Hai recunoaște ca ti-a plăcut TARS :)
Hai recunoaște ca ti-a plăcut TARS :)
Captain America Winter Soldier 7/10
Guardians of the Galaxy 6/10
Interstellar, un film cu de toate... nota 10 cu felicitari. Am stat 2h si 45 de min si as mai fi stat :)
This movie is :crazy:
Predestination (2014) - IMDb
http://youtu.be/UVOpfpYijHA
E un film excelent, mi-a placut teribil. Se numara printre cele mai bune pe care le-am vazut anul asta.
Ai tu o slăbiciune pt. Ethan :))
As above so below - unul dintre cele mai bune filme horror din 2014.Te tine in suspans,drept pentru care il recomand.
Wolves (2014) in sfarsit un film cu varcolaci in care nu arata ca ****ing chiwawa! God ****ing Twilight! Dar acest film pot sa zic ca mi-a dat un gust bun, 9/10
Open Windows (2014) interensat film... e cu Sasha Grey which is nice in my opinion! 8/10
Jinn (2014) un film cu potential care putea fi mai bun decat a fost si sincer a fost prost de tot filmul 2/10
Copenhagen (2014) Acest film a fost cum sa zic cu un twist so ****ing THE ****! Dar ca locatar al acestui oras am zis MDA.... Corect... Love interestul din film dar toate ca toate captureaza notiunea de-a trai in CPH destul de bun 8/10
Oculus (2013) se vrea film horror cica, dar nu prea ii iese... a fost boring si fara evenimente speciale... I miss horror movies like Alien... tensiune, suspans, I loved Alien: Isolation 6/10
Jack And The Cuckoo-Clock Heart (2013) film francez dublat in Eng. ****ing horibil... mai ales cantatul este chinuitor la urechi.5/10 vizual este misto facut.
Crows Explode (2014) Sequel la doua dintre cele mai bune filme cu deligventi. Dar fata de primele doua parti (Crows Zero si Crows Zero II) acesta incearca sa bage cat mai multe personaje in peisaj, si devine confuz in schimb fata de primele doua acesta introduce putina realitate. Adica nu il faci pe tip sa se rostogoleasca 10metrii de la un singur pumn. Dar toate ca toate e un film bun, si daca reusesti sa prind povestile la toate personaje cookie from me to you. 9/10
The Scribbler (2014) acest film a fost o surpiza placuta cu mine este foarte fain filmul si vizual si povestea e distractiv de urmarit. Si e cu Sasha Grey playing a bunny =)) 9/10
Young Frankenstein (1974) Not Funny! 3/10
Maniac Cop (1988) M-am uitat pentru Bruce Campbell si pot sa zic ca am fost profund dezamagit de aceste doua filme... Maniac Cop 2 (1990) ca sincer nici nu stiu de ce s-au facut vreo 3 in total! why?? anyway 2/10 pentru ambele
Alien 3 Assembly Cut (2003) vedeti voi acest film a avut o poveste complicata in facere si ce am primit la final ca fiind Alien 3 nu e defapt filmul final cu care au plecat.... Assembly cut he want to be and puts some **** inapoi dar intr-un final is the same crap ca si 3 normal numai ca e mai lung. 6/10 and Alien: Resurrection Special Edition (2003) the same goes for partea a 4! so l-am vazut si pe asta din nou :)) not impress I Might say! 5/10
Triangle (2009) inca un film care am fost placut impresionat 9/10
Dracula Untold (2014) Castlevania destul spuse despre acest film. 8/10 desi mi-ar placea sa vad un sequel la el.
Point Break (1991) nu mai stiu daca l-am vazut prima oara sau nu dar acum cand l-am vazut nu m-a fost ceva genial la el sau cum il denumesc oamenii "cult following"! E film de actiune din ani 90. 7/10
Gangs of New York (2002) misto film :) vizionare placuta celor care nu l-au vazut pana acum :) 9/10
Fools Rush In (1997) draguta comedie... chiar simpatica! 7/10
The Fluffy Movie: Unity Through Laughter (2014) stand up comedy =)) 8/10 eu am ras la el... nu stiu daca altii o sa o faca dar na :)
Memento (2000) are rost sa comentez la acest film ceva? 10/10
Osmosis Jones (2001) interesant concept, cam sec expus in film... animatia e interesanta dar nu prea ramane in memorie... 7/10
Falcon Rising (2014) action film! nu e nimic nou sau original la el 4/10
WWII From Space (2013) documentar WWII 7/10
Russell Peters: Notorious (2013) stand up comedy not so funny cum ma asteptam sa fie 4/10 adica da are cateva moment funny dar nu e ceva care l-as recomanda
Se anunta filme mari:
http://bitcast-a-sm.bitgravity.com/s...te-550x411.jpg
In alta ordine de idei, am urmarit:
As Above, So Below (2014) - IMDb 8/10 are suspans.
Predestination (2014) - IMDb 9/10 oul sau gaina? de fapt cocosul. sf despre
calatorii in timp, dar ceva mai dramatic.
Autómata (2014) - IMDb 8/10 se vrea a fi un I, Robot dar e ok.
Am vazut si eu As Above so Below, e dragut, un fel de Indiana Jones combinat cu Descent... interesanta ideea totusi
Interstellar - 8.9/10
Minunat filmul, efectele sunt foarte bine realizate iar ideea filmului nu e rea deloc. Din pacate a avut unele faze previzibile, mai exact alea care trebuiau sa te ia prin surprindere. Dar mi-a placut.
The Maze Runner 9/10 bunicel filmul, ma asteptam sa fie tras de par dar nu a fost cazul, astept ecranizarea si dupa celelalte 2 carti (asta daca nu reusesc sa le citesc pana atunci)
Maze Runner respecta scenariul cartii doar asa in linii mari insa, este destul de reusit. Problema este ca au sarit peste prima carte din serie.
Horible Bosses 2: 8/10
Nu prea am ce sa va spun despre el este un fim a carui scenariu este usor de dedus din trailer.
m-ai facut curios, care este prima carte?
Santa Sangre 10/10
Cel mai bun film al lui Jodorowsky,in care au jucat si cei 4 baieti ai lui.Un film cu mult simbolism,scene tulburatoare si un subiect foarte interesant.Credeam ca David Lynch este maestrul suprarealismului dar se pare ca Jodorowsky este la fel de extraordinar din punct de vedere cinematografic.La inceput, filmul parea ca avea sa fie unul plictisitor, dar m-am inselat amarnic.Ideea in sine a filmului este superba exact ca si felul in care a fost regizat.Mi-a placut foarte mult cum au fost conturate personajele si atmosfera redata de actiunile lor.
Pai stai, cum e ordine cronologică daca Kill Order e prequel? Nu trebuia sa fie la inceputul listei?
The Maze Runner a fost lansat in 2009 iar The Kill Order in 2012