-
1 Attachment(s)
Horrible bosses - Horrible Bosses (2011) - IMDb"target="_blank">Horrible Bosses (2011) - IMDb
Probabil cea mai buna comedie din ultimii ani ( in opinia mea) . Don't miss it !
Nota: 9/10
-
1 Attachment(s)
The Hunger (1983)
The Hunger is a film about the fear of getting old, that feeling that you get when you feel youth is slowly slipping from you and you feel the aches and pains of old age slowly creeping into your life.
si este un film foarte ciudat... dar captivant pana peste masura. 9.5/10 ma asteptam sa nu-mi placa dar frate un film de nota 10=D>...sunt unele momente care nu au fost chiar asa de placute si de aia ii dau doar 9.5
-
1 Attachment(s)
War of the Buttons
9/10
�n acest remake al peliculei franceze din 1962, care se inspiră dintr-un roman de-al lui Louis Pergaud, grupuri rivale de băieți din două vecinătăți irlandeze intră �n conflict.
Un film relaxant, nostalgic pentru unii, in care copiii actori sunt destul de convingatori in rolurile lor.
-
The Sorcerer's Apprentice 8/10
+inelul magic
+vuturul
+masina lui Blake
+trucurile magice
-actiunea mi s-a parut cam grabita
Nu este o capodopera a cinematografiei dar pentru faptul ca si-a indeplint misiunea (aceea de a uita pentru cateva clipe de viata de zi cu zi) merita vizionat.
-
2 Attachment(s)
Cars 2 - 8 / 10
Aveam niste asteptari foarte mici de la filmul asta. Desi primu mi-a placut la vremea lui, nu stiu de ce nu ma atragea deloc 2-u. Nu mi se parea ca se potriveste intr-un fel sau altu o poveste cu spioni in "lumea" masinilor. Mi-a placut la nebunie :D
Este foarte bine realizat dpdv grafic, iluminarea este excelenta, masinile par foarte umane, iar Mater inca este absolut genial :D
-
Fast Five 7.50/10
Ca film de actiune este destul de interesant si plin de adrenalina. Componenta dramatica nu prea m-a impresionat iar scenele comice sunt putine dar OK.
-
Captain America - 7.5/10
Aveam asteptari FOARTE mici de la filmul asta, in primul rand pentru ca filmele cu eroi din ultima vreme sunt niste shtifturi adevarate si in al 2-lea rand, n-am fost niciodata un fan al capitanului America. DAR m-a surprins in mod placut, actori bunicei, actiune bunicica si efecte bunicele. Povestea m-a lasat putin rece si ma asteptam la batai ceva mai epice, dar a mers si-asa. Plus ca a avut cateva replici foarte funny.
-
2 Attachment(s)
Captain America: The First Avenger 5/10
Nici eu nu aveam asteptari mari de la filmul asta si pot spune ca asteptarile mi-au fost confirmate. Filmul mi s-a parut neinteresant, actiunea mi s-a parut plictisitoare iar actorii slabuti. Singurul motiv pentru care am vrut sa vad filmul a fost un joc din tineretea mea de pe Terminator, joc care la vremea respectiva mi se parea foarte bun. Nu mai stiu exact numele jocului, dar era cu acest Captain America. Filmul mi s-a parut fuserit si facut in graba, doar pentru a duce niste fani ai benzilor desenate in sala de cinema. Il pot compara cu The Green Lantern, dar acela e ceva mai ok. Singurul lucru interesant al filmului a fost legatura intre inceput si sfarsit. Am inteles ca acest film a fost doar un fel de "prologue" si ca mai urmeaza si altele.
Green Lantern 6/10
Un alt film de la care nu ma asteptam la nimic special si din nou a fost slabut. Nu vreau sa fiu rau, dar tipul din rolul principal nu se potriveste pentru rolul sau. Actiunea e destul de ok, dar lipseste ceva. Se putea mult mai bine. In afara de tipa blonda, nimic nu ma impresionat. Si asta e un film slabut.
-
Nu mai pot corecta, am scris ma in loc de m-a
-
1 Attachment(s)
Wrong Turn 4:Bloody Beginnings
nu e cine stie ce filmul... cred ca din toata seria de 4 filme, singurul care mi-a placut ar fi fost primul... dar acesta "This is more of a silly bloody comedy than a horror film" deci in concluzie 4.5/10! Slab destul de slabut mai ales cand dai istorie monstrilor din filmele horror... :(( de ce HollyWood ??? de ce??? :((
-
Iron Man 2 8/10
+Iron Man
+War Machine
+Robert Downey Jr. (mi se pare ca i se potriveste rolul de bogatas)
+Gwyneth Paltrow & Scarlett Johansson
+resedinta si gadget-urile lui Tony Stark
+umorul lui Tony Stark
Mi-a placut filmul si astept si o continuare. Sunt sigur ca filmul are si niste minusuri dar nu ma pot gandi la ele acum. Tony Stark/Iron Man :rulez:
-
The Losers (revazut pentru a 2a oara ) - The Losers (2010) - IMDb"target="_blank">The Losers (2010) - IMDb
O surpriza cat se poate de placuta ... comedie + actiune . Povestea nu va da pe nimeni pe spate .
Nota: 8/10
-
Sucker Punch (Nu ii dau nota inca pentru ca nu m-am hotarat, oscilez intre 5 si 8:evil:)
+efectele speciale
+coloana sonora
+Sweet Pea
+lumile acelea
+viziunea regizorului
-sfarsitul
-
2 Attachment(s)
Glory Road (2006) 9/10
Un film foarte interesant care ne arata cum gandea societate pe la mijlocul anilor '60. Dupa mine, rasismul este unul din cele mai urate lucruri de pe pamant.
Horrible Bosses (2011) 9.5/10
Are tot ce trebuie pentru a fi o comedie de succes. Una din cele mai bune vazute anul asta...
-
Battle Los Angeles 7/10
+efectele speciale
+coloana sonora
+jocul actoricesc al lui Aaron Eckhart
-intriga subtire si plina de clisee
District 9 7.50/10
+intriga interesanta
+efectele speciale
+armele si exoscheletul de origine extraterestra
-sfarsitul (speram ca se va termina altfel)
-
1 Attachment(s)
Gantz II: Perfect Answer
nu prea stiu ce spune despre film? e ok... nu e cine stie ce... si naiba tre' sa sti banda desenata ca sa-ti dai seama ce se petrece prin acest film. In rest un film de popcorn. Daca sunteti fani manga-urilor si mai ales seriei Gantz! trageti un ochi daca nu trageti un ok ca se merita
8/10
PS: Se bazeaza foarte nitel pe efecte speciale ceea ce �mi place enorm la un film. Prea multe efecte strica! :)
-
1 Attachment(s)
Serenity (2005) 9/10
+ un SF excelent cu o poveste interesanta.
+ idea cu Reavers mi-a placut (ganditi-va la ei ca un fel de Raiders din FO3 doar ca astia au access si-n spatiu).
+ caracterele.
+ design-ul.
+ efectele bine puse la punct.
-
Quote:
Originally Posted by
Strike105X
Serenity (2005) 9/10
Ai urmarit si serialul (firefly) ?
-
Nu dar o sa o fac, dupa filmul acesta chiar vreau sa-l vad :).
-
Priest 5/10
Nu exceleaza la nici un capitol. Singurele lucruri care mi-au placut au fost armele. Pacat...