Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 81 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1606

Thread: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale

1. #701 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Quote Originally Posted by Mihai228 View Post
    Se mai uita cineva la The Following? Am vazut primele 3 episoade si pare destul de interesant.
    eu sunt la al treilea episod (nevizionat inca)

2. #702 SP
    Member eneea's Avatar
    nu am stat sa citesc toate postarile, eu recomand Beaking Bad, e foarte interesant, cu un profesor, laureat nobel pt chimie, care se apuca sa faca metamfetamine... in principiu e ceva de genu cat de departe poti sa mergi pt a asigura o viata buna celor dragi ...eu acum am ajuns la ultimul sezon difuzat si am inteles ca la vara vor sa termine de tot serialul...
    nu stiu daca v-ati uitat la grimm, e ceva genu supernatural, doar putin mai soft, pentru mien a fost o surpriza palcuta sa vad reinventate personajele fratilor grimm

3. #703 SP
    Member Mariush's Avatar
    Poftim: eu acum am ajuns la ultimul sezon difuzat si am inteles ca la vara vor sa termine de tot serialul...??? Ai vreo sursa pt stirea asta ?

LE: Nevermind, inclusiv pe Wikipedia e trecut ca in vara se termina...., my bad

http://en.wikipedia.org/wiki/Breaking_Bad

4. #704 SP
    Member theusher's Avatar
    Da, a aparut demult stirea ca ultimele 8 episoade din Breaking Bad se difuzeaza vara asta. Practic sezonul 5 (16 episoade) e ultimul, fiind impartit in doua: 8 episoade in 2012, restul de 8 in 2013. Sad but true. Unul din cele mai bune seriale ale ultimilor ani, no doubt.

‘Breaking Bad’ Renewed For 5th & Final Season
    Vince Gilligan on the End of 'Breaking Bad' - Hollywood Reporter

5. #705 SP
    Member Mariush's Avatar
    De fapt, acum ca ma gandesc mai bine cum s-a terminat prima jumatate a sezonului, cred ca e mai bine ca se termina cat inca e in glorie. Sunt o gramada de seriale care au fost prelungite fara rost (gen HIMYM > desi diferit ca gen, ce-i drept), si tocmai din cauza asta s-a cam dus impresia aia de OAU, freakin' awesome.

In orice caz, nu vreau sa dau spoilere, cine n-a vazut Breaking Bad, go for it; poate cel mai bun serial ever made (fara nicio exagerare).

6. #706 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Chiar e cel mai bun serial. Nu vreau sa se termine, o sa-mi lipseasca toate personajele, mai ales cei 2

7. #707 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Au aparut primele doua episoade din al doilea sezon din Touch.

Astazi apare si urmatorul episod din The Walking Dead

8. #708 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    In caz ca va intereseaza un serial in stilul Codul lui da Vinci:
    Hank Galliston (Anthony Edwards), publisher of a paranormal-enthusiast magazine, while trying to save his abducted wife Laila (Jacinda Barrett), learns that he must also save the world from an impending cataclysm.

9. #709 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Stiti cumva cand revine Suits?

10. #710 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar

11. #711 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    Va recomand Luther

---------- Post added 06-03-2013 at 06:48 AM ----------

Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Stiti cumva cand revine Suits?
    In vara si o sa aiba 16 episoade sezonul 3 dar nu stiu o data exacta.

12. #712 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Va recomand Homeland !!! Este primul serial care m-a prins din primele 10 minute de la 1 noaptea pana la ora asta am vazut 10 episoade si este genial ! Se mai uita cineva la el, oricum nu-l ratati !

13. #713 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am început să mă uit la Breaking Bad, recomand! Superb serial! Am ajuns la sezonul 2, și devine din ce în ce mai bun!

14. #714 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Recomand Arrow.

15. #715 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by vld_D3mon View Post
    Va recomand Luther
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Recomand Arrow.
    Am văzut si eu primele 7 episoade din Arrow, mi se pare slăbuţ, nu e genul meu.

O sa încerc Luther si revin cu impresii

16. #716 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    N-am văzut serial mai prost ca Arrow, poate doar Smallville. Când mă uit la Arrow simt cum și actorii se chinuie să joace după prostia aia de script, zic asta deoarece refuz să cred că joacă atât de prost în mod natural. Toate personajele din Arrow sunt stereotipuri duse la extrem.
    Păcat că e așa, Arrow este un supererou interesant având în vedere că este asemeni lui Batman(fără puteri), dar serialul nu-i face dreptate deloc.
    Să-mi spui cum ți se pare Luther.

17. #717 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Recomand "How I Met Your Mother". Este genial serialul, m-am indragostit de actori de la primul episod!

18. #718 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am văzut si primele 3 episoade din Luther, nu imi place(episodul 2 e jalnic), nu e genul de serial care sa ma faca sa imi doresc si alte episoade cat mai repede. Un sg plus pt serial, actorul de culoare care e bun. Pt mine 24, Lost, Spartacus si Breaking Bad rămân cele mai bune seriale de acţiune

---------- Post added 17-03-2013 at 04:17 PM ----------

Quote Originally Posted by SkyBorg View Post
    Recomand "How I Met Your Mother". Este genial serialul, m-am indragostit de actori de la primul episod!
    E bun, mi-a plăcut mult, iti recomand Big Bang Theory, mi se pare mai bun decât HIMYM

19. #719 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Recomand House of Cards (TV Series 2013– ) - IMDb

Un serial politic extraordinar, cu Kevin Spacey in rol principal. Nu ma asteptam sa imi placa si nu ma asteptam la asa o performanta din partea lui Spacey. Credeam ca a ajuns in seriale pentru ca are probleme in cariera, dar jocul sau actoricesc este sublim.

E cel mai bun serial al momentului pentru mine, desi au aparut doar 13 episoade. Cred ca si asta e un motiv. Acum daca isi va pastra calitatea in timp, ramane de vazut, dar dupa primul sezon sunt de-a dreptul uimit de cat de mult mi-a placut.

20. #720 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am văzut si eu primul sezon din The Walking Dead, nu ma aşteptam sa fie atât de bun. Recomand!

PS jocul m-a făcut sa încerc si serialul tv

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 81 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast