+ 1 Si eu ma uit la The Walking Dead,suuuuper serial, ceva serial va mai recomand ar fi Homeland super actiune!![]()
+ 1 Si eu ma uit la The Walking Dead,suuuuper serial, ceva serial va mai recomand ar fi Homeland super actiune!![]()
Pariu cu viata � primul serial muzical romanesc � este o captivanta poveste de dragoste dintre Ioana Popa (Alina Eremia) si Andrei Anghel (Dorian Popa), doi adolescenti care au o mare pasiune pentru muzica.
Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa) sunt elevi in ultimul an la Colegiul National de Arte din Bucuresti. Sunt indragostiti si fericiti sau cel putin asa crede Ioana pana in momentul in care descopera ca a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi (Raphael Tudor), la inceputul anului scolar. Ceea ce nimeni nu realizeaza este faptul ca Andrei s-a indragostit cu adevarat de Ioana.
Profund dezamagita, Ioana gaseste refugiu in muzica, in special in trupa �La-La Band�, un club de muzica moderna infiintat de Raluca (Adela Popescu), noua profesoara de teorie muzicala a colegiului. 20 de elevi talentati alcatuiesc trupa pop-rock �La-La Band�. Toti sunt pasionati de muzica, isi doresc sa ajunga staruri si sa umple stadioane.
Il puteti urmari aici Seriale - VOYO.RO. Episoadele sunt puse 100% legal, deci nu intra pirateria in discutie.
Revin si eu cu un serial mai vechi (pe care spre rusinea mea de-abia acum l-am terminat): The Shield. Are 7 serii si e probabil unul din cele mai bune filme politiste (daca nu cumva cel mai bun, pe langa The Wire). Actorul care-l joaca pe detectivul Vic Mackey este pur si simplu genial. Il recomand cu caldura, mai ales ca e genul de serial care are un final... nu a fost pur si simplu taiat/oprit/anulat. Nota 10!
The Shield (TV Series 2002–2008) - IMDb
Recomand The League. Chiar daca e vorba despre ceva American Football Fantasy League e chiar foarte tare si pentru cine nu are vreo treaba cu fotbalul american.
+ e cu Jon Lajoie![]()
God, True Blood devine din ce in ce mai AWESOME! Sunt de-abia la ep8 din sezonul 2, dar pe langa primul sezon, asta e pur si simplu fenomenal! Love it!
Cred ca singurul care mai este cu zombies: Death Valley
Insa nu este in acelasi gen... e mai mult parodie (are totodata si varcolaci si vampiri)
Sherlock - 10/10. Ladies and gentlemen, este absolut incredibil acest serial. E la sezonul 2, iar primul sezon are doar 3 episoade dar fiecare episod are cam o ora jumate deci poate fi considerat un film. V-ati dat seama presupun ca e cu Sherlock Holmes, dar unul contemporan. Trebuie neaparat sa va uitati, e un fel de House doar ca MAI inteligent si MAI sadic si MAI sociopat (daca va puteti imagina un astfel de personaj). It. Is. Awesome.
L.E.: si aveti si un site aici http://www.thescienceofdeduction.co.uk/ care chiar este mentionat in serial ca este detinut de Sherlock Holmes. Multe chestii care apar pe site fac parte din cazurile pe care le rezolva in serial si puteti chiar voi sa le rezolvati sau sa descifrati coduri puse de Sherlock, asta asa ca sa fie un feeling de "immersion" mai mare.
Much L.E.: si mai aveti si blogul lui Dr. Watson (care si asta apare in serial) si contine multe informatii si cazuri terminate/neterminate http://www.johnwatsonblog.co.uk/
M-am apucat si eu de Sherlock, ce-i drept am vazut numai 20 de minute, dar m-a captivat instantaneu.
Foarte bun Sherlcok, saptamana trecuta am vazut toate episoadele, iar astazi a aparut un episod nou. Cred ca e unul dintre cele mai bune seriale ale momentului.
Serial nou, produs de ABC, THE RIVER. Am reusit sa vizionez primele 2 episoade, recomand.
The River (TV Series 2012) - IMDb
un serial bun e ala care te face sa razi si in acelasi timp poate fi si serios si sa te faca sa-l iei in serios... nu sa scoti plobele la plaje din secunda in secunda... Ca sa dau un exemplu bun (aici in cazul meu) ar fi M*A*S*H care pentru mine va ramane cel mai bun serial de comedie/drama posibil realizat de catre americani... HOW I MET YOUR MOTHER il consider mai matur si-l prefer mai mult din acest punct decat Big Bang, care de la mine nu a reusit sa scoata nici macar un IHM! si asta e a 5-cea oara cand incerc sa ma uit la el si nu pot trece de primul episod!
Dar fiecare cu opinia lui
PS: Am uitat sa spun ca nici Married with Children si nici Seinfeld, Malcom in the Middle nu au fost pe gustul meu deci... na si pana apare un serial la fel de bun sau mai bun decat M*A*S*H le voi pune pe toate in comparatie cu el!
Si eu am incercat de mai multe ori sa ma uit la Big Bang dar nu-i pt. mine. Din Mash tin minte doar putin ce mai vedeam la tv de mult asa ca o sa ma uit la el cat de curand.
Numai mie mi s-o parut exagerat de scarbos si tampit ultimul episod din 2 1/2 men?
Si on topic: Recomand New Girl. Mi se pare foarte amuzant.
Nr.1 in lume:
La Piovra-Caracatita
Am vazut toate cele 10.sezoane.Traduse in limba Romana.
Caut Dallas sa vad toate cele 14 sezoane Traduse in limba Romana
Stie cineva unde il gasesc?
Foarte slabe serialele in ultima vreme. Californication, The Walking Dead, How I Met Your Mother, House, toate astea au devenit plictisitoare.
Recomand Shameless. Este o gura de aer proaspat.
Shameless (TV Series 2011–�) - IMDb
Bookmarks