Probabil am exagerat un pic... insa pentru mine care inca nu am avut parte de cine stie ce petreceri... este extraordinar :D
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
Probabil am exagerat un pic... insa pentru mine care inca nu am avut parte de cine stie ce petreceri... este extraordinar :D
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
Zero dark thirty, mai bun decat Argo, de la mine un 7/10
Imi spune si mie cineva un film inteligent, care merita vizionat?
Cloud Atlas
The Prestige.
Le gasesc pe Voyo cu un Smart TV :-/ si apropo, cand revine Imperiul din Atlantic City pe HBO ?
Hotel Transylvania, mi-a placut (8/10), are efecte frumoase in 3D
@PayneKiller: The Machinist (2004) - IMDb
Depinde ce tip de film inteligent preferi, eu iti pot recomanda urmatoarele:
- national treasure 1 si 2 pe vremea cand N. Cage facea filme bune, imbina istoria cu aventurile de tipul indiana jones. Mie mi-au placut foarte mult
- shutter island un film mai psihologic, poate pentru unii este putin plictisitor, insa are o parte psihologica si se joaca putin cu mintea cinefilului. Mie mi-a placut mai mult decat inception, un alt film inteligent. Si sa nu uit de the butterfly effect
- inside man, un film calsic cu un jaf la o banca si cu luare de ostatici :) ti-l recomand daca vrei si putina actiune si heat e iarasi foarte bun cu greii al pacino si de niro, e putin cam lung si sunt sanse sa te plictisesti. un alt film bun the departed
- sherlock holmes e iarasi foarte interesant, dar eu ti-as recomanda miniseria sherlock care a ajuns la sezonul 2 si e peste filmele aparute. Si filmul "21" face parte din categoria asta :).
- un film simpatic inspirat dintr-o fapta reala si s-a facut si un serial pe aceasta tema, catch me if you can, cu tom hanks si dicaprio. Si memento e ok, e regizat de c. nolan, asta spune tot cred :)
Cam atat imi vin in minte sper sa te ajute :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ft. bun filmul recomandat de marius, l-am văzut acum vreo 6 ani, stiu ca a avut probleme mari Christian Bale dupa acest rol, slăbise ft mult
da, un film excelent, spre rusinea mea l-am vazut acum cateva luni pentru prima data. La cat de slab era Christian Bale (i se vedea clar coloana vertebrala cand era filmat din spate), ma mir ca nu a vut probleme si mai grave.
Christian Bale starved himself for over four months prior to filming, as his character needed to look drastically thin. Allegedly, his eating consisted of one cup of black unsweetened coffee and anapple (or a can of*tuna) each day (approximately 55-260 calories).
According to the DVD commentary, he lost 28 kilograms (62*lb), reducing his body mass to 54 kilograms (120*lb). Bale wanted to go down to 45 kilograms (99*lb), but the filmmakers would not let him due to health concerns. He later regained the mass, plus an additional 27 kilograms (60*lb) through weightlifting and proper eating, in preparation for his role in*"Batman Begins"
No offence, dar nu vreti sa reveniti on topic ? Eu sunt curios de filmele astea noi, daca le-a vazut cineva si merita - Lincoln, Hitchcock, Les Miserables samd.
Da, am vazut ce si cum s-a intamplat, dar thread-ul se numeste "Ultimul film vizionat" si cred ca despre asta ar trebui sa se discute. Chiar nu vreau sa supar pe nimeni, dar chiar urmaresc thread-ul asta si nu-mi place cand dau peste discutii de genu. Recomandari se pot da cu miile (e de ajuns sa ofere fiecare un top 5 all time si gata). Cel mai corect este sa se lase discutiile de genu asta pentru alte thread-uri (la fel ca cele de seriale).
tot in genul ala e si The Machinist iti recomand sa te uiti.