Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 244 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 159 209 ... LastLast
Results 2,161 to 2,180 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2161 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    You're welcome...lol.
    Uhm.. right. Forgot to mention that. Thanks.

Guy Ritchie e de'a dreptul genial.
    So.. you finally joined the dark side.

2. #2162 SP
    Senior Member pooaul's Avatar

3. #2163 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ice Age 2: The Meltdown 10/10
    "I believe i can fly" lol

Attached Images Attached Images ice-age-meltdown-widescreen-large.jpg

4. #2164 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar
    Inception: 10/10 (un film extraordinar.. comentariile nu-si au rostul. trebuie vazut!)
    RED: 9/10 (cred ca e prima oara dupa seria "Greu de ucis" cand maestrul Bruce reuseste sa ma tina cu ochii lipiti de tv de la inceputul pana la sfarsitul filmului, secunda cu secunda. actiunea poate putin exagerata din cand in cand.. in acelasi timp am ras ca nebunul de actori ce sa mai zic? nume grele!)

5. #2165 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    SAW 3D (a se citi 7)
    1/10
    sincer o pierdere de timp... rahat de film... rahat de serie... rahat �ntr-un final
    Attached Images Attached Images saw_vii_1267354432_2010.jpg

6. #2166 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Avenging Angelo 9/10

+Stallone
    +am ras bine lol, mi-a placut filmul ^^.

7. #2167 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Due Date 8/10
    +interpretare Robert D JR
    +mult umor

-momente stereotipice
    -destul de previzibil

8. #2168 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Scent Of A Woman (revazut a-5-a oara) 10/10
    + Povestea
    + Mesajul filmului
    + Faze remarcabile
    Attached Images Attached Images images.jpg

9. #2169 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by dristiandark View Post
    SAW 3D (a se citi 7)
    1/10
    sincer o pierdere de timp... rahat de film... rahat de serie... rahat �ntr-un final
    daca nu ti-a placut seria, e si normal sa nu-ti place partea a 7-a a unei serii. Nu l-am vazut, dar mi-a placut seria. Nu mi se pare normal sa arunci cu ... intr-o serie pentru ca nu e genul tau.

E exact ca si cum eu, dupa ce m-am chinuit (efectiv) sa vad primul Twilight cand a aparut, sa ma uit si la 2 si la 3 si sa-l critic peste tot ca este patetic. am preferat sa nu ma uit la restu din serie si sa-mi vad de ale mele.

10. #2170 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    daca nu ti-a placut seria, e si normal sa nu-ti place partea a 7-a a unei serii. Nu l-am vazut, dar mi-a placut seria. Nu mi se pare normal sa arunci cu ... intr-o serie pentru ca nu e genul tau.

E exact ca si cum eu, dupa ce m-am chinuit (efectiv) sa vad primul Twilight cand a aparut, sa ma uit si la 2 si la 3 si sa-l critic peste tot ca este patetic. am preferat sa nu ma uit la restu din serie si sa-mi vad de ale mele.
    �n primul rand eu am �n colecţia de filme numai filme horror... nu cred ca trece ziua fără sa ma uit la cel puţin 3 filme horror şi crede-ma ca am văzut destule filme ca sa pot spune ca Saw e o serie care mai bine răm�nea doar la 3 filme(cel mult)! Dar cum repet e părerea mea despre film...
    De ce m-am uitat la el? Ca ma plictiseam şi am tot zic ca dacă e ultimul poate răspunde la �ntrebări ca na DOAR E ULTIMUL din serie... și am tot zic ca mă voi uita la serie, ca poate na dacă are aşa un larg fan-base poate o să-mi placă şi mie... dar sincer nu...
    (I'm better then this...)
    scuze dacă te-am deranjat cu ceva... fanii astia... ce imi place de ei... pace si virtute... filmul tot __________ in ochii mei ii... deci o zi faina

11. #2171 SP
    si ca sa trecem de subiect...
    Megamind
    5/10
    draguţă animaţia... singura faza care ma amuzat/sc�rbit a fost ca tipul �şi ia maşinăriile din Romania...
    Attached Images Attached Images megamind-319461l.jpg

12. #2172 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Stii care e faza ? seria Saw nu este horror. Este un thriller psihologic. Este o MARE diferenta intre cele 2 genuri.
    E ca si cum ai spune ca Saw si Texas Chainsow Massacre (e primu care mi-a venit in minte) sunt acelasi gen de film.

Si mai usor cu vocabularu colorat si cu jignirile, ca nu ne cunoastem si nu-ti permit.

13. #2173 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Megamind (2011)

megamind.jpg

O animatie excelenta.

Merita din plin un 8.5 poate chiar un 9.

14. #2174 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Inception! Super film,te lasa cu multe intrebari,si-ti incurca mintea rau de tot

Si District 9,dragut,un SF acceptabil!
    Attached Images Attached Images 300px-inceptioncoverart.jpg

15. #2175 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Stii care e faza ? seria Saw nu este horror. Este un thriller psihologic. Este o MARE diferenta intre cele 2 genuri.
    E ca si cum ai spune ca Saw si Texas Chainsow Massacre (e primu care mi-a venit in minte) sunt acelasi gen de film.

Si mai usor cu vocabularu colorat si cu jignirile, ca nu ne cunoastem si nu-ti permit.
    what makes you happy man... ca sincer nu il vad ca pe thriller psihologic dar na poate ca sunt eu prea bătr�n sa mai fac diferenţa intre un film bun şi unul prost... dar am crezut ca aici ne putem spune parerea despre filmele pe care le-am vazut... nu am stiu ca nu avem voie sa ne dam cu parerea... sorry imi voi abtine dorintele carnale de-a trece prin ***** un film asa cult cum e acest film thriller psihologic...
    Saw 3D is a 2010 3D horror film directed by Kevin Greutert, written by Patrick Melton and Marcus Dunstan, and starring Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery and Cary Elwes. It is the seventh and final installment of the Saw film series, and the first and only film in the series to be shot in 3D. The film is also known as Saw VII , Saw VII 3D and advertised as Saw 3D: The Final Chapter.
    http://my.spill.com/profiles/blogs/saw-3d-audio-review

16. #2176 SP
    Senior Member huber's Avatar
    centurion 10/10

un survival de nota zece

clash of titans 7/10

get him to the greek 3/10 ( aiurea nu recomand pierdere de timp)
    Attached Images Attached Images centurion05.jpg imagesca9hzpy1.jpg imagescacz1k9j.jpg

17. #2177 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mr. Nobody - 10/10

Primele 10 minute din film - I was like "WTF?"
    Prima ora din film - still...WTF?
    Dupa o ora jumate - erm....
    La sfarsitul filmului - erm....WTF?

18. #2178 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    La 4 zile dupa ce l-am vazut... erm .. WTF?

19. #2179 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Chiar acuma am terminat de vazut si eu Mr. Nobody chiar ca WTF...un film tare de nota 10+ ..are o groaza de lucruri interesante in el,e facut foarte bine filmu are o parte si din butterfly effect,este un film greu de inteles pentru ca nu stii, nici dupa sfarsitul sau, ce a fost si ce nu.

20. #2180 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    The Tortured (2010)

thetortured.jpg

The Tortured (2010) - IMDb

Nota 9/10 (pentru genul lui) Deci am ramas: WOW! Va recomand daca sunteti genul unui film thriller/gore.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 109 of 244 FirstFirst ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 159 209 ... LastLast