V for Vendetta - 10/10 - Vazut si revazut pentru a mia oara, si tot mi-a dat cei mai mari fiori pe care i-am avut vizionand un film. Printre filmele mele preferate.
V for Vendetta - 10/10 - Vazut si revazut pentru a mia oara, si tot mi-a dat cei mai mari fiori pe care i-am avut vizionand un film. Printre filmele mele preferate.
DROP
comedie pentru un gust al umorului mai ciudat! Film Japonez... cred ca ar fi cazul sa menţionez
8/10
Scott Pilgrim vs The World- 10/10
Foarte fain filmat si amuzant.
Ar fi misto un RPG facut dupa film. Daca ar fi ca skilluri balls si restu' lol
The SKulls
mai vechi dar na... fain filmul... 9/10
previzibil după o perioada... dar interesant filmul
Azi a fost maraton pt mine (m-am simtit rau so skipped school) asa ca:
Jackass 1 + Jackass 2 + Jackass 2.5 + Jackass: The lost tapes = epicness. 10/10, m-am stricat de ras... la propriu, ma doare burta.
Mr. Nobody 10/10
Jared Leto lasa-te de 30 seconds to Mars si apuca-te doar de actorie.(*pentru cine e interesat si nu stie,cautati si Requiem for a Dream,tot cu J.L,incredibil*).Povestea e complicata,la inceput,ca la sfarsit se intelege totul.[spoiler=CumAmInteles]Este vorba despre un copil caruia ingerii nu i-au sters memoria,de cand isi astepta venirea pe pamant,iar el poate sa prevesteasca/vada viitorul.La sfarsit intelegem ca totul este in mintea copilului de 9 ani,care este fortat sa aleaga intre mama si tata.In momentul acela crucial acesta prevesteste viitorul sau in diferite vieti,daca ar pleca cu mama,daca ar sta cu tatal,daca s-ar duce cu chinezoaica,daca s-ar duce cu Jenny etc.[/spoiler] Go watch it,nu o sa regretati nici o secunda.
Seven Pounds - 10/10, Will Smith e la inaltime (as always), un film destul de impresionant, pacat ca nu prea exista oameni din-astia
P.S.: La inceput s-ar putea sa nu intelegeti mare lucru, dar cand realizati ce face de fapt personajul principal ramaneti cu falca umflata (in a good way lol)
Due Date - 7 / 10
O comedie buna. Pacat ca 80% din fazele amuzante au fost in trailere. Nu are cu ce sa te surprinda, dar te binedispune. Nu se compara cu Hangover, dar merita vazut. Downey Jr cu Zach Msaijhdksahd (greu de tinut minte) fac o pereche absolut geniala.
Due Date (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTU5MTgxODM3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjMxNDEwNA@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTU5MTgxODM3Nl5BMl 5BanBnXkFtZTcwMjMxNDEwNA@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
Tocmai m-am intors de la Hollywood Multiplex - The Other Guys. Sala plina ochi, n-a fost nici macar un loc liber, ba chiar a fost cineva in plus, habar n-am cum e posibil, o tipa a stat in brate la unu. Ma rog...
Filmul ok : comedie, actiune, stereotipuri, clisee, vreo 2-3 faze mai slabute, dar per total decent, bun pt relaxare.
I-as da 7/10, mai mult nu pot pentru ca n-am vazut nimic deosebit in el.
Bookmarks