Imi puteti recomanda un film Horror care sa te sperie? (va rog nu imi spuneti seria The Grudge (USA))
Recomand filmul The End of The Line
NO COMMENT!
De ce majoritatii oamenilor de pe forum nu le place Scott Pilgrim vs The World ?
Mie mi s-a parut genial. lol
Ai citit benzile desenate ?
pacat ca au lasat o gramada de chestii misto in afara ( in mare parte din cauza bugetului ). Tatal samurai a lui Knives, tobosara cyborg, si multe altele.
Nu le-am citit...am văzut doar filmul și-am jucat jocul. O să le caut să vedem mai bine cum stă treaba![]()
![]()
Leslie Nielsen of 'Naked Gun' fame dies at age 84 (AP) - Yahoo! Movies
RIPNu m-au dat pe spate filmele lui in general, dar a avut un farmec aparte. Mai ales la batranete.
Pff,rest in peace.Imi aduc aminte cand aveam 10 ani si ma uitam pe ProTV la Wrongfully Accused (1998) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjEyNDgwODgzOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzcyMzYxMQ@@._ V1._SX90_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjEyNDgwODgzOF5BMl 5BanBnXkFtZTcwMzcyMzYxMQ@@@@AMEPARAM@@SX90@@AMEPAR AM@@SY140 / Dracula: Dead and Loving It (1995) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc3MjI0NjA0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDYwODUyMQ@@._ V1._SX100_SY125_.jpg@@AMEPARAM@@BMTc3MjI0NjA0Nl5BM l5BanBnXkFtZTcwNDYwODUyMQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEP ARAM@@SY125 . Nu mai zic de Naked Gun
....
M-a rugat si pe mine cineva sa caut un film.. "Trandafiri albi pentru sora mea neagra". Ma uit de ceva timp pe net si nu l-am gasit nici pe imdb nici in alta parte. E un film in engleza, de prin anii '70 (din cate am inteles). Ce am putut sa aflu despre actiunea filmului suna cam asa.. 2 prietene foarte bune, una alba si una neagra; cea de culoare alba se imbolnaveste grav si prietena ei isi convinge mama sa o lase sa isi doneze inima pentru a o salva; la sfarsitul filmului fata alba si cu mama ei merg si lasa trandafiri albi la mormantul prietenei ei...
Daca ma poate ajuta cineva macar cu un titlu as fi recunoscator![]()
First Official Photo: Andrew Garfield in Spider-Man Costume | /Film
nu stiam ca au schimbat actorul? ce parere aveti? e bine, e napa?
nu stiu ce sa zic daca e bine sau naspa,e clar ca daca au schimbat actorul nu o sa mai fie ca inainte.acum depinde si de cum e facut filmul sper sa fie bun.din pacate au anulat Spiderman 4 si vor face un nou film cu actorii diferiti,vom vedea in 2012 daca o sa fie bun de ceva.
Si uite ce apare in 2012:
TRON: Uprising (TV Series 2012) - IMDb
Bookmarks