Avatar iMax 11/10 nu am cuvinte Woooo!
Avatar iMax 11/10 nu am cuvinte Woooo!
law abiding citizen 9/10
unu din cele mai bune filme vazute anu asta
acum 5 minute ,fun with **** and Jane super super comedie:)
Das Leben der Anderen (2006) - 10/10 - Inca un film nemtesc excelent. Isi merita locul in top 200 IMDb. Foarte bine jucat a jucat Ulrich M�he. =D>
Paranormal Activity (2007) - 9/10
@-) Un Horror psihologic demential. Daca vreti sa aveti parte de ceva senzatii tari va recomand. O ora jumate am stat intr-o stare de incordare pe care rar am mai intalnit-o.
Singurul Horror care m-a mai speriat asa de tare a fost: Shutter (2004/II)
...�ți recomand Quarantine @-)
American Pie 6-BETA HOUSE-10/10
Un film extraordinar!
Changeling(2008) 10/10 - un film excelent, cu o poveste tulburatoare.Angelina Jolie a jucat foarte bine.
Si un trailer pentru doritor:http://www.youtube.com/watch?v=57_t2BFZaK8
- inceputul e slab:D
+++ restul
Deck the Halls (2006) 8/10. Danny DeVito este extraordinar in comedii.
Spider-Man 2 (2004) 7/10. Acum, dupa mult timp de la ultima vizionare mi se pare la fel de infect. Am dat nota asta pentru personaj, care mi-a fost personajul preferat al copilariei. Efecte proaste, povestea difera de cea din comics... BLEAH.
Single Santa Seeks Mrs. Claus (2004) (TV) 8/10, film de sarbatoare, haha.
Eagle Eye 9.5/10
Attachment 43786
Inițial vroiam să mergem la IMAX, dar chiar nu ne așteptam să fie toate locurile rezervate :)
Așa că am fost doar la 3D.
Film artistic, ce pune accentul pe efecte vizuale, dar care nu mă lasă cu nimic după vizionare.
Pur și simplu, nu �mi vine nimic memorabil �n minte c�nd mă g�ndesc la Avatar.
Apropo, ce praf e sunetul �n Cinema City din Afi Palace. Nici nu se compară cu cel din Light Cinema.
The Hangover 8/10
Cea mai bună comedie pe care am văzut-o anul ăsta.
An education 8/10
O poveste clasica despre maturizarea unei fete din Anglia anilor 60. Desi subiectul pare boring filmul te atrage prin simplitatea si sinceritatea cu care sunt prezentate personajele si actiunea. Interpretarile foarte bune ale actorilor si imaginea excelenta ajuta si ele din plin.
Vertigo (1958) - 10/10 - =D>
American History X (1998) - 10/10 - =D>
Taxi Driver (1976) - 10/10 - Robert DeNiro =D>
Dexter Season 1 10/10
Attachment 43853
Dexter Season 2 10/10
Attachment 43854
V for Vendetta
Excelent film.Desi nu prea l-am inteles eu prea bine,avand in vedere varsta pe care o am,mi-a placut foarte mult.
9/10
V for Vendetta. 10/10. Da, domne, dau 10 acestui film! Este nota mea pur subiectiva pentru un film extraordinar dupa niste benzi desenate exceptionale! ZECE!
V for Vendetta 10/10 Pro Tv'ul asta xD
Ho Ho Ho-8/10:)