Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 244 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 186 236 ... LastLast
Results 2,701 to 2,720 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2701 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    dar sincer a fost o experienta faina... am surzit după ce am fost la el la cinema... si imi aduc aminte inainte sa intru in cinema m-am intalnit cu o amica care a fost la el si mi-a spus sa-mi iau şervetele cu mine ca sa-mi şterg sp**** ca cica ar fi un film care te face sex oral in timp ce �l urmăreşti. Ca cica ar fi un film dedicat baietilor...
    dobitoaca... nu am văzut nimic care sa-mi st�rnească interesul de jos
    şi am spus asta ca mi-am adus aminte... si cum a spus Razvanrazy şi acum ca ma g�ndesc nu e foarte indicat la cinema ca naiba tare il mai dau si te dor urechile... si cum a spus el ca nu l-ar vedea a doua oara acelaşi lucru pot sa spun şi eu despre Inception... NU mai am nervi de el... atunci a fost ok acum sincer
    peace out

2. #2702 SP
    Limitless (2011) Dincolo de Limite
    7/10
    L-am vazut ieri si sincer nu a fost chiar atat de tare cum m-au innebunit toti ca ar fi... OK ideuta este faina si actorii isi fac rolurile dar na... cei drept ma tinut o ora si ceva langa calculator dar sincer nu stiu daca as mai avea rabdare sa ma uit again la el...
    PS: E previzibil de la inceput pana la final... dar na... fraier ca m-am uitat la el... ar si fi putut sa il ghicesc si sa fac niste pariuri cu oamenii poate castigam niste bani! dar na...
    Attached Images Attached Images limitless-602615l.jpg

3. #2703 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Chestia e ca, te-ai uitat la o varianta care se vede urat, se aude urat etc.
    Am fost la cinema sa-l vad si a fost incredibil.Da, a fost putin prezivibil, circa 20% din film, dar restul..c'mon, nu-mi spune ca ai prezis ca o [Spoiler=SPOILEEERR] sa-i bea sangele ca sa se drogheze, sau ca o sa ajunga in politica si o sa-i ramana abilitatile, nu mai zic de mafiotul ala; in rest, faza cu asociatul, din Austin, Texas(parca), era 100% previzibil si ca si el lua pastile[/spoiler].Eu ii dau un 9/10 .

4. #2704 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Sucker Punch - 7 / 10

Ce mi a placut la filmul asta au fost inceputul (am crezut ca urmeaza sa vad un thriller psihologic), sfarsitul (a fost cam in aceeasi tema cu inceputul), fetitele (asiatica, bruneta si blonda principala si smardoaica) si muzica geniala (de abia asteptam sa ajung acasa sa ascult din nou Sweet Dreams)

One last thing: Sunt singurul care a vazut asemanari cu Killzone in filmul asta?
    Attached Images Attached Images sucker-punch-movie-photo-01-550x365.jpg

5. #2705 SP
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Chestia e ca, te-ai uitat la o varianta care se vede urat, se aude urat etc.
    Am fost la cinema sa-l vad si a fost incredibil.Da, a fost putin prezivibil, circa 20% din film, dar restul..c'mon, nu-mi spune ca ai prezis ca o [Spoiler=SPOILEEERR] sa-i bea sangele ca sa se drogheze, sau ca o sa ajunga in politica si o sa-i ramana abilitatile, nu mai zic de mafiotul ala; in rest, faza cu asociatul, din Austin, Texas(parca), era 100% previzibil si ca si el lua pastile[/Spoiler].Eu ii dau un 9/10 .
    ba da
    si nu l-am vazut calitate proasta ci era calitate r5... deci crede-ma ca nu din cauza aia nu mi-a placut...

6. #2706 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Ma rog, sunt gusturile tale, nu ma bag peste ce-ti place si ce nu-ti place, dar am observat ca altfel te atrage un film la cinema decat sa te uiti acasa, nu stiu, just sayin'.

7. #2707 SP
    Gusturile nu se discuta... aici ne dam cu parerea... nu dam �n cap... ţie nu ţi-a dar i-a plăcut lui Gigel si asta este trecem peste...
    ca tot vorbeam şi zicea Mariusik de sweet dreams
    melodia e cantata de protagonista filmului Babydoll (Emily Browning)

si Sucker Punch mi-a plăcut pentru ca �n primul rand am primit ce am aşteptat... action pack flick nothing more... Ştiu ca povestea a fost proasta şi neoriginala dar nu de aia m-am dus la film la cinema... ci pentru faptul ca combina chestii care le prefer...
    1.poveste simpla care nu are nevoie de multe explicaţii pe care după aia te superi ca nu ţi le da şi te enervezi ca filmul este prost s.a.m.d
    2. personaje pentru care sa fi incantat şi pentru care sa dai un rahat după ce se termina filmul...
    3. visul care sa iţi facă placere sa te uiţi la ele şi sa iţi poţi clătii ochii (şi aici nu ma rerefer la tipele din film) artistic sa fie demenţial şi sa fie un element puternic atunci c�nd povestea lasă de dorit... cred ca şi tipul ştia asta şi cred ca mai mult s-a axat mai mult pe vizual decat pe poveste
    4. muzica sa spună povestea atunci c�nd nu este dialog... aici intra tot �n atmosfera... ca şi punctul 3.
    şi �n acelaşi timp eu nu ma uit la film ca sa caut nu ştiu ce semnificaţii �n ele... they are ****ing Entertainment
    "consists of any activity which provides a diversion or permits people to amuse themselves in their leisure time. Entertainment is generally passive, such as watching opera or a movie. Active forms of amusement, such as sports, are more often considered to be recreation. Activities such as personal reading or practicing a musical instrument are considered to be hobbies."

oricum voi cumpăra dvd cu Sucker Punch c�nd apare deci... cam asta am avut de spus... sper ca nu am suparat pe nimeni cum am obiceiul sa fac... enjoy the movies kids... don't ****ing dissected it...

8. #2708 SP
    Member viezure's Avatar
    Sucker Punch - 9/10

Mi-a placut, film in stil Zack Snyder, eye candy cat cuprinde, zombie nazisti, samurai, dragoni. Plus atmosfera foarte misto. Entertainment for men

Si o scena filmata pe furis lol

9. #2709 SP
    Member TheSpider's Avatar
    The Adjustment Bureau 9/10
    un film foarte bun...am ramas placut surprins de povestea foarte originala.Matt Damon si-a jucat foarte bine rolul.
    foarte tare faza cu usile...
    adjustment-bureau-gardienii-destinului.jpg
    Season of the Witch 8/10
    un film bun cu Nicolas Cage,actiunea destul de buna,efecte interesante,demonii/mortii cam hidosi.
    a fost un pic cam previzibil si limbajul mi s-a parut cam actual pt vremea aceea,expresii gen "Shi.t!" ,"saved your ass"...
    in orice caz 2 filme care merita vazute.
    season...witch-2bwww.filmeselecte.info.jpg

10. #2710 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    The King's Speech - 7 / 10

Un film bun, putin prea lung decat trebuia. O interpretare buna a lui Colin Firth, dar nu de oscar. (am un prieten balbait, care are probleme in pronuntia consoanelor de la inceputul cuvintelor/propozitiilor si blocajele lui nu seamana deloc cu cele jucate in film. si in general, blocajele sunt mai naturale. in film au fost prea artificiale). Mi s-au parut mult mai ok interpretarile personajelor secundare (Geoffrey Rush si Helena Bonham Carter).

Imaginea si sunetul au fost la inaltime. Nu ma refer strict la coloana sonora, cat si la zgomotele de "fundal", la parchetul care scartaie, la ceainicul pus pe foc sau la atingerea dintre o ceasca si farfurie.

Per total este un film bun, dar nu de atatea oscar-uri.
    Attached Images Attached Images kings-speech.jpg 2bking-2527s-2bspeech.jpg kings_speech_ver3_xlg.jpg

11. #2711 SP
    Rec + Rec2
    nu mai dau notă pentru ca cred ca este de ajuns sa spun ceva cuvinte despre şi apoi fiecare alege dacă sa vadă sau nu filmele... dar pot marca ca filmele sunt bune astfel:
    +atmosfera
    +actorii/sincer te ataşezi de Pablo şi de �ngela
    -ideuța filmului nu este chiar asa de originala dar este destul de interesanta sa te tina l�ngă filme...
    - + ale naiba scurte mai sunt... adică nu ai prea mult timp sa satisfaci momentele... aici am pus plus minus pentru ca este şi bine şi rău... pentru ca te marchează şi apoi te lasă sa digeri ceea ce ai văzut.
    Attached Images Attached Images rec1.jpg rec2b.jpg

12. #2712 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Limitless(2011)

Dincolo de limite (2011) - IMDb

"target="_blank">Dincolo de limite (2011) - IMDb

Nota: 9/10
    Un thriller interesant care isi exploateaza ideea din plin . Interpretarea lui Bradley Cooper a fost una surprinzator de buna ( nu l-am vazut sa "straluceasca" in alte roluri) , iar actiunea te tine legat inca din primele minute. Merita vizionat macar o data.
    Attached Images Attached Images limitless_1298057953_2011.jpg

13. #2713 SP
    Member styng's Avatar
    Forever Strong 8/10
    - un film ce merita vazut, mai ales cui ii place sportul (rugby)
    Attached Images Attached Images forever-strong-poster.jpg

14. #2714 SP
    Junior Member djady's Avatar
    The Warriors Way - 8 / 10.
    Attached Images Attached Images thewarriorsway.jpg

15. #2715 SP
    Member muski's Avatar
    71 - Into the Fire 9/10

- Un film de razboi bun , dupa o fapta reala. Recomand cu incredere celor care digera astfel de filme.
    Attached Images Attached Images 71.png

16. #2716 SP
    Member miami's Avatar
    Black Hawk Down (2001) 8,5 /10

Elicopter la pamant (2001) - IMDb

Recomand.

17. #2717 SP
    Member Merdiso's Avatar
    The Shawshank Redemption (BluRay) - 11/10

Nu cred ca pot exista cuvinte atat de frumoase incat sa denumeasca o asemenea capodopera, a meritat fiecare secunda, daca nu l-ati vazut pune-ti mana pe el imediat.

18. #2718 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by miami View Post
    Black Hawk Down (2001) 8,5 /10

Elicopter la pamant (2001) - IMDb

Recomand.
    Pot sa mai adaug eu 1.5 la nota?

Ar fi pacat sa ramana in arhiva forumului doar cu 8.5 filmul acesta

19. #2719 SP
    Member miami's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Pot sa mai adaug eu 1.5 la nota?

Ar fi pacat sa ramana in arhiva forumului doar cu 8.5 filmul acesta
    Sigur ca poti adauga , este un film extraordinar si un "must see" . Am dat nota facand doar comparatie cu alte filme de razboi.

Inapoi la topic: Trainspotting (1996) 9/10

Trainspotting - Din Viata Scapa Cine Poate (1996) - IMDb

20. #2720 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Sucker Punch - 9/10

Mi-a placut, film in stil Zack Snyder, eye candy cat cuprinde, zombie nazisti, samurai, dragoni. Plus atmosfera foarte misto. Entertainment for men

Si o scena filmata pe furis lol YouTube - Sucker Punch
    Pentru cei care nu cunosc, e vorba de regizorul lui Watchment si 300. So, must see for fans

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 244 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 186 236 ... LastLast