii de fani si a numarului jucatorilor. Si transmit obiectivul catre CEO si actionari (pe care ii intereseaza doar sa faca profit), garantand ca vor avea atatea precomenzi/comenzi, si abia atunci primesc fonduri si investitii treptat pentru a dezvolta jocul, dar si pentru perioada post-lansare.


    Cand a aparut leak-ul ala masiv de anul trecut, multi fani au fost dezamagiti si spun ca nu o sa mai faca precomanda. Am o cunostinta pe discord care mi-a zis, ca nu mai cumpara si nici nu-l mai intereseaza sa joace GTA 6, invocand motivul ca este WOKE, ca e feminist, ca e cu o femeie ca protagonist, si asta dupa ce a vazut leak-ul. El care era fan GTA 5 si care il adora pe Michael ca personaj, si pe Trevor, sau pe Niko din GTA 4, a zis ca il doare undeva de Lucia si pet-ul ei Jason (despre care deja se scrie ca e un mascul beta dominat de o femeie), ca nici nu o sa se uite la trailer si e ferm convins ca o sa fie un gunoi jocul dupa ce si-a format parerile dupa leak-ul masiv. Cumparase GTA 5 pe Xbox 360, pe Xbox One, pe Steam, pe GTA Online, insa nu va cumpara GTA 6 deloc. Un fan pierdut, practic o pierdere financiara pentru producatori.

    Au aparut diversi youtuberi care au spus ,,don't buy, it's trash!" si publicitatea negativa facuta chiar dinainte de lansarea trailerului poate sa scada interesul pentru joc.

    De aceea, companiile pedepsesc dur pe oricine care face leak-uri, fie si de cateva secunde, ca le aduc pierderi mari la precomenzi. Nu mai primesc bani, se alege praful de proiect pe termen lung.

  2. #182 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Chiar sunt curios care este parerea ta despre grafica jocului, bazat strict pe acel leak de 12 secunde. Chiar ma intereseaza. Dar te rog sa faci o analiza grafica competenta.
    Daca vrei, iti pot spune si eu parerea despre ce am vazut in acele 12 secunde. Let me know.

    Cat de oameni deranjati de personaje principale feminine, imi pasa atat de putin despre ei, incat nici nu voi spune mai mult

    Faza cu jocul asta este ca va bate iar orice record de vanzari pentru multi ani de acum incolo, eu il voi cumpara cu siguranta day 1 si ma voi bucura de el, indiferent de cati oameni deranjati de cum arata sau ce protagonist are jocul, nu-l vor cumpara.

    Niciun youtuber care conteaza nu are putere sa influenteze vanzarea unui joc precum GTA, iar cei care nu conteaza, pot spune absolut orice despre joc, de bine sau de rau, pentru ca...nu conteaza

    Acum o sa te rog sa incetezi, again, cu postarile de genu asta si nu uita motivul pentru care ai fost banat de nenumarate ori pe forum.
    Poate e mai bine sa-ti pastrezi astfel de pareri pentru discord si cunostiintele de acolo.

  3. #183 SP
    Banned olteanug's Avatar
    1. Nu pot sa vorbesc prea mult despre ceva care e postat ilegal, cum nici despre leak-ul ala masiv n-am scris mai nimic. Pot sa spun decat atat: ca sunt incantat de ce vad.
    2. Nici eu nu sunt deranjat, dar pentru producatori: pierderile de fani=pierderi de bani. La fel si youtuberii care ii fac reclama negativa si pot sa piarda potentiali cumparatori din segmentul indecisilor - gamerii casual care nu sunt fani, nici hateri.
    3. si eu cred si sper, avand in vedere ca va fi totusi ultimul GTA din serie. Si va fi un joc pe care il vom juca si peste 20 ani.
    https://zonait.ro/gta-6-ultimul-din-serie/

    4. Daca o sa ma captiveze trailerul, ii fac precomanda. Pana la urma, o sa aiba motorul grafic imbunatatit din Red Dead Redemption 2, deci sigur nu vor fi probleme mari la lansare dupa 10 ani de productie si testare.
    Singura problema o sa fie asteptatul. Unii zic ca in toamna 2024, altii in primavara sau in toamna 2025.

  4. #184 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am inteles...absolut nimic. O discutie despre nimic, menita doar sa...umple de cerneala niste pagini pe un forum

    E plin de habarnisti pe internet care-si dau cu parerea despre ce nu stiu, sau care aduc speculatii - la fel cum se specula cu certitudine ca iese jocul in 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023.

    Hai totusi sa revenim on topic si sa lasam discutiile despre nimic pentru nicaieri.

    Hai cu trailer-ul in 2 zile la ora 16. O sa las orice fac in momentul ala, ca sa-l vad. Pot sa fiu si in call la munca si ies brusc la fara 1 min, vad trailer si revin dupa aia si le spun ca mi-a picat curentu

  5. #185 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    De-asta e bine sa lucrezi in industria de gaming, n-a pus NIMENI sedinta in slotul ala in mod special

  6. #186 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

    Hai cu trailer-ul in 2 zile la ora 16. O sa las orice fac in momentul ala, ca sa-l vad.
    Si daca in primele secunde o sa auzi:
    "Why did I move here? I guess it was the weather..."
    ....pe vocea lui Michael.








    GTA 5 inca nu s-a lansat pe Nintendo Switch si pe PS VR si Steam VR, ca idee.

  7. #187 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Aparent trailer-ul va avea 1 minut si 31 de secunde ( cam cat a avut si RDR2 si Max Payne 3 ca idee ).La RDR2 la final au scris pre-order now si fall 2017,ma astept si aici o posibilitate sa inceapa precomenzile sau macar o fereastra de lansare,fall 2024,spring 2025 ceva pe acolo . Vedem maine ce anume se intampla.

  8. #188 SP
    Manager paul's Avatar
    Trailer 1:

  9. #189 SP

  10. #190 SP
    Banned olteanug's Avatar
    LOOOOOOOOOOOOOL



    L-A DAT MAI DEVREME!

    ---------- Post added 05-12-2023 at 01:18 ----------

    A fost dat cu 24 ore mai devreme, confirma IGN
    https://www.ign.com/articles/gta-6-r...rly-after-leak
    https://www.ign.com/articles/psa-the...ed-a-day-early

    A fost din cauza unui leak si cei de la Rockstar s-au decis sa-l dea acum!

  11. #191 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Gata s-a liniștit toată lumea, aveți de așteptat.Chiar arată a next gen din ce am văzut, până la lansare să primim și niste gameplay.Mi se pare mare distanta de 12 ani dintre ele.
    Arată destul de asemănator cu primul trailer al lui V .

  12. #192 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Primele impresii:

    -trailerul pare să fi fost realizat cu secvențe de pe Xbox Series X. Și concurează cu grafica din Cyberpunk 2077
    -o să arate fenomenal pe PC cu i9, 64 GB Ram și placă video RTX 5090 (dacă apare în 2025 și pe PC)
    -cred că o să fie cel mai detaliat joc open-world de până acum, cu cel mai mare oraș și cu cele mai dinamice NPC-uri......negresa aia care face twearking pe mașină e de milioane!
    -oceanul, vegetația, mlaștina cu păsări flamingo, nisipul, blocurile...sunt mirifice
    -bronzul de pe corpurile femeilor, mușchii bărbaților
    -mașinile lucioase..........also, no flying cars
    -o să aibă rețele de socializare cu cameră foto/video inspirate după Instagram și TikTok + emoji , reacții și comentarii
    -dâre pe șosele lăsate de cauciucul roților
    -jafuri mai îmbunătățite
    -sex ....să sperăm că la nivel de porn, cu arătat tot
    -nopțile cu clădirile decorate cu lumini colorate, apusurile rozalii ca-n GTA Vice City și zilele senile pe plajă....wow
    -gagici, cred că o să fie jocul cu cele mai frumoase gagici din istoria gamingului, care mai fac și twerking
    -cluburi atmosferice și aglomerate, petreceri pe yaht-uri, vânătoare de aligatori în piscinele vecinilor
    -drifting-uri cu mașini, curse cu bărci, curse cu motociclete și avioane
    -orașul de pe lac.....masterpiece arhitectural
    -nicio dronă - mă așteptam să preia modelul după Watch Dogs Legion și să-l facă futurist cu unșpe mii de drone pe km pătrat. Mă bucur că n-au făcut-o chiar dacă unii zic că anii 2020 vor fi deceniul dronelor. Este exact ce trebuie, un Miami contemporan, modern, idilic ca-n anii 2010, un pic retro-ish, un pic digital, nici prea tradițional ca GTA Vice City, nici prea futurist ca-n Watch Dogs Legion. Este exact cum s-ar putea preconiza să arate Miami în următorii doi ani, cam cum arată azi și cum o să arate după alegerile din 2024....să sperăm.
    -also, nicio urmă de măști sanitare sau ceva care să amintească de coșmarul COVID, de Ucraina, de schimbări climatice, inflație, Gaza, furtuni solare, ChatGPT sau orice rahat cu care ne-au isterizat presa și guvernanții ...... doar cu problemele cotidiene specifice Americii cum au fost și în anii 2000-2010 cu robbery and guns, fără prea multă politică. O să fie probabil, dar subtil la TV și social media, ca-n GTA-urile anterioare. Sper să nu le vină ideea cretină de a băga PANDEMIE și CARANTINĂ în GTA VI Online, fiind live-service.
    -Leonida Man aka FLORIDA MAN..........PURE TROLLING GENIUS!!!


    La poveste, nu mă aștept să concureze cu cea din GTA V, nici pe departe cu cea din GTA IV care a fost de Oscar, dar sunt mulțumit de faptul că Lucia are personalitate exact ca female V din Cyberpunk, fiind exact ce trebuie. Sper să pot juca mai mult cu ea și să fac lesby party (cred că sigur o să te lase să îți alegi orientarea sexuală între hetero, bisexual și homosexual).
    Să vedem dacă o să existe și customization la începutul jocului ca-n Cyberpunk. Dacă da, ar fi super.

    ---------- Post added 05-12-2023 at 02:43 ----------

    Au reacționat și Legendele!


    NED LUKE (MICHAEL DE SANTA)


    ȘI VIPER

  13. #193 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    M-am uitat de mai multe ori la el, cu 0.25 speed.
    Esentialul:
    - tzatze si booci
    - Leonida Man (Florida Man)
    - si mai multe tzatze si booci

    Au hipersexualizat femeile, ce hate isi vor lua de la feministe...

    Serios vorbind, sa va temperati asteptarile, aici vedem in-game cutscenes in cel mai bun caz.
    Densitatea traficului si tot ce se intampla pe plaja de ex, ma indoiesc ca va fi la fel in timpul jocului. Va fi mult mai "aerat".
    Trebuie sa fim constienti ca totul va rula in limitele PS5/XSX.
    Eu unul pariez pe lansare in Dec 2025, la pachet cu PS5 Pro.

  14. #194 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Să comparăm grafica din trilogia GTA HD Universe.
    Liberty City în 2008, Los Santos în 2013, Vice City în 2025.
    E hilar că trailerele la primele două au fost în 720p. Trailerul la GTA VI - direct 4K.





    ---------- Post added 05-12-2023 at 05:48 ----------

    well
    Ce mai promite jocul

  15. #195 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by olteanug View Post
    Primele impresii: ...
    Impresiile astea vin direct de pe liniile de front din Ucraina?

  16. #196 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Cui pasă? F**k the war!

    Ucrainenii și rușii, palestinienii și israelienii, taiwanezii și chinezii, toți ar trebui ASTĂZI să încheie pacea și să se ducă acasă, să renunțe să se mai bată pentru teritorii și resurse. Și în schimb să recurgă la comerț și diplomație, să muncească cinstit și să se bucure de viață, dar mai ales, să se bucure de GTA 6!

    Cum să te mai războiești în secolul 21 când ai ... a opta minune aici?




    Și Lucia...cum îl ține pe Jason. Asta e premieră în gaming.
    Attached Images Attached Images 1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png

  17. #197 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pfoai de capu meu. Man, te rog eu frumos, inceteaza cu mizeriile astea de postari sau ti le voi sterge direct
    Inteleg ca esti super hyped, dar hai sa nu ne batem joc si de restul oamenilor de pe forum.

    Arata incredibil de bine ce am vazut. E engine-ul de RDR2 evoluat. Astept ceva analiza video competenta, dar are ceva solutie de GI.
    Parul arata incredibil, pielea si detaliile pielii sunt incredibile, animatiile foarte misto, foarte multe detalii gen banii din mana cu hartii individuale. Multe cadre par efectiv din joc, in FPS, gen cand e cu Lucia in masina si se uita in stanga la masinile de politie si-l vede pe tipu ala care arata incredibil de detaliat. Nu pare sa foloseasca Screen Space Shadows (se vede cel mai clar in cadrele cu avionul).

    Cat de cum arata femeile sau ce fac ele, e absolut tipic Rockstar si anume satira si dus lucrurile la extreme. In mod clar nu-i intereseaza de feministe sau alte chestii de genu.

    Cat de cutscenes in game, eu zic ca exact asa va arata jocul. Si GTA V inca se tine bine si tot cutscenes in game are si nu vezi diferenta intre ele si actual gameplay.
    RDR2 inca este o bijuterie de joc si nu vad de ce nu ar arata cel putin la fel de bine GTA VI.

    Aiurea ca totusi mare parte din trailer vedem videos de mobil, in loc sa ne bucuram de joc efectiv.

    Oricum, Rockstar nu prea scoate gameplay footage sau gameplay trailer. La ei totul este cinematic, deci ma astept sa respecte traditia si sa nu vedem real gameplay pana la lansare.

    Pacat totusi de locatie, pentru ca nu le permite o diversitate prea mare a reliefului. Vom avea oras, plaja, multa apa si ceva mlastiniti, poate si ceva padure, dar munti sau zapada cu siguranta nu vom avea.


  18. #198 SP
    Banned olteanug's Avatar
    În perioada imediat următoare ar urma să mai ne dea detalii despre numele actorilor vocali, cine sunt cei care le dau voce lui Jason și Lucia.
    Și cam atât. Până la urmă, sunt exact ce s-a zvonit anterior, un Bonnie and Clyde ai anilor 2020.

    În 2024 - trailerul nr. 2, cu gameplay și posibil detalii despre GTA VI Online, pe care îl aștept foarte mult și sigur o să fie mai bun decât actualul GTA V Online.

    Și în 2025, dacă o să fie programată lansarea în trimestrul Q4, teoretic, ar urma Story Trailer, Launch Trailer, lansarea propriu-zisă, urmată de lansarea pe PC în 2026-2027, care o să arate fenomenal pe un RTX din seria 50.
    Dar cine așteaptă până îl lansează pe PC? Eu îl iau pe PS5, iar dacă apare un PS5 Pro până atunci, cu atât mai bine, va arăta jocul foarte frumos.

    Chiar dacă se axează doar pe Vice City și împrejurimile din statul Leonida (Florida), mă declar mulțumit. Orașul e impresionant de mare. Dacă o să mai adăuge și alte orașe treptat și misiuni în America de Sud prin online live-service, și mai bine. O să tot aibă Rockstar ce încasa pentru 10-20 ani.

    Să vedem ce poate! La cât de detaliate sunt plajele și oceanul, sigur o să avem ce explora cu submarinul (nu au inclus și mediul subacvatic în trailer). Și pentru că Florida are centru spațial și Disneyland, cine știe câte și mai câte va oferi GTA 6.

    Cât despre ..., cred că o să egaleze cele mai năstrușnice simulatoare de .....după ce am văzut cât poate Cyberpunk 2077 și Witcher 3.

    Va cuprinde toate stereotipurile și ceva parodii politice din ultimii 10 ani, iar rednecii sunt un indiciu că vor face mișto pe seama conservatorolor, dar și de excesele taberei celeilalte, mai ales a femeilor materialiste de tip pitzi.

    Am încredere că ce am văzut în trailer va fi și in-game, până la urmă, tehnologia grafică a progresat în 10 ani și va mai progresa semnificativ în următorii doi ani.
    Dacă Cyberpunk, Metro Exodus, Resident Evil, Horizon Forbidden West, The Last of Us II, God of War Rargnarok, Elden Ring au putut să ne ofere experiență cinematografică de calibru, sigur va putea și GTA VI, exact ca în trailer!



    Cyberpunk e joc de 2020, GTA 6 e de 2025! E o diferență grafică și tehnologică de cinci ani, cum e între Mass Effect 2 și ....Witcher 3.

  19. #199 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Not bad. Cam mult CGI, but I'll buy the damn game anyway!

  20. #200 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, nu cred ca e deloc CGI. Alea sunt doar in engine cinematic, adica asa cum au toate jocurile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online By Walkman in forum Console Club
    Replies: 5620 Last Post: 10-12-2023, 06:55
  2. Grand Theft Auto IV - GTA 4 By MonkY in forum Console Club
    Replies: 10 Last Post: 20-01-2021, 23:32
  3. Grand Theft Auto V - Help! By Molurus in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 24 Last Post: 14-03-2014, 23:10
  4. Grand Theft Auto V By sam in forum English
    Replies: 0 Last Post: 26-10-2011, 05:54

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts