Poți sa alegi extra garantie pentru console?
LE: Da, am aflat acum, fain așa.
"Stimate client,
Vă anunțăm pe această cale că precomanda dumneavoastră pentru jocul Final Fantasy XV se va livra cu întârziere de 7-10 zile față de data lansării în urma unor considerente logistice. Ne cerem scuze pentru neplăcere. Mulțumim pentru întelegere.
Cu stimă,
Echipa Altex/Media Galaxy"
LOL
Bai macar au anuntat....cu o zi inainteBine ca nu mor de nerabdare sa joc jocul si pot astepta. Is ocupat cu Skyrim remaster vre-o luna
![]()
Trebuie sa laudam si faptul ca au anuntat de vineri ca au jocul in stoc. Probabil sa ne faca in ciuda. Serios, toata chestia asta tine de trolling, nu de "considerente logistice".
Ăștia sunt nebuni... Cum pana mea probleme logistice când jocul este în depozit? Ce naiba, au intrat aia de la curierat in vacanță deja?
@solecon Din păcate ai avut dreptate
Eu acum imi fac probleme cu The Last Guardian sincer sa fiu, care apare si el cat de curand. Am precomanda doar la Media Galaxy si Altex![]()
Eu mi-am anulat precomanda la ediția de colecție, bine, am încercat sa o anulez dar mi-a răspuns un expert ca nu se poate decât atunci când primesc un mail de confirmare, în acel mail am opțiunea lu' Pește Prajit![]()
nu cred cat de retardati sunt astia de la altex/mg, nu cred eu ca au primit jocul in stoc fix ieri si si-au dat seama ca nu pot sa-l livreze in tara saptamana asta, trebuie sa-l fi avut in stoc de saptamana trecuta, ce era atat de greu sa le puna la curier de joi/vineri si luni venea, nu imi place sa cumpar jocuri digital dar situatii ca asta ma fac sa ma gandesc din ce in ce mai mult de a trece la digital complet
S-a intamplat si la case mai mari (A->Z) sa nu se livreze jocul in ziua lansarii ... chiar nici dupa 1 saptamana, mai ales editiile de colectie ... au am patit asa de cel putin 3-4 ori, intr-un singur caz respectiva firma mi-a oferit un cod de dowload pentru joc![]()
In general daca vrei neaprat sa joci un joc cel mai sigur este day-1 edition (pre-order digital)
Daca esti colectionar - automat editia de colectie, fizica, de pe un site mare (amazon, shopto etc)
Daca doar vrei sa joci jocul ... mai bine il astepti SH si te focusezi pe ceva care s-a lansat deja si este "discounted" pe bazarsau macar astepti 1-2 saptamani sa il prinzi la SH de la cineva care e dispus sa piarda 30-40 RON la "revanzare"
Pai oricum cica nu poate fi folosit codul inca. Banuiesc ca daca renunti la precomanda se dezactiveaza, nu?
De fapt, asta e valabil la alea digitale probabil. La ala de Altex vin baietii la tine acasa fie sa te oblige sa cumperi jocul, fie sa iti ia codul.![]()
Exista vreo sansa sa primim jocul mai repede de la naparstocii mioritici gen Altex, Emag etc?
Si eu am primit. Cel mai probabil pleaca de la ei luni si-l primim marti. Deci e ok.
Bookmarks