Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 293

Thread: Despre precomenzi

1. #181 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Everybody and their mother got their game numa io nu Am sunat la NEMO, imi dau nr de tel al curierului, sun la ala...abonatul nu poate fi contactat fruck this shaize!
    L.edit: de suparare ma duc si-l iau din magazin daca il gasesc(tot de la Altex), that'll show them
    Dar serios acum, incompetenta e la drumu mare la curierii astia

2. #182 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai ce treaba are ? Toata lumea care are carcasa cu banda rosie, are un cod in pachet. Pe langa asta, cine a avut precomanda la Altex (sau pe unde a avut) a mai primit pe mail un cod. Si eram curios daca e pentru acelasi lucru.

3. #183 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pana la urma, codul din pachet e acelasi lucru cu codul primit pe mail pentru precomanda ?
    Nu poti in acest moment. Inca nu a venit stocul de special edition in Romania ...

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

---------- Post added 10-05-2016 at 15:07 ----------

Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Nu poti in acest moment. Inca nu a venit stocul de special edition in Romania ...

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
    Rog un moderator sa stearga postarea, e o greseala.

Quote Originally Posted by Kr13g3r View Post
    Unde pot cumpara Special Edition ? In toate magazinele online din Romania scrie ''stoc epuizat''
    Nu poti. Nu a ajuns in Romania stocul pentru Special Edition.

---------- Post added 10-05-2016 at 15:08 ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai ce treaba are ? Toata lumea care are carcasa cu banda rosie, are un cod in pachet. Pe langa asta, cine a avut precomanda la Altex (sau pe unde a avut) a mai primit pe mail un cod. Si eram curios daca e pentru acelasi lucru.
    Nu am vrut sa raspuns la mesajul tau. Scuze.

4. #184 SP
    Junior Member Kr13g3r's Avatar
    Nu poti. Nu a ajuns in Romania stocul pentru Special Edition.

---------- Post added 10-05-2016 at 15:08 ----------

Nu am vrut sa raspuns la mesajul tau. Scuze.
    Si cunosti aproximativ cand va ajunge ?

5. #185 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Kr13g3r View Post
    Si cunosti aproximativ cand va ajunge ?
    Nu. Daca esti din Bucuresti, la 6 incepe lansarea la Media Galaxy Orhideea. Poti spera sa il gasesti acolo cu stoc exclusiv pentru lansare.

6. #186 SP
    Junior Member Kralizeh's Avatar
    Nu. Daca esti din Bucuresti, la 6 incepe lansarea la Media Galaxy Orhideea. Poti spera sa il gasesti acolo cu stoc exclusiv pentru lansare.
    Adica nu se trimit precomenzile de SE dar se va gasi la lansare pentru care se nimereste sa fie pe acolo? GG Altex!

7. #187 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Kralizeh View Post
    Adica nu se trimit precomenzile de SE dar se va gasi la lansare pentru care se nimereste sa fie pe acolo? GG Altex!
    Stocul pentru evenimentul de lansare nu e neaparat gestionat de Altex.
    MG a spus azi ca daca primeste stocul de SE il trimite mai departe catre cumparatori.

8. #188 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    ziceam ca nu il iau la lansare... ca mai asptept...
    dar chiar ma mananca sa ma duc la un altex...

9. #189 SP
    Stocul pentru evenimentul de lansare nu e neaparat gestionat de Altex.
    MG a spus azi ca daca primeste stocul de SE il trimite mai departe catre cumparatori.
    Sa fim seriosi, daca vand trebuie sa vanda cu factura, daca dau factura trebuie sa aiba intrare, daca au intrare in stoc atunci e gestionat de ei.

Sa nu ne ascundem dupa deget. Asta nu inseamna ca e exclusiv vina lor ofc, numai ca lipsa jocului SE la lansare pentru precomenzi nu s-a stiut de ieri.

Eu in locul lor as fi trimis mesaje clientilor si as fi oferit editia normala cu discount... asta ca sa dreg busuiocul, apoi banii de discount ii recuperam de la "furnizorul problema".

10. #190 SP
    Junior Member DORUblk's Avatar
    A primit cineva informatii "noi " despre SE de la Altex ?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

11. #191 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Quote Originally Posted by DORUblk View Post
    A primit cineva informatii "noi " despre SE de la Altex ?

Mi s-a schimbat statusul comenzii, "comanda procesata integral".

12. #192 SP
    Junior Member DORUblk's Avatar
    Mda... comanda a fost confirmata , sper sa ajunga maine

13. #193 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cred ca aia de la Altex s-au dilit de tot. Precomanda Doom X1 mi-a fost confirmata ieri, dar nu doar atat. Am primit inclusiv nr AWB al coletului care se va livra azi. WTF ATENTIE!! Fara sa cer eu AWB-ul, sa fie clar!

14. #194 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Pai din cate vad pe site-ul lor, jocul se afla pe stoc.

15. #195 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai nu azi e data de lansare? Cred că Rasko a vrut să spună altceva, se comportă ăștia prea normal

16. #196 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    ^exact

17. #197 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Pana la urma care e consensul? Media Galaxy sau Emag pentru precomenzi?

Eu la ultimul pre-order, dat la Emag, mi-a ajuns Arkham Knight a doua zi de la lansare. La Altex/MG din cate am mai vazut pe aici, ori au jocul cu 2-3 zile inainte de launch la raft si tie nici macar nu ti-a confirmat comanda, ori te trezesti cu el acasa mai devreme si il si termini daca vrei pana la release.

18. #198 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Mie toate precomenzile de la Altex & MG mi-au ajuns in ziua lansării. Doar God of War 3 a ajuns cu doua - trei zile mai repede.

19. #199 SP
    Quote Originally Posted by abrakadaver07 View Post
    Pana la urma care e consensul? Media Galaxy sau Emag pentru precomenzi?

Eu la ultimul pre-order, dat la Emag, mi-a ajuns Arkham Knight a doua zi de la lansare. La Altex/MG din cate am mai vazut pe aici, ori au jocul cu 2-3 zile inainte de launch la raft si tie nici macar nu ti-a confirmat comanda, ori te trezesti cu el acasa mai devreme si il si termini daca vrei pana la release.
    S-au mai schimbat lucrurile la Emag, ar trebui sa primesti jocul in ziua lansarii, nici o sansa insa cu 2-3 zile inainte cum e la Altex/MG. Pe de alta parte la Uncharted SE de la MG intai au vazut ce vand la "lansarea oficiala" si apoi au onorat precomenzile.

Consens nu o sa fie niciodata si nici nu trebuie sa fie.

20. #200 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Nu ma deranjeaza ca intarzie o zi, din punctul meu de vedere m-am inteles in regula cu Emag.

Insa la MG/Altex nu vad rostul sa faci pre-order cand il gasesti la acelasi pret, la raft, in ziua lansarii, cu aceleasi bonusuri, chiar daca teoretic nu mai este precomanda. La Destiny cel putin s-au vandut editii Day One vreun an de zile. La Arkham Knight de exemplu, la Emag m-a costat 220 de Ron, pe cand la MG/Altex era 270, si exista sansa ca el sa nu-mi ajunga acasa dar sa fie expus in magazin.

Ce ma tot chinui sa zic aici este: de ce sa faci pre-order la Media Galaxy cand te poti duce pur si simplu sa iei jocul de la raft in prima zi, fara nici un dezavantaj?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast