Am vazut recent un film pe ProTV cu o echipa care creeaza o masina de calatorit in timp, si o folosesc ptr. a face bani, ducandu-i pe cei bogati in "excursii" pe vremea dinozaurilor, pana cand cineva aduce de acolo in prezent o mica bucatica de noroi, si totul se schimba. Haosul pune stapanire pe Pamant.
Scuze daca nu am explicat sau nu m-am exprimat cum trebuie dar..stie cineva cum se numeste filmul? Va rog![]()
Daca peste tot se discuta de "Inception", uitati ceva legat de vise: Infographic: What Do Dreams Mean? contentgladiator.com
Movie Talk: Why Was Jean-Claude Van Damme Deemed Expendable for 'The Expendables'?
...mulți eroi n-au apărut �n film (era cam aberant să fie toți) dar totuși![]()
Am văzut pe torrente versiunea CAM a filmului - se uită naiba! P�nă ce nu apare BDRIP nici nu discut. Aștept și 6 luni dacă e nevoie
(da, nu merg la cinema - niciodată - mă disperă atmosfera și lumea)
---------- Post added 15-08-2010 at 09:06 AM ----------
Eu unul, după ce apare ediția...whatever (nu mă pricep la filme), �l iau- sunt tare curios ce glume erau la...filmări lol
Eu o sa merg la un mall ceva saptamana care vine si o sa postez o impresie la ultimu' film. BTW, did you check out the IMDb mark?![]()
...vă vine să credeți că piciul din poză e Uncle Fester din The Adams Family?- eu tocmai am aflat juc�nd trivia
That's crazy!![]()
Bookmarks