Bruno la cinema
5/10 sa zicem.
Der Untergang (2004) - 10/10 - Isi merita locul in top 200 pe IMDb, foarte bun.
Enemy at the Gates (2001) - 10/10 -
Bolt (2008) - 10/10 - Ca orice alta animatie haioasa. Un caine, o pisica si un hamster ...
The Incredible Hulk (2008) - 9/10 - Chiar nu ma asteptam sa imi placa asa mult avand in vedere ca e Hulk, dar a fost foarte frumos, cu multa actiune, pacat ca povestea de dragoste (ca in multe alte filme) strica pe aici pe acolo.
Crank: High Voltage (2009) - 7/10 - A fost mai bun primul, asta a vrut sa fie foarte comic, dar prea multe prostii de fapt.
Friday (1995) - 9/10 - "a lot can go down between thursday and saturday..."![]()
Am vazut :
- Friday ; Next friday ; Another friday .
-48 hrs ; Another 48 hrs .
-Showtime .
-Duplex .
The last american Virgin - 10/10
Filmul asta m-a dat gata,daca cineva mai cunoaste astfel de filme,PM me.Deja incep sa imi placa mai mult filmele vechi.
Hannah Montana: The movie - 9/10
Nu prea am ce comenta despre acest film,mi-a placut.
Corpse Bride - 10/10
Odata cu vizionarea filmului am ramas si voi ramane un mare FAN !Am dat comanda la DVD,pentru ca asa ceva este de colectie!
...văzute ieri �n timp ce mă jucam Gears of War 2
X-Men, X2,X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine, Blindness.
Toate mi-au plăcut, deci nota 10![]()
...hehe, tot ce-i posibil
Astea pentru ziua de azi (defapt ieri că e 01:44 AM). Tot �n timp ce jucam Gears of War 2.
Red Sands, Amusement, The Duchess, Repo! The Genetic Opera.
Toate mi-au plăcut, �n special Repo! The Genetic Opera. Nota 10
...urmează altă serie de 4/5 azi. După ce dorm puțin. Mai am de jucat Horde lol...și cum joc singur...numa bine merg filmele.
PUBLIC ENEMIES
Cu: Christian Bale, Johnny Depp, Marion Cotillard, Channing Tatum, Leelee Sobieski
Regia: Michael Mann
Scenariu: Ronan Bennett, Michael Mann
Gen: Crima, Drama, Thriller
Rating: N-15
Producator: Forward Pass
Durata: 155 min
Bazat pe romanul autorului Bryab Burrough, "Inamicii publici" evoca povestea reala a celebrului si carismaticului spargator de banci John Dilinger ( Johnny Depp). Devenit un adevarat erou in America anilor '30 pentru ca jefuia bancile vinovate de Marea Depresiune economica, Dillinger ajunge inamicul public numarul unu, fiind urmarit de o intreaga echipa de agenti FBI condusa de Melvin Purvis ( Christian Bale).
Desi Purvis incearca prin toate metodele posibile sa il captureze, Dillinger reuseste cateva evadari inedite din inchisoare. Singura solutie ca FBI sa il aresteze pe celebrul infractor este orchestrarea unor false acte de tradare...
[+] Johnny Deep
[+] Cristian Bale
[+] Povestea
[+] Sunet + Efecte
[+] Aproape tot...
[-] Palaria lui Deep![]()
Bruno. 9/10
Socant
Vulgar
Si nu in ultimul rand amuzant.
Wasaaaap???!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Epic movie. Cretin film. Ar trebui sa fie comedie dar este doar o inlantuire de parodii ieftine....
...no comment![]()
(poate unul mic: eu am auzit de așa ceva dar...niciodată n-am crezut că e așa oribil!)
Nota 10++ (ambele)
Bookmarks