Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 120 of 244 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 170 220 ... LastLast
Results 2,381 to 2,400 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2381 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    The social Network - 7/10
    Are story bun.Muzica exceptionala ,personaje bune,totusi in loc de 8/10 cat voiam sa ii dau initial ,i-am scazut 0.5 pentru termenii tehnici din informatica care zapacesc privitorul (lapsus) plus ca vorbeste foarte repede.Prietena mea nu intelegea nimic cand se vorbea de servere,hackareala and stuff.

Mai scad 0.5 pentru ca nu e o idee inventata ci mai degraba documentata din fapte reale ,totusi punerea in scena e foarte buna.
    La cate filme am vazut nota acordata 7/10 e o destul de buna pentru mine.
    Attached Images Attached Images mv5bmtm2odk0ndawmf5bml5banbnxkftztcwntm1mdc2mw-._v1._sx214_cr0-0-214-314_.jpg

2. #2382 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    The social Network - 7/10
    Are story bun.Muzica exceptionala ,personaje bune,totusi in loc de 8/10 cat voiam sa ii dau initial ,i-am scazut 0.5 pentru termenii tehnici din informatica care zapacesc privitorul (lapsus) plus ca vorbeste foarte repede.Prietena mea nu intelegea nimic cand se vorbea de servere,hackareala and stuff.
    uh. ai auzit de subtitrări ? lol

Mai scad 0.5 pentru ca nu e o idee inventata ci mai degraba documentata din fapte reale ,totusi punerea in scena e foarte buna.
    asta n-am ințeles-o.

3. #2383 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Lottery Ticket - 9/10

O comedie exact pe placul meu ce ii are ca actori pe Ice Cube, Bow WoW, Brandon T. Jackson and many more. Merita vazut din plin!!
    Attached Images Attached Images lottery_ticket_poster.jpg

4. #2384 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Little ****ers - some ol' bullsh**t
    nu stiu de ce naiba m-am uitat la el... nu merita! Primul din serie mi-a placut enorm al doilea a fost acceptabil dar foarte nitel acceptabil iar asta... oh man as fi preferat ca Motanul meu sa-mi scoata ochii decat sa ma fi lasat sa ma uit la el...
    Asta mi-a fost prima impresie la acest film... si nu cred ca va mai exista o a doua sansa
    +Robert De Niro
    +Barbra Streisand
    +Dustin Hoffman si sincer mi-a fost mila de acesti 3 actori pentru ca au ajuns sa joace in filme de genul asta
    -Ben Stiller
    -Glumele pentu oamenii fara neuroni
    -povestea in sine e deja prea fumata si sincer nu prea ma impresionat asa de mult
    Attached Images Attached Images little-fockers-767963l.jpg

5. #2385 SP
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    uh. ai auzit de subtitrări ? lol

asta n-am ințeles-o.
    nu ma refer ca nu intelegea in engleza,ci ca nu sunt multi care stiu ce inseamna termenii informatici cu tot cu titrare.

Iar la al doile punct ma refer la faptul ca filmului nu i se cuvine povestea,doar ca regizorul si scenaristul au documnetat-o,au preluat-o din ceva real si au pus-o doar in scena.

Uite de exemplu Inception merita 1.5 puncte din nota doar pentru poveste,pentru scriitorul care a conceput povestea,a muncit la ea,daca ma intelegi.

6. #2386 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    asta inseamna ca orice film bazat pe fapt real, oricat de bun este el, trebuia sa-i scazi 1.5 din nota ?

Si care e problema cu termenii informatici ? e normal sa fie asa. face parte din poveste. E ca si cum te-ai uitat la un meci de fotbal si comentatorii ar spune termeni din fotbal, iar tie sa nu-ti convina (desi a fost un super meci) pentru ca prietena ta nu a inteles termenii.

7. #2387 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Va agita rau sarbatorile. O zis ca scade juma' de punct(nu 1.5) pt. ca probabil prefera o poveste creata de la 0. Si comparatia cu meciu' de fotbal ii perfecta :X.
    In alta ordine de idei: The Social Network 10/10. La mine filmele inspirate din realitate primesc puncte in plus. Imi place sa caut dupa aia povestea sa vad cat de mult o fost inflorita.

8. #2388 SP
    Buried - 7.5 / 10

Un film foarte bun, o atmosfera incredibila. M-au dezamagit crunt 2 lucruri. Interpretarea lui (pentru singurul actor din tot filmul, nu prea se vede pe fata lui teama samd) si o greseala de filmare / montaj care e chiar pe la jumatea filmului si de acolo parca am vazut filmul cu "alti ochi"

Nu-mi mai place si faptul ca se modifica de prea multe ori, dimensiunea cutiei (si nu ma refer la fazele cand face fade-out)

Per total, este un thriller bun, dar dupa vizionare, parca nu este cum te asteptai.

Buried (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg5MzU3OTIwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU3NzY3Mw@@._ V1._SX91_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTg5MzU3OTIwOV5BMl 5BanBnXkFtZTcwMzU3NzY3Mw@@@@AMEPARAM@@SX91@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images buried.jpg buried-2010.jpg

9. #2389 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Uncharted 2 - 10/10

L.E.: stai, tocmai am aflat ca nu e film, cica e joc oO

10. #2390 SP
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Va agita rau sarbatorile. O zis ca scade juma' de punct(nu 1.5) pt. ca probabil prefera o poveste creata de la 0. Si comparatia cu meciu' de fotbal ii perfecta :X.
    In alta ordine de idei: The Social Network 10/10. La mine filmele inspirate din realitate primesc puncte in plus. Imi place sa caut dupa aia povestea sa vad cat de mult o fost inflorita.
    asa e,si mie imi plac cele dupa fapte reale,cu un pic de twist,in cazul de fata nu cred ca a fost cu ceva inflorita povestea,poate doua ,trei vorbe sa zicem inventate.
    Cred ca nota o da lumea mai mare din cauza ca ei chiar ,cunosc vestitul Facebook,si le-au placut sa afle cum a luat nastere si cu ce probleme.

Filmu e doar vorbaraie,nu poti da o nota de 10 doar la un film ce prezinta problemele juridice dintre niste asociati la crearea unei companii.Gandestete daca totul era la fel dar nu era vorba de Facebook,ci sa zicem de AstaVista !

Nu stiu cate filme a-ti vazut voi dar eu trec lejer de 2000.fara cele de la TV .De vreo 8 ani incoa.

Pai daca deam nota 9/10 unde mai incapea sa dau nota pentru Lord Of the Rings,Blow,Lord Of War,Law Obiding Citzen,The Gofather,Matrix,Cinderella Man,A Beautiful Mind,Inception etc,iti dau o lista de vreo 30/40 de titluri care trec de 8/10.Asa fac eu comparatia si dau note,incerc sa compar cu restul filmelor care le-am vazut de-a lungul timpului.

11. #2391 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    dude, n-a zis nimeni că nota care i-ai dat-o e proastă. doar că argumentele erau cam... mna.

dar fiecare cu părerea lui.

12. #2392 SP
    The Family Man - 9 / 10

Un superb film de sarbatori, un classic. Te face sa te intrebi cu adevarat, cum ar fi daca am putea traii cu totii, acele momente "what if ?". Absolut superb totul, de la actori, la interpretare, muzica, imagine. Tot.

The Family Man (2000) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI2Mjc0MDYyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzA5MDQyMQ@@._ V1._SX100_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI2Mjc0MDYyOV5BM l5BanBnXkFtZTcwMzA5MDQyMQ@@@@AMEPARAM@@SX100@@AMEP ARAM@@SY140
    Attached Images Attached Images 2000-poster-family_man-1.jpg family-man-1-1024.jpg

13. #2393 SP
    Predators - 7.5/10
    IMO destul de subapreciat, e un film destul de bun, cat de cat previzibil, dar bun. Ma enerveaza ca trailerul a aratat faze care nu au fost in film (gen atunci cand apar vreo 10 lasere pe Adrien Brody, de fapt in film e doar unul)... Dar na, marketingul asta...

Machete - 6/10
    Muuuult prea tras de par, dar i-am dat 6 in loc de 2 pentru ca de obicei asta face Rodriguez... Un plus il ofera Lohan goala.

14. #2394 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Tron 10/10

Quorra/Daft Punk...Nuff' said.

15. #2395 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    The Last Exorcism 3/10

man this movie is a **** up! Si nu in sensul ca ar fi ceva deranjat ci este foarte prost conceput si gandit... Man it suck... It doesn't fully deliver on the chilly promise of its Blair Witch-style premise, but The Last Exorcism offers a stupidity that no other movie do... Nu il recomand... daca vreti un film cu exorcizm... va recomand...
    The Exorcism of Emily Rose
    dar in afara de ala nu cred ca am mai vazut un film care sa ma impresioneze... evident scotand din ecuatie filmul clasic The Exorcist!
    Attached Images Attached Images last-exorcism-275899l.jpg exorcism-emily-rose-534184l.jpg

16. #2396 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Little Fockers. Comedie frumoasa. Sala plina, cum nu am mai vazut de mult. 9/10.

17. #2397 SP
    Legend of the guardians-8.5/10 .O animatie superba cu grafica realizata la detaliu,coloana sonora foarte buna si cu o poveste originala.

Pirahna 2010 - 4.5/10 un film facut pentru americani. Foarte exagerat,scarbos in care mai mult razi decat te sperii. Wtf parca e facut pentru naivi,multe scene super exagerate plus multe greseli.

Dinner for Schmucks-8/10 nu ma asteptam sa fie o comedie asa buna. Exceptionala comedia. Nu am mai ras asa bine de la The Hangover.

Infidel 6.5/10-o comedie care merita incercata. Mie mi-a placut,trebuie sa incercati filmu. Actoru principal joaca foarte bine.

18. #2398 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Inception � un film care ar fi putut fi o capodopera!

Ideea excelenta, originala cu enorme resurse, putea sta la baza unui scenariu copleşitor.
    Nu pot sa nu admir geniul lui Nolan care isi spune inca o data cuvantul printr-un scenariu foarte complex cu un final extraordinar ce lasa loc de multe interpretari. Cu toate astea, scenariul este mai mult complicat dec�t complex. Dacă am exclude scenele de acţiune, şi �ncurcăturile care apar �n timpul acestora, nu am mai răm�ne cu mare lucru.

Regia se ridica si ea la nivelul asteptat, efectele sunt foarte reusite si in multe momente iti fura privirea, actiunea are o desfasurare alerta si captivanta care nu iti da posibilitatea sa simti macar un moment de plictiseala, iar distributia isi face treaba excelent in frunte cu DiCaprio. Nu-mi place de fel mecla acestui actor, dar e al dracului de bun pe scena, ma rog, platoul de filmare.

Mi-a placut ideea de a da arhitectului numele de Ariadne, care aminteşte de mitologicul personaj Ariadna, care prin firul său de aur a găsit drumul bun �n labirintul minotaurului.
    Attached Images Attached Images inception.jpg

19. #2399 SP
    Member zoli86's Avatar
    Tron Legacy 8/10
    nu stiu de ce dar am avut asteptari mari de la acest film,ma dezamigit partea technica ( adica 3d-ul )
    soundtrackul de la daft punk a fost genial totusi

20. #2400 SP
    Quote Originally Posted by zoli86 View Post
    Tron Legacy 8/10
    nu stiu de ce dar am avut asteptari mari de la acest film,ma dezamigit partea technica ( adica 3d-ul )
    soundtrackul de la daft punk a fost genial totusi
    Uite de-aia inainte de a intra in sala de cinema la vreun film, imi repet in minte "e un ***, e un *** de film" si astfel voi fi placut surprins. Works every time. (mai putin atunci cand chiar e un *** de film, dar chiar si-asa, se ridica la asteptarile mele nu?)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 244 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 170 220 ... LastLast