Dragut filmulet dar... doua chestii mi se par exagerate.
1) becurile alea de pe ochi n-au nicio logica, ar trebui sa nu se vada nimic aprins in halul ala
2) tipii aia imbracati in medici
Dragut filmulet dar... doua chestii mi se par exagerate.
1) becurile alea de pe ochi n-au nicio logica, ar trebui sa nu se vada nimic aprins in halul ala
2) tipii aia imbracati in medici
Imi puteti recomanda si mie va rog niste filme cu Poker? Am vazut All in si Deal pana acum. Thanks
in Bucuresti ruleaza la urmatoarele cinematografe:
- Cinema City Sun Plaza
- Glendale Studio
- Cinema City Cotroceni
Bun
hmm...pare interesant,chiar o sa ma uit la el.ar trebui promovate mai mult filmele astea romanesti,sunt unele bune si nu stie nici naiba de ele.
BTW, daca tot a fost 1 aprilie10 Most Heartbreaking April Fool's Movie News Scoops (2011)
Să le dubleze Socaciu și Hrușcă pe toate cum făcea Margarina Dristor �n anii 90. O da!!!
Mai mult ca sigur ca, in cazul in care se va ajunge la vot, proiectul de lege nu o sa treaca. Ar fi absurd.
Nici eu nu prea ma mai uit la TV in afara de HBO/Cinemax/meciuri/Romanii au talentParca am prins de curand pe HBO Toy Story 3 dublat.. creepy stuff
![]()
Ai pus de 2 ori aceeasi intrebare gresita. Sterge un "este" de undeva.
Depinde de gusturi. Este un film de 6-7 din punctul meu de vedere.
Comparativ cu jocul.... nu stiu, n-am jucat si nici nu m-am uitat la film.
Dar din cate am vazut/auzit ar fi bunicel...
Legat de ce a zis Ronan, eu am vazut filmul si mi s-a parut foarte bun pentru un film facut dupa un joc. Insa nu stiam de vid-ul metionat de Ronan pe youtube si pot sa spun ca face legatura foarte bine! Chiar mi-a facut pofta sa-l mai vad odata ( si sa rejoc jocul dar.. eh nu-mi mai citeste PSOne CD-urile).
Uite aici![]()
Bookmarks