Inception 10/10
Inception 10/10
Hot Tub Time Machine 9/10
Foarte amuzant, putin tras de par.
Scott Pilgrim vs. the World comedie fainuță �mi aduce aminte de X-men :D se merită văzut chiar dacă ai sau nu ce face...
Shutter Island 10/10 - 2nd time
Imi pare rau ca nu l-am vazut cand a aparut!
Filmul a fost mind-blowing, ca Inception! @-)
The Karate Kid - 7.5 / 10
Un film bun, nu doar un remake patetic. Lasand laoparte cateva defecte (gen sariturile exagerate din batai), merita vazut.
Jaden Smith este un actor foarte bun, care a dovedit multe cu acest rol. Nu este doar o "papuse" ca in Pursuit of Happyness, ci un actor care poate trece de la o stare la alta fara probleme. E la fel de charismatic precum Will Smith, chiar aduce putin cu el, in gesturi si "looks" (cum era Will in Prince of Bell Air :P)
The Karate Kid (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ0ODg3ODEyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjI1MTgxMw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ0ODg3ODEyMF5BMl 5BanBnXkFtZTcwNjI1MTgxMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
SALT - 6 / 10
Un film slab, exceptan cateva chestii neanticipate, este un film prost. Prost jucat (stiam eu de ce nu-mi place Angelina Jolie), interpretari destul de slabe ale actorilor, unele efecte nasoale (gen coboratul pe "tunelul" liftului).
Per total, nu il recomand decat daca nu aveti ce face. Si chiar si atunci, puteti revedea un film preferat.
Salt (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIyODA2NDg4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg4NDAwMw@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjIyODA2NDg4NV5BMl 5BanBnXkFtZTcwMjg4NDAwMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
e mai vechi dar nu l-am vazut pana acum...
RAMBO IV aka JOHN RAMBO
film dur de-a binelea... foarte fain...
The Expendables - 9,5 / 10
No Comment, It's just awesome.
The Expendables - 9.5/10
A fost extraordinar! Mai ales pentru faptul ca foloseste toti mai marii filmelor. Actiunea este exploziva si glumele foarte foarte haioase. The Expendables isi merita din plin banutii, fie la cinema ori ca il cumparati. Vad ca si lui Honord i-a placut.
Din moment ce am fost impreuna :))
Notorious
9/10
Excelent film=D>Quote:
The life and death story of Notorious B.I.G. (a.k.a. Christopher Wallace), who came straight out of Brooklyn to take the world of rap music by storm.
Expendables - 4/10
O prostie de dimensiuni colosale, dar asta tot nu va va opri pe niciunul sa il vizionati :P
Inception 11/10 .
Pe 20,acu 2 zile am fost si eu la el(ca de,atunci a aparut si la noi). Am ramas fara cuvinte. Eu dupa film eram foarte hyped se adunasera colegii in jurul meu sa le zic de anumite faze.. Unii nu prea au fost impresionati, dar a doua zi a venit o tipa la mine si era ceva de genu': "Da,genial"
Discutiile mele dupa film erau cam asa:
"Eu:GE-NI-AL
Partener de conversatie: Ce?
Eu: Inception,filmul anului
PDC: Ok....
Eu: Bai deci e genial vrei sa vi la cinema ca mai merg o data ca e prea genial
PDC(in gand): ****in freak"
The A Team . Nota 10*/10 .
+ un film cu actiune "cat cuprinde"
+personajele seamana foarte mult cu cele din serialul din anii 80 cu acelasi nume
+glumele
+efectele
+momentele neasteptate/rasturnarile de situatie
Sincer il consider filmul anului . Desi nu am vazut prea multe filme recent aparute :))
Salt ... Nota : 5/10
-bad acting
-multe clisee
-multe lucruri din film "trase de par"
-nimic iesit din comun
-efectele nu sunt cine stie ce
-cica deja se lucreaza la Salt 2 :-&
-tot un minus e faptul ca nu ma pot gandi la nimic bun de zis legat de film
+I ate a lot of junk food while watching the movie :x :x ..it's a plus ... right ? :-??
(nici nu pun poza pt filmu asta , pentru ca nu merita :)) )
Inception, vazut ieri la cinema. 11/10
De aproape 10 ani de la primul Matrix nu am mai vazut asa un film interesant cu poveste buna si foarte foarte bine realizat, cu actori foarte buni (poate ca este si printre singurele care trateaza subiectul asta). Si acolo l-am vazut pe Joseph Gordon-Levitt "Tommy Solomon" din a 3-a planeta de la soare, foarte bun rolul lui si foarte bine jucat.
Expendables - 8/10
Caterinca de film, "Rambo reloaded" :)).Da mi-a placut,over the top action,replici comice.Scena din biserica cu Stallone,Willis si Arnold a fost cea mai tare:
Expendables 7,5/10
N-am fost fan Rambo si nici n-o sa fiu vreodata! Nu-mi place Silvester Stalone, singurul lucru care m-a facut sa vad acest film la cinema a fost Jason Statham:) Un film bunicel, un Rambo Reloaded cu R mare :)) Mi-a placut la nebunie scena din biserica cand Stallone spune despre Arnie ca vrea sa devina presedinte:))
Sorority Row varianta moderna la I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER!
minusurile la filmul asta e ca nu prea se merita si e prea previzibil... chiar si atunci cand se incearca sa para dur apara ca si cand ar fi fost GCI omorul respectiv... imi e dor de filmele clasice!
Youth in Revolt
Cea mai buna comedie a anului asta, Michael Cera e genial!
Tocmai am terminat Dexter, sau mai bine zis sezoanele aparute pana acum. Este un serial foarte bun, cu o idee de ansamblu care nu cred ca a mai fost folosita intr-un alt serial. Atentie, spoiler-ul contine detalii din primele 4 sezoane atat cat si din sezonul 5 !
Nota 9/10