..
..
T-Rex 3D la imax :D
Next Avatar 3D:D
Inglourious Basterds. 9/10 . Mi-a placut subiectul, mi-a placut accentul lui Brad Pitt, nu am avut dispozitia pentru a vedea un astfel de film (ca gen, ma refer) asa ca nu am savurat filmul la adevarata valoare. Momentan, 9.
Zero pai ne-ai incurcat. Ori e bun si merita nota data de tine 9/10, ori nu e cine stie ce? Cum este pana la urma? :-??
Am vazut " The Green Mile " ( 1080p @PS3 ) . Extrem de captivanta povestea . E un must-must-have acest film .
Hai ca m-am incurcat si eu...deci..e bun filmul dar sunt comedii cu mult mai bune..e bine?lol
/Jennifer's Body (2009) - 7/10 - 7 ca e cu Mega Fox, altfel 6 ca nu a fost un film bun,slaba poveste.
Cloudy with a Chance of Meatballs (2009) - 10/10 - Super desen. Yum ! lol
Extract (2009) - 10/10 - Nice comedy.
The Hangover (2009) - 9/10 - Am crezut ca e mai bun filmul, dar a fost amuzant oricum.
2012
10/10 . Efecte super , actiune pe tot parcursul filmului , iar in unele locuri mi-au dat lacrimile :D . Merita vazut ;)
Kingdom of Heaven 9.5/10
putin cam lung, dar stai cu sufletul la gura pe tot parcursul filmului.
Goof Troop / Christmas Special
Animaniacs / Christmas Special
Space Ghost / Christmas Special
Where the wild things are 6/10
21
Foarte frumos=D>.M-a cam pus pe ganduri..:D
9/10
Twilight saga:New Moon - nu m-a impresionat filmul..prea multa drama.care este haioasa..lol
2012 (2009/I) - 7/10 - A fost produs de Roland Emmerich ( Ziua Independentei, Godzilla, The Day after Tomorrow ): poveste si personaje aiurea, efecte speciale absolut incantatoare. :D Nici nu ma asteptam la altceva. lol
District 9 (2009) - 7/10 - Idea era interesanta, pacat ca au executat-o cam prost. Extraterestrii arata absolut patetic. :-j
Wanted (2008) - 6/10 - Mi-au placut efectele, si povestea a fost bunicica, dar a fost cam prea tras de par. Adica, un tip care nu a facut toata viata decat sa munceasca intr-un birou sa de vina cel mai tare asasin ? Sa fim seriosi. :-B
The Unborn (2009) - 4/10 - Previzibil, previzibil, previzibil. (:| Cateodata ziceam asa, la vrajeala, ce avea sa se intample in continuare, si ce surpriza ! Chiar asa era.
Si eu am patit la fel in sala de cinema la 2012. Geniale efectele.
The Godfather I - 10/10
Terminator I - 10/10
Am vazut Gladiator astazi . BluRayDisk , imprumutat de la un amic .
Imersia 3d, efectele, sunetul si povestea sunt extraordinare. Din punctul meu de vedere filmul acesta reprezinta un punct de referinta pentru platforma SF, alaturi de Alien, Star Wars, Blade Runner, etc.
Merita, merita si iarasi merita vazut si revazut. Abia astept sa apara pe bluray.