Inception 11/10
Clar unul din cele mai bune filme vazute de mine, ideea din spatele filmului este incredibila, Nolan este un geniu.
Sfarsitul m-a lasat lat lol
Inception 11/10
Clar unul din cele mai bune filme vazute de mine, ideea din spatele filmului este incredibila, Nolan este un geniu.
Sfarsitul m-a lasat lat lol
sincer nu am nimic cu Disney! dar asta e părerea mea! Ce va simţiţi asa de ofensaţi de nota pe care am dat-o?!
Tarzan/Hercules/Aladdin/The Lion King/Atlantis/Treasure Planet/Meet the Robinsons/Bolt? pentru filme din acestea urasc Disney pentru ca tot ce incearca sa scoata mai serios parca sunt scoase sub umbra acestor filme... si sincer Tron nu e din aceasi categorie...
dar sincer nu stiu de ce ma justific voua... asta e opinia mea
voi aveti o opinie eu am alta... enjoy yourselfs...
urasti Disney pentru Tarzan, Hercule si Lion King? n-ai avut copilarie? :(
scott pilgrim vs the world ! ce altceva pate sa-si doreasca un gamer de la un film :D
am avut si chiar una faina... dar acum eu consider ca Disney incearca sa se bage in cam tot ce misca si de multe ori avem filme care sincer ar fi fost mai faine daca nu ar fi fost facute sub Disney...
Nu vreau sa supar pe nimeni... nota de 6 nu am dat-o pentru disney! Faza cu disney este o gluma de-a mea si a unor amici de-ai mei... filmul al luat nota 6 pentru ca a devenit boring dupa o parte din el, dialogul a fost prea de copii uneori, 3d care nu a fost folosit cum ar fi trebuit... daca va ajuta cu ceva iubita mea a fost super incantata de film la fel si amicul meu cu care am fost... ma asteptam la un film mai bun... si sincer nici Olivia Wilde nu pot sa spun ca mi-a placut asa de mult...
au fost prea multe scene idioate care pot sa spun ca in mintea mea au contat mai mult decat as fi crezut...
ma repet... este opinia mea si sincer nu am vrut sa jignesc pe nimeni cu ea... imi cer scuze daca am facut-o... o seara faina...
da stiu, lasa Tron-ul... dar sunt socat de faptul ca ai zis ca filme clasice precum Hercules sau Lion King sunt naspa ca s-a bagat Disney in ele.... ceva mai clasic si mai original ca filmele alea nu exista lol
desi cred ca stiu la ce te referi cand zici ca se baga Disney in tot... la *****urile astea de la TV, hannah montana and sh*t, mai nou dau si telenovele sub marca Disney :|
Tron Legacy 8.5/10
Nu stiu primul cum a fost fiindca nu l-am vazut ca sa pot face o comparatie,asta insa mi-a placut.Un film bun de vazut in weekend la cinema:).Sunt putin dezamagit ca au fost cam putine efecte 3D,sau cel putin eu nu le-am observat.Nu tin neaparat sa vad un film in 3D dar daca tot ma obliga sa port ochelarii aia deranjanti pe nas macar sa fie cu un scop,ca altfel mai bine prefer sa-l vad in 2D.In rest... efecte speciale bine realizate,soundtrack pe placul meu,Olivia Wilde la fel pe placul meu:D.Story cam simplu dar ok pt un action-sf movie.
Takers - :no:
Film cu prosti ... feriti-va.
Clash of the Titans,destul de vechi,dar acum am avut ocazia,super fain filmul,dar la inceput cand a inceput cu zeii si asa aveam impresia ca e cu Kratos... I MEAN COME ON,unde-i filmul epic cu God of War!
Faster 8/10
bun filmul,dar paraca prea numai impuscaturi si omor...actorul principal(TheRock) nu stiu daca are 3 replici in filmul asta.
The Family Man - 10/10
�n fiecare an �l vizionez, pentru mine este o tradiție, un fel de "Home Alone". Nota poate este puțin exagerată dar �n această perioadă trebuie să �nvățăm să fim mai indulgenți, nu?! Unul dintre cele mai reușite filme ale lui Nicolas Cage �n viziunea mea!
21 - 8.5/10
The Social Network - 10/10
Cyrus 7/10
Un film.... ciudat pentru ca nu stiu in ce gen sa-l incadrez, in orice caz daca nu aveti ce face uitati-va. Film de umplut dupa-amiaza unei duminici seci :)
Black Swan 9/108->
psychological thriller dragut chiar interesant... ce mi-a placut e ca eu l-am gasit torrent dvdscreen si Premiera in Romania 25.02.2011
un film fain pe bune, scenariu e interesant, jocul actorilor e dragut, un cameo de la Winona Ryder! ce mi-a placut enorm a fost jocul de camera... mi-a mai placut si tipa Mila Kunis (Lilly) dar ca o concluzie un film fain pe care pot sa spun ca nu am fost dezamagit ca l-am urmarit desi e vorba de balet...
:) am vazut celebrul "Eu cand vreau sa fluier, fluier"
Un film interesant, tras putin de par la sfarsit, dar un pas inainte pt cinematografia romaneasca. Chiar daca a avut un buget mic, a reusit sa surprinda framantarile unui detinut intr-un penitenciar din Ro.
Prince Of Persia:The Sands Of Time 9/10
Phone Booth - 9.5/10
The Social Network - 10/10 =D>
1408 - A patra oare cand il vad 10/10,ideea e geniala,ce-i ce nu l-au vazut,inseamna ca nu stiu ce-i bun :D.