re: Ultimul film vizionat
Quote:
Originally Posted by
tudyniuz
Nu stiu ce sa zic, se poate sa fiu eu cel nebun. De placut nu mi-a placut. Mult tam-tam pentru nimic.
E parerea ta si o respect dar am o curiozitate, fa-mi te rog un top 10 cu cele mai bune filme, in opinia ta!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Quote:
Originally Posted by
tudyniuz
Imi pare rau, nu dispun de atat de mult timp liber incat sa fac asta. Cu alta ocazie ;)
Am vazut ;)
Quote:
Originally Posted by
Dudel
Asta era un request pt. a-i respecta parerea mai mult, asa-i?...
Mie actorii chiar mi-a placut cum au jucat(si CatWoman) da' tot mai mult de 7 nu as da filmului pt. ca nu mi s-o parut nimic deosebit.
On: revazut Donnie Darko - 10/10 :)
Eram curios ce gen de filme preferă dar daca tie actorii "chiar ti-a placut" e bine, referitor la celalalt comentariu, ai grija cu frecatul ala la icre sa nu ma opăresc;)
PS la ironii de acest gen voi răspunde la fel :p
Quote:
Originally Posted by
HotDoc
Fara misto, tu nu ai altceva mai bun de facut decat sa verifici orice post de pe forumul asta pentru greseli? M-am uitat prin posturile tale si pot sa iti zic ca si tu uiti sa folosesti virgula de cateva ori. Te crezi prea perfect ...
Probabil, dar nu vb cu dezacorduri, poti sa imi treci posturile pe threadul cu gramatica, nu ma supăr ;)
---------- Post added 13-08-2012 at 12:17 AM ----------
Quote:
Originally Posted by
Caponescu
Eu stiam ca aici e un forum de "Console Gaming" nu unul de limba si literatura romana. Acum nu ai voie sa-ti mai spui parerea despre un film ca gata sare lumea la gatul tau. Nu toti avem aceleasi gusturi.
Nu ai �nţeles nimic, nu i-a sarit nimeni la g�t, este �ntr-adevăr un forum de console gaming, dar in limba rom�nă totuşi
Quote:
Originally Posted by
tudyniuz
Ce a facut Dudel nu a fost dezacord, a fost un typo. Ai idee ce e ala? Tu suferi prea mult cu chestiile astea.
Si ca tot veni vorba, scoate-ti semnatura aia de la telefon, deranjezi mai mult decat orice greseala de pe forum. Am vazut deja cu totii ce telefon ai ;)
Cum spui tu, nu toti �nvăţăm la Amsterdam, tu ii spui typo eu ii spun dezacord
Quote:
Originally Posted by
HotDoc
Nu prea cred ca Dudel e genul de persoana care sa faca dezacorduri. Probabil s-a grabit sa scrie si a avut ghinionul sa uite aceea litera care a dus la dezacordul extrem de deranjant pentru tine. Te rog opreste-te din a ne arata cat de tenace esti.
Doar am raspuns la ironii, nu am vrut altceva decat un top 10 cu cele mai bune filme in opinia lui, daca a crezut altceva...
PS nu pot sa tac atunci cand sunt luat la mişto, am păstrat un ton civilizat iar in cazul in care am greşit astept un moderator sa imi dea un avertisment si bine�nţeles si o explicaţie daca este cazul.
Ma retrag, din ţ�nţar s-a facut armăsar si prea mult off. Seara buna si imi cer scuze daca v-am ofensat