Re: Ultimul film vizionat
Quote:
Originally Posted by
Malach HaMavet
Hotel Transylvania...(intr-un final am vazut si eu filmul asta) deci spun de pe acum! Daca ar fi facut astia cu stilul de la genericul de final! Cred ca as fi dat nota 100filmului asta dar asa ii dau doar un 8/10 Mi-a placut filmul enorm dar consider ca stilul de la generic s-ar fi potrivit mai mult temei, decat animatia cu care ne-a fost prezentat acesta animatie. In rest pot sa spun ca a fost placut de interesant filmul si amuzant. Mi-a placut ca masina lui Dracula are numere de Romania =D>
PS: sunt in sesiune si nu am ce face :D
Cu mainile curate (1972) primul fin din seria cu nenea comisar Moldovan care defapt nu apare in primul film (WTF???) in rest filmul a fost placut! Sunt curios cum sunt restul de filme...:)
Nu are nicio treaba filmul "Cu m�inile curate" cu Moldovan, nici in "Ultimul cartus", in cele doua filme personajul principal e comisarul Roman, iar in plan secund Miclovan. Comisarul Moldovan a aparut mai tarziu(Un comisar acuza) dupa ce Nicolaescu s-a consultat cu fostul mare scriitor Eugen Barbu. Sa le urmăreşti in ordine pt ca au legatura, acţiunea din "Ultimul cartus" incepe cu sf�rşitul din "Cu m�inile curate" :)
LE filmele in care apare Moldovan sunt :�Un comisar acuză�(1974), �Revanşa� (1978), �Duelul� (1981) şi �Supravieţuitorul�, acesta din urmă fiind realizat la mare distanţă de cele precedente - �n 2008, cel din 2008 mi s-a parut un film ft slab si cu o distribuţie...Ileana Lazariuc si Viziru "gaz pe foc" :D
1 Attachment(s)
Escape from Alcatraz 1979, un film bun, 8/10
Seven psychopaths, probabil sunt mulţi care au o parere buna despre acest film...De la mine primeste un 6, pare o copie slaba dupa filmele lui Tarantino
http://img.tapatalk.com/d/13/01/11/ydu9enev.jpg
1 Attachment(s)
Django Unchained, un film ft. bun, recomand 9/10. Mi-a placut ft. mult Christoph Waltz
Project X - ei bine... a 3-a oara in 3 zile. Xvid, DVD, BluRay. Am simtit nevoia sa vad acest film la o calitate cat mai buna si cu sonorul cat mai tare. In ochii unui baietel care tocmai a implinit 14 ani, acest film este o capodopera, merita oscarul! Intotdeauna am fost mai curajos si putin mai tupeist( cateodata nu este o calitate) si am incercat lucruri cat mai nebunesti deci filmul asta l-as putea vedea si de 10 ori ca nu m-as plictisi. Inca mai rad la fazele amuzante, inca mai am emotii la cele emotionante. Dar in ochii unui adult casatorit si cu copii( scuzati cacofonia) acest film probabil este un exemplu extrem de prost pentru adolescentii din ziua de azi. Din partea mea primeste un 10+ insa am vazut si persoane care i-au dat un 4. Astept si parerea voastra... poate sunt eu de vina :-??
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
Argo(5/10)...stiu ca a luat globul de aur, dar m-a plictisit, sper sa nu ia oscarul, django e muuuuuult mai bun.
@razvan am aceeaşi parere despre filmele lui tarantino, sa urmaresti si argo cand ai timp, chiar sunt curios care este părerea ta :)
http://img.tapatalk.com/d/13/01/16/abygudag.jpg