Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 244 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 187 237 ... LastLast
Results 2,721 to 2,740 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2721 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sucker Punch - 9/10
    Foarte foarte bun... nici nu mai vorbesc de eye candy, are niste efecte cum numai in 300 puteai vedea.
    Coloana sonora este si ea geniala, se potrivesc melodiile de minune.
    Pe partea de story iarasi a fost bun, nu ma asteptam la ceva foarte deep din moment ce tinta filmului au fost efectele, dar chiar a fost impresionant si te atinge usor la inimioara.
    Si in final, actorii au jucat destul de bine, sa nu vorbesc de cum aratau tipele alea

Imi pare rau ca nu l-am vazut la Imax, dar nu am avut timp sa ma deplasez pana acolo

2. #2722 SP
    Member OxygeN's Avatar
    A Bronx Tale 10/10
    - Unul dintre cele mai bune filme vazute de mine...
    Attached Images Attached Images bronx.jpg

3. #2723 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Big Mommas Like Father Like Son - 8/10

Malcolm Turner, agentul FBI de top care obişnuieşte să se deghizeze �ntr-o femeie corpolentă şi simpatică pentru a-şi soluţiona cazurile este trimis �ntr-o nouă misiune aventuroasă, numai că de această dată este �nsoţit de către fiul lui vitreg pe nume Trent.
    După ce băiatul �n v�rstă de 17 ani este martorul involuntar al unei crime şi devine ţinta infractorilor ce au comis-o, Malcolm Turner perfectează un plan ingenios pentru a-şi ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este �mbrăcat �n haine de femeie, i se pune pe cap o perucă şi i sa dă prenumele Charmaine, după care este �nscris la o şcoală de arte frumoase frecventată exclusiv de către fete.
    Evident că tatăl vitreg �şi �nsoţeşte băiatul �n această aventură, apel�nd �ncă o dată la trucurile care �l transforma instantaneu din agentul FBI Malcolm Turner �n Coana Mare. Sarcina celor doi bărbaţi deghizaţi este să adune suficiente probe ca să �l incrimineze pe asasin, �nainte ca acesta să �i găsească şi să se răzbune s�ngeros.
    Attached Images Attached Images big_mommas_like_father_like_son01.jpg

4. #2724 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Sucker Punch - 4/10
    Ce mi-au placut la acest film au fost efectele
    In schimb povestea mi s-a parut slaba de tot (de la o vreme urasc filmele cand apare cineva care ii bate pe toti si merge povestea liniar)

5. #2725 SP
    Member slabunator's Avatar
    Stie cineva un film bun de tip dark fantasy inafara de LoTR?

6. #2726 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    The Curse of the Ring sau The Ring of the Nibelungs, il gasesti sub aceste doua nume.

7. #2727 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Limitless (2011) 7 /10

Dincolo de limite (2011) - IMDb

Mi-a placut povestea , este ceva nou

8. #2728 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Sucker Punch (2011)

Sucker Punch: Evadare din realitate (2011) - IMDb"target="_blank">Sucker Punch: Evadare din realitate (2011) - IMDb
    Am reusit si eu sa vad ieri Sucker Punch si pot spune doar ca nu ma asteptam la o "capodopera". Filmul este unul decent din punct de vedere al povestii , actingul este mediocru ( in afara de faptul ca acele fete aratau bine , nu m-a impresionat cu nimic) , eye-candy cat cuprinde, scenele de actiune ca in "Matrix" nu m-au deranjat , iar coloana sonora merita toti banii.Cu siguranta nu este un film "prost" , doar nu unul fenomenal cum s-a anuntat .Secretul este sa nu te astepti la ceva incredibil.
    Nota : 7.5/10
    Attached Images Attached Images sucker_punch_1301032852_2011.jpg

9. #2729 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    The Curse of the Ring sau The Ring of the Nibelungs, il gasesti sub aceste doua nume.
    l-am vazut, altceva?

10. #2730 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Source CodeTransfer de identitate

plot:Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte �n corpul unui necunoscut, �ntr-un tren spre Chicago, fără a şti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist �n urma căruia un tren a fost aruncat �n aer. Iar misiunea cu totul neobişnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care �i permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, �n ultimele minute ale vieţii acestuia. Confrunt�ndu-se cu o a doua ameninţare, cu mult mai periculoasă, care s-ar putea solda cu moartea a milioane de locuitori ai oraşului Chicago, Colter retrăieşte explozia trenului iar şi iar. De fiecare dată �ncearcă să adune mai multe indicii prin care să se apropie de personajul diabolic din spatele atentatului, pentru a-l prinde şi a preveni un nou atac.

10/10 mi s-a părut cam scurt... dar filmul este foarte fain... cu un final genial... dar putin cam SF... dar na Film fain
    Attached Images Attached Images source-code-934028l.jpg source-code-817332l.jpg

11. #2731 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Little Fockers 2010 6/10
    dragut film,dar prea putina comedie,nu mai are fazele acelea din primele 2 filme care te faceau sa razi...
    +Ben Stiller si Roberd De Niro
    little-fockers.jpg
    Goal III 5/10
    mult mai slab de cat primele 2,pacat ca povestea nu il are in prim-plan pe Santiago
    meciurile foarte prost filmate,parca te uiti la un documentar de acum 50 de ani...
    o parte din film este filmata in Romania si daca va uitati atent o sa vedeti un pusti care poarta tricoul stelei,o lada cu numar de romania si un semn pe care scrie fumatul interzis
    goal3-thumb-300x429-522.jpg
    The Girl Next Door 2004-(vazut a 3-a oara,aseara pe ProTV ) 9/10
    super film,super poveste,super fata
    +Elisha Cuthebert si Emile Hirsch isi joaca rolurile foarte bine
    un film pe care trebuie neaparat sa-l vedeti
    girl-next-door-post.jpg

12. #2732 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Battle for Los Angeles: 8.5/10 mi-a placut a fost ceva mai realist si din unghiul armatei, fara smecheri, fara tineri cu petreceri nebune... etc.

The Man From Nowhere 9.5./10 contine cateva mici clichee dar a fost superb, povestea, actiunea si actorii.

13. #2733 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Poate vrei sa zici "Battle: Los Angeles". E o MARE diferenta cu "for"-ul ala acolo, exista un film numit cum ai zis tu care e un fiasco total, un rip-off dupa Battle: Los Angeles. Presupun ca pe ala original l-ai vazut, ca nu-i dadeai 8.5 celuilalt

14. #2734 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    Source CodeTransfer de identitate

plot:Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte �n corpul unui necunoscut, �ntr-un tren spre Chicago, fără a şti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist �n urma căruia un tren a fost aruncat �n aer. Iar misiunea cu totul neobişnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care �i permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, �n ultimele minute ale vieţii acestuia. Confrunt�ndu-se cu o a doua ameninţare, cu mult mai periculoasă, care s-ar putea solda cu moartea a milioane de locuitori ai oraşului Chicago, Colter retrăieşte explozia trenului iar şi iar. De fiecare dată �ncearcă să adune mai multe indicii prin care să se apropie de personajul diabolic din spatele atentatului, pentru a-l prinde şi a preveni un nou atac.

10/10 mi s-a părut cam scurt... dar filmul este foarte fain... cu un final genial... dar putin cam SF... dar na Film fain

Unde l-ai vazut?A aparut in cinema?

<---- Big Jake Gyllenhaal fan!

15. #2735 SP

Smile

Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Unde l-ai vazut?A aparut in cinema?

<---- Big Jake Gyllenhaal fan!
    nu!
    l-am gasit calitate buna (aproximativ un r5) pe internet si l-am vazut... nu prea imi place sa astept pana apare la cinema! si prefer sa ma uit la ele cand apar... daca sunt calitate buna... daca nu sunt astept pana apar

16. #2736 SP
    Member Alexander S77's Avatar
    Failure to Launch (2006) - 8.5/10
    Attached Images Attached Images failure-launch.jpg

17. #2737 SP
    Ok The MARINE doulogy (untill now) 5/10
    Primul este at�t de idiot �nc�t te trezeşti ca razi la el �n loc sa �l iei �n serios... De ce ai putea sa te uiţi la el pentru (fanii WWE: JOHN CENA) că titlu sună destul de bine... THE MARINE! dar ceea ce primeşti este un film aşa de slab at�t la poveste c�t şi la felul �n care joacă actorii. Păcat de Robert Patrick că sincer �mi plăcea actorul enorm...Deci dacă vreţi sa va chinuiţi cu un film slab, cu dialog care te zg�raie la urechi de-ţi da s�ngele atunci acesta este filmul pentru voi...
    "a movie so dull, it might actually cause brain damage."
    Al doilea ei bine aici parcă s-au �nvăţat din greşelile primului... așa că s-au hotăr�t să facă rip off DIE HARD kind of a movie... Adică avem eroul şi terorişti... save the lady... plot... De ce să te uiţi la acesta? Ei bine nu e chiar aşa de rău cum pare... adică replicile din film nu mai sunt aşa de idioate şi personajele nu-şi dau �n petic cum o făceau personajele din primul film. Acţiunea este ok pentru ultimele 30 de minute din film �n rest avem vorbăraie...

Toate ca toate! filmele WWE Studios sunt idioate şi fără logică şi pe l�ngă faptul că nu pot veni cu ceva original... lasă de dorit... pentru fanii genului acesta de entertainmen...
    Attached Images Attached Images marine-p.jpg marine-2.jpg

18. #2738 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    The Hangover 10/10 original, o comedie/film ce contine elemente nemaintalnite, excelent, este tot ce pot spune.
    Attached Images Attached Images the_hangover_poster.jpg

19. #2739 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Little Fockers

10/10 O comedie superba!
    Attached Images Attached Images watch-little-fockers-online.jpg

20. #2740 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate� View Post
    Little Fockers

10/10 O comedie superba!
    asta spune multe despre tine :-"

on: Pathology (2008) - IMDb 9/10

un film genial, cu un plot extraordinar, doar ca spre final dezamageste putin. anyway nu trebuie ratat

Harvard Medical School graduate Dr. Ted Grey arrives at one of the nations most prestigious Pathology programs and is quickly noticed by the program's privileged and elite band of pathology interns who invite him into their crowd. It is also here, where he is introduced to Dr. Jake Gallo, who brings him to a secluded wing, where he and four other indulge in their after-hours, extra-curricular activities...finding ways to commit the perfect murder!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 244 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 187 237 ... LastLast