The Prestige (2006) - 10/10 - Super poveste, thriller/drama excelent. Cu actori precum Hugh Jackman, Christian Bale si Michael Caine nu puteau da gres. Recomand, vizionati-l !
The Prestige (2006) - 10/10 - Super poveste, thriller/drama excelent. Cu actori precum Hugh Jackman, Christian Bale si Michael Caine nu puteau da gres. Recomand, vizionati-l !
Inglourious Basterds (2009)
...astea-s filme! =D>
The Patriot (2000) 8/10 .... i-am dat 8 deoarece nu-mi place perioada razboiului de independenta in rest e beton...
17 Again (2009) 7/10 ... o comedie placuta , mai mult pt adolescenti :3
Vad ca toata lumea acorda note de 9 si 10 filmului Avatar,dar pe ce motiv ?
pe motiv ca e uber awesome ?
P.S. l-ai vazut macar?(la cinema of course ca altfel pierzi experienta)
Twilight New Moon
un film ok cu un soundtrack de exceptie
http://www.youtube.com/watch?v=NXwyE...om=PL&index=39
Eurotrip-10/10-o comedie foarte buna=D>
This is it - 2 pentru film, 10000 pt MJ. m-a uimit felu in care detinea controlul. felul in care stia absolut fiecare nota, fiecare bit, fiecare particica dintr-o piesa si stia exact cum vroia sa sune si cum vroia sa arate totul. un GENIU. M-a uimit cum, cand se oprea si spunea ca ceva nu e bine, toata lumea se oprea si asculta si...pur si simplu facea. Wow. la noi, totul se negociaza (am lucrat app 3 ani ca inginer de sunet, montat si demontat scene, samd, iar "artistii" nostrii sunt niste ... ma abtin), dar MJ...wow. Respect
Ho Ho Ho - un film bun, nota 7. interpretare mediocra in unele faze, actori cat de cat cunoscuti (o parte din ei), zapada arata bine, iar ce m-a uimit si ce m-a facut sa ajung la nota 7, fara asta filmul lua 5, a fost sunetul. melodiile din film sunt absolut superbe. am urmarit special pe generic si mi s-a confirmat banuiala. Nu era roman :P
Am vazut " You , me and Dupree " . O comedie foarte buna . Am mai vazut si Borat , si a fost cat p-aci sa ma inec cu o felie de portocala in timpul ..filmului .
The Tournament 9/10 - A fost un film destul de bloody ! :x
Law Abiding Citizen-un film bine gandit+ ca este si educational in unele parti.....insa finalul este cam neasteptat.
9/10 :D
The Tournament (2009) - 7/10
Nota acordata mai mult pentru ideea interesanta prezentata de film, nu atat de mult pentru punerea ei in practica. Dintre actori cel mai mult mi-a placut de Robert Carlyle. Nu reusesc sa inteleg cum (evitand spoilerele) niste "stone-cold killers" pot sa devina niste "puppies" pe parcursul filmului. In incheiere, pacat de idee.
Inglourious Basterds 10/10
Attachment 43417
National Treasure I - 9/10
Attachment 43418
National Treasure II - 9/10
Attachment 43419
American Pie 1-8,5/10.
American Pie 2-8,0/10.
American Pie 3-9,0/10.
Au fost funny & Stifler rocks!:))
Fast and Furious 4..10/10
super filmul..chiar merita vazut:)
Han is alive?..wtf..:-?..
LE:..se pare ca tokyo drift e continuarea de la FF 4..si asa se explica moartea lui Han