Photos from Spanglish
spanglish-ul din 2004 nu din 94 banuiesc. ms btw
![]()
Bruno 4/10 - am un simt al umorului foarte dezvoltat, dar filmul asta chiar nu mi-a meritat banii...
Forrest Gump 10/10 Fara discutii !
Angels and Demons 10/10 Imi plac filmele de genul acesta !
Crank High Voltage - 7/10
Filmul e aberant. Au luat tot ce era in Crank 1 si au multiplicat de 3-4 ori si au facut Crank 2. Penibilitatea actiunii insa starneste umor si nu oripilare. L-as incadra la categoria "comedie de actiune"
Cine te pune sa vezi astfel de filme in Avanpremiera?
Oricum din categoria "cele mai prost pierdute 2 ore din viata" le consider cele mai bune. Diferenta intre un film bun si unul prost o poate face si modul si asteptarile pe care le ai de la el.
Daca te uiti la Borat si din momentul cand incepe filmul iti spui: "eu am umor de calitate, ma uit la porcaria asta doar ca sa ma conving cat de pur si superior sunt eu prin umorul meu" automat n-o sa-ti placa filmul. Dar daca te gandesti "oare prin scarboseniile astea ce au vrut sa exprime aia?" s-ar putea sa descoperi niste lucruri placute.
Nu ridic Borat la nivel de capodopera, spun doar ca... daca lumea si-ar judeca asteptarile INAINTE sa se uite la un film, ar fi ceva mai satisfacuta.
Ancient Aliens Nota 10 ! Am vazut cover-ul postat de Ronan si mi-a starnit curiozitatea !
Un documentar foarte bun, in special daca esti pasionat de asa ceva !![]()
Inglourious Basterds (2009) - 10/10. Felul cum joaca Brad Pitt rolul de yankeu e prea tare. Accentul in special m-a impresionat.
nu sunt ironic deloc, ce ironie vezi tu aici. te intreb foarte serios sa imi explici ce trebuia sa inteleg din film.
mie mi s-a parut fara substanta, violenta ieftina si absolut nenecesara, un film facut sa fie doar.
daca imi explici tu mai detaliat poate reusesc sa imi dau seama, nu faci decat sa ma ajuti.
Bookmarks