Scott Pilgrim vs The World - 10/10 - Printre cele mai bune filme pe care le-am vazut.
Scott Pilgrim vs The World - 10/10 - Printre cele mai bune filme pe care le-am vazut.
Scott Pilgrim vs The World 10/10 - Foarte fain :yes:
Nu stiu de ce unora nu le place... e chiar foarte fain filmu. Hey, pe langa poveste avem si o tipa care isi schimba culoarea parului de 3 ori in film :X (Ramona Flowers)
Inception 10/10
The social network 10/10
Foarte tari ! merita vazute.
Scott Pilgrim vs. the World - 6/10 :-&
Paranormal Activity 2 - 5/10 8-}
Shrek Forever After - 7/10 :)
Devil's Playground (2010) - 6/10 (:|
The Man From Earth - 8/10 - Chiar iti da de gandit filmul. Te face sa te intrebi "si daca asa s-a intamplat ?". Well, nu chiar. Dar totusi, foarte misto.
Body of Lies
Attachment 80850
Nota 8/10
Un film in care Leonardo este din nou la inaltime.
Devil / 2010
Photos from Devil
http://www.youtube.com/watch?v=aINOilb_Kzc
Nota 9.5 / 10
Neasteptat de bun!
Mr. Nobody :yes::yes:
Attachment 80943
Unul din cele mai bune si complexe filme vazute de mine ce a urcat direct in topul preferintelor mele.
Charlie St. Cloud - 5.5 / 10
Urmareste aceleasi clisee caracteristice genului de filme din care face parte. Replici previzibile (cred ca am spus cel putin 20 inainte sa le spuna in film), prea lacrimogen si ca cel mai mare minus - parul de la sub brat al lui Zac. Grose
Charlie St. Cloud (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI4MjkyNDM2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTExNDc0Mw@@._ V1._SX88_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI4MjkyNDM2NV5BMl 5BanBnXkFtZTcwOTExNDc0Mw@@@@AMEPARAM@@SX88@@AMEPAR AM@@SY140
SAW 3D - 5/10
Ce sa zic, filmul incepe foarte promitator, dar dupa aceea devine mai degraba previzibil si mult prea gory for it's own good. Efectele speciale merg de la OKla hilar
Referitor la efectele 3D, o insulta, iar tipul care il joaca pe Gibson cred ca e tata actorilor amatori. Costas Mandylor si Sean Patrick Flanery in schimb au prestatii bune.
In fine, am vazut toate filmele din serie si sincer sper ca asta sa fie intr-adevar ultimul capitol, desi, tinand cont de final, n-as fi asa de sigur ca asa o sa se intample :(
You're welcome...lol.
On:
Scott Pilgrim vs the World - 7/10
Este clar un film destinat adolescentilor, ideea e oarecum funny, pacat de efecte si de Michael Cera ca joaca numai in filme de genul asta, e un actor cu mult potential.
Inception a 3a oara, notele sunt de prisos.
De data asta m'am uitat cu atentie sporita la detalii si mi'au mai venit niste idei lol.
The American 5/10
Recomand filmul celor cu foarte multa rabdare sau fanilor lui George Clooney.
Snatch 10/10
Spre rusinea mea abia acum am vazut filmul. Guy Ritchie e de'a dreptul genial.
Money Train 10/10
film de acţiune cum trebuie! nu aberaţii cum se practica acum... e mai vechi dar merge...
Gamer 9/10
The Last Airbender - :yes:
Chiar mi-a placut, eu il recomand.
Trebuie inteles ca dialogurile si jocul actorilor, ciudate sau chiar prostesti dupa parerea unora, asa sunt intentionate a fi. Nu sunt eu cel mai in masura sa va spun ce a incercat sa scoata in evidenta prin asta Shyamalan, dar pot sa va spun ca trebuie sa urmariti filmul asa cum a intentionat el sa vi-l ofere. Asa ca urmariti filmul cu sufletul deschis si lasati rautacismele in seama altora :)
Scott Pilgrim vs The World 9\10
Cei care cunosc Graphic Novelul cu acelasi nume si care au crescut jucand jocuri NES si SNES o sa le placa adaptarea lui Edgar Wright (regizorul filmelor Shaun Of The Dead si Hot Fuzz)
28 Days Later 9/10