A fost in 2010 the blind side, nu are ce cauta la oscarurile de anul asta. si mi se pare ca a avut ceva nominalizari
A fost in 2010 the blind side, nu are ce cauta la oscarurile de anul asta. si mi se pare ca a avut ceva nominalizari
Unstoppable 7.5/10
Un film foarte bun,nu are vre-un concept nou dar reuseste sa te tina in suspans pe aproape toata durata filmului,chair daca nu e plin de efecte speciale si teroristi.Pana acum nici un film cu Denzel Washington nu m-a dezamagit plus ca, i love trains :applause:
unul pentru cei care prefera filmele cu ciudăţenii
animaţie 2010 intitulata
King of Thorn
10/10
+ animaţia �n sine
+povestea din spate
-uneori prea greu de urmărit... te oboseşte cu prea multe explicaţii... şi �ntorsături de situaţii...
Love and other drugs - 8 / 10
O poveste foarte buna, putin perversa pe alocuri, cu un subiect dramatic si o interpretare foarte buna. De mult nu am mai vazut atata pasiune in fiecare sarut, fiecare privire dintre 2 actori. 2 roluri interpretare perfect.
Paranormal Activity 2 (2010) - IMDb 9/10
Efecte simple...dar mai bun ca orice horror lansat anu asta si cel din urma.
Like A Dragon
9/10
cica are la baza jocul Yakuza pe Ps2...
e dragut filmul cu yakuza si cu cafteala...
You will meet a tall dark stranger - 7.5/10
Dragut filmul, te amuza cum unii oameni o dau din bara-n stalp in gard si-n bara la loc. But... that's about it.
Back to the Future I,II si III - 10/10
Este o trilogie exceptionala si hazlie ce iti va ramane in suflet mereu !
The Tourist 6/10
slab rau, era sa adorm pe scaun la cinema... daca vreti s-o vedeti pe angelina jolie imbracata in rochii/haine scumpe sau pe johnny depp e ok, poate merita sa dati 10 ron pe un bilet, dar altfel e![]()
RED 10/10
Super film. Pe langa scenele "SF" in care protagonistii ii bat mar pe adversari, am si ras de m-am prapadit. AVE J. Malkovich!
127 hours - 9.5 / 10
Un film facut dupa fapt real, o interpretare magistrala. Se apropie (desi nu depaseste) Into the wild. Pur si simplu o lectie de viata, despre cum sa pretuiesti fiecare moment si despre cum sa lupti pentru a continua sa traiesti.
The Tourist
Mi s-a parut destul de previzibil filmul , actiune putina cand s-a terminat filmul m-am ridicat de pe scaun si nici nu mai stiam la ce film am fost ... oricum daca nu aveti ce face 2 ore dati o fuga la cinema .
Armored - 7/10
Inside Man - 9.5/10
The Dark Knight - 10/10 (vazut a doua oara)
127 Hours - 11/10 Superb. Intens.
Rounders (1998) - 9.5/10
Personajul principal esete Mike, un student care joaca poker pe sume mari de bani. La un moment dat prietena il ameninta ca or sa se desparta daca va mai continua sa joace, asta dupa ce a pierdut o suma considerabila. Mike este nevoit sa se reapuce de poker pentru a-si ajuta un prieten care are datorii serioase.
Bookmarks