Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 244 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 186 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #1701 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Memento...m'a batut la 0 filmu...

2. #1702 SP
    Member Ayrton's Avatar

3. #1703 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    The Bucket List - 100/100

4. #1704 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Ayrton View Post
    Eragon (2006)

8/10
    N-a fost cine stie ce,dar un film bun.
    Star wars medieval ...Ai dat prea mult 8 la el ...Filmu duce lipsa de originalitate .

5. #1705 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Daca nu ati vazut paranormal activity.....uitativa, de preferat noaptea si cu volumul dat tare....pentru iubitorii genului the blair withc project film facut cu 12000 de dolari
    P.S. am pus trailerul la partea a2a la sectiunea de trailere

6. #1706 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    Daca nu ati vazut paranormal activity.....uitativa, de preferat noaptea si cu volumul dat tare....pentru iubitorii genului the blair withc project film facut cu 12000 de dolari
    P.S. am pus trailerul la partea a2a la sectiunea de trailere
    Cred ca este cel mai penal film din istorie Si cand zic cel mai penal ma refem mult mai penal decat fufele de pe Pache Protopopescu. Dar este doar parerea mea si poate filmul chiar a fost genial

L.E:La cinema l-am vazut si eu man ca facea lumea mara fas din asta. Depinde de gusturi acum. Eu inca il port cu ura in suflet ca mi-a mancat 2 ore din viata.

7. #1707 SP
    este arta pura laurentiu.....eu l-am vazut de 3 ori: o data acasa si de doua ori la cinema si nu se compara cu senzatia de la cinema cand esti captiv acolo si e liniste totala in jurul tau iti spun ca din cele 30 de persoane din cinema(l-am vazut tarziu) la sfarsit 4-5 dintre ele plangeau la final si in afara a doua femei in varste care luasera cv la bord(erau cam ametite cand au ajuns in sala) toata lumea era cu gura cascata la final si aplaudau
    tot parerea mea,dar sa faci un asemenea film cu 12000 de dolari si sa incasezi peste 100 de milioane este ceva

---------- Post added 30-06-2010 at 03:50 PM ----------

"Critically-acclaimed lensman Steven Spielberg was scared out of his wits after watching an advance copy of the low-budget horror hit Paranormal Activity. The Jurassic Park director put the DVD of the film in a garbage bag, vowing never to let it in his house again" si apoi l-a cumparat(filmul) ca sa-l poata baga in cinema pentru a auzi si noi de el

8. #1708 SP

9. #1709 SP
    Member LeGenD's Avatar

10. #1710 SP
    Senior Member Madk91's Avatar

11. #1711 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Paranormal Activity - 9 / 10

Ador filmele filmate asa. Stiu ca e vb de mult mai multa munca decat la unul normal, dar nu se compara ca imersiune (ca in Rec 1 si 2, cloverfield, exclus blair withc project, care, personal, mi s-a parut o porcarie) cu nici un alt film de gen.

Actorii joaca foarte bine iar atmosfera este incredibila.
    Attached Images Attached Images hr_paranormal_activity_photo_1.jpg

12. #1712 SP
    apare rec 3 daca nu ma insel

13. #1713 SP
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    apare rec 3 daca nu ma insel
    Te inseli. Apare REC 2.

14. #1714 SP
    stiam eu ceva....si quarantine 2 am auzit ceva zvonuri....varianta americana a filmului rec

15. #1715 SP
    Rec 2 a aparut de ceva timp. L-am vazut acm cateva saptamani, aveti nota cateva pagini mai in spate.

[Rec] 2 (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI4MjQ1MDE1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzIxMDk0Mw@@._ V1._SX96_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI4MjQ1MDE1MV5BMl 5BanBnXkFtZTcwNzIxMDk0Mw@@@@AMEPARAM@@SX96@@AMEPAR AM@@SY140

Quarantine este o mare porcarie. Au luat povestea din REC si au americanizat-o la maxim. Nu mai exista sentimentul de frica si nici atmosfera aia geniala.

16. #1716 SP
    Rec 2 - Movie Trailers - iTunes

Rec 2 In theaters: July 9th, 2010

Da, vad ca pe imdb arata altceva. Ciudat rau.. si eu care il asteptam.

17. #1717 SP
    The Losers - 5 / 10

Un film de actiune banal, cu nimic original sau suprinzator. Merita vazut doar de plictiseala, cand nu mai ai ce sa vezi nou, sau sa revezi a 15-a oara
    Attached Images Attached Images losers-1.jpg

18. #1718 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Don't mess with Zohan 10/10

Sex and the City 2 10/10
    Attached Images Attached Images you_dont_mess_with_the_zohan_ver2.jpg sex_and_the_city_2.jpg

19. #1719 SP
    Monster's Ball - 8 / 10

Un film foarte ciudat, cam fara un subiect propriu zis. Un film bun, pentru care a luat Halle Barry Oscar in 2001 cu 2 roluri foarte scurte, pentru Heath Ledger (RIP) si P. Diddy. Un film foarte bine jucat.

Merita vazut.

Monster's Ball (2001)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUwMTc1NDQ1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTcxNTEzMQ@@._ V1._SX99_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTUwMTc1NDQ1MF5BMl 5BanBnXkFtZTcwMTcxNTEzMQ@@@@AMEPARAM@@SX99@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images 181quad-monsters-ball-u-k-quad-posters.jpg

20. #1720 SP

Thumbs down

The Back-up Plan 6.5/10

Un film care urmeaza pas cu pas tiparul unei comedii romantice. O fata viseaza la printul mult dorit si renunta intr-un final dupa cateva experiente nereusite, se hotaraste sa-si intemeieze o familie singura prin inseminarea artificiala si in momentul urmator il intalneste pe Stan. Se indragostesc, apoi apar problemele tipice in orice cuplu,se despart si la final totul se termina cu bine printr-o impacare foarte siropoasa.

Problema principala a filmului este jocul actoricesc in primul rand al lui J.Lo. intr-o forma de neinvidiat si al lui Alex O'Loughlin care se chinuie sa salveze filmul. Alte probleme ar fi glumele nereusite (cateva), fazele foarte scarboase, si erorile de scenariu.

Sfatul meu este sa-l vedeti doar daca sunteti cu prietena si n-aveti altceva mai bun de facut sau daca sunteti fan al lui Anthony Anderson care reuseste sa aduca zambetul pe chipul spectatorilorlol

Attached Images Attached Images back_up_plan_poster-535x856.jpg gallery_main-jennifer-lopez-alex-oloughlin-backup-plan-set-07232009-08.jpg back-up-plan-20100108043753659_640w.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 244 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 186 ... LastLast