Se uita cineva la American Gods (TV Series 2017– ) - IMDb ? Am vazut primele 2 episoade si pot sa spun doar ca vreau sa vad mai mult![]()
Se uita cineva la American Gods (TV Series 2017– ) - IMDb ? Am vazut primele 2 episoade si pot sa spun doar ca vreau sa vad mai mult![]()
am văzut si eu american gods si chiar vreau sa mai văd... . 4 episoade sunt
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Absolut superb sezonul 3 din Fargo, o executie fenomenala a cinematografiei de rang inalt cu o transpunere a ideii de adevar subiectiv/fals mult mai buna ca in primele 2 sezoane. "This is a true story".... or is it?
Ma oprisem la primul episod. Din primele minute mi-am dat seama ca e aceeasi calitate ca in primele doua sezoane si nu as fi avut rabdare sa stau sa astept episoadele saptamanal. Merita consumat ca un tot, un film artistic de luuuuunga durata!![]()
Da, asa este.. iar cireasa de pe tort a fost David Thewlis (V.M. Varga). Ce replici si dialoguri.. genial!
Yup, unul din cele mai bune roluri pe care le-am vazut intr-un serial, a jucat exceptional.
Pe HBO GO nu e, si din cate stiu nici pe Netflix (sez 3 sigur nu e). Eu l-am luat de la baeti ca na... daca n-am de unde, csf ncsf.
Recomand Castlevania, care are din pacate numai 4 episoade de 20 min. Animatia arata foarte bine iar povestea si dialogul sunt destul de bune. Serialul este R-Rated, fiind plin de violenta, sange, dezmembrari si injuraturi. Sper ca in sezonul 2 (care va avea 8 episoade) sa aflam mai multe despre Dracula si sotia lui.
Tocmai ce-am vazut si eu primele 2 episoade.. nu m-a dat pe spate. Poate ca am avut asteptari prea mariDar sa vedem si urmatoarele doua.
Frumos și sezonul trei din Fargo.
V.M. Varga e unul dintre cele mai șmechere personaje ever - cu tot cu povestioarele, proverbele și tot ce mai îndrugă el acolo (fie ele adevărate sau nu - probabil toate sunt minciuni). Actorul joacă excelent un personaj genial.
La cum evoluează lucrurile, deduc că acțiunea sezonului următor se va petrece într-un viitor? Fie el îndepărtat sau nu.
Inca nu au nimic planificat pentru un nou sezon. Momentan regizorul lucreaza la sezonul 2 din Legion.
Bookmarks