Dacă nu știți cum să folosiți funcția de spoiler �ntrebați �n jur, nu toată lumea apucă să meargă la cinema fix �n ziua premierei![]()
Dacă nu știți cum să folosiți funcția de spoiler �ntrebați �n jur, nu toată lumea apucă să meargă la cinema fix �n ziua premierei![]()
Breaking Bad 9.4/10 IMDb
Duminica trecuta mi-a fost recomandat, Luni m-am montat in fata ecranului si ieri l-am terminat... mai bine zis am ajuns la zi cu sezonul 5...FENOMENAL !
EX2
si sincer a fost demential! Desi putin mai playdown decat primul... si fara Jet Li... dar a fost demential... replicile au fost mortale intre ei... s-a ras mai mult decat s-ar rade la un film de comedie! Toata sala radea. Ce sa mai zic de film? Chucky Norris cand apare in film, apare sa-mi bag steau norocoasa undeva.... cat a fost aplaudata scena cand apare individul.
A fost tot ce a fost primul dar mult mai misto... de abia astept sa apara pe dvd ca sa il vad vad o data si o data si o data10/10
the shepherd border patrol un film mai plictisitor decat asta nu cred ca am vazut! 5/10
Ace Attorney (Phoenix Wright) film bazat pe seria cred ca cu acelasi nume! cat despre film? ei bine e film cu avocati ca si jocurile (presupun) dar mi-a placut! 7/10
K-Pax, deşi auzisem de acest film, nu reuşisem sa il vad p�nă azi, nota 10 din partea mea, cu un Kevin Spacey extraordinar. Recomand!!!
The Flowers of War, un film ft bun, Christian Bale interpreteaza din nou un rol memorabil, nota 10
The Hangover 2 10/10
Credeam ca o sa fie naspa, ca nu au cum sa faca inca odata acelasi lucru si sa le iasa bine. Ei...m-am inselat. Le-a iesit foarte bine.
Atat.
Death Race trilogy: Death Race 2000, Death Race, Death Race 2
o triogie interesanta... care urmata va fi de catre Death Race 3: Inferno care va lansat in decembrie anul curent!
dar asa revenim! ce sa zic de filmele lui Paul W.S. Anderson pai sunt filme bune...as merge ca mi-a placut mai mult al doilea decat primul dar abmele a fost imens simplicate fata de Death Race 2000 si fara Stallonedar na nu pra cred ca isi permiteau astia sa il aduca pentru doua filme dintre care unul direct to video.
desrpre Death Race 2000? ce sa zic? e mai gory si cu un plot mai dezvoltat! Sunt elemente din Hunger Gamesdaca chiar ar fi sa compar cu ceva...
ca sa dau o nota la toata triogia as merge pe un 8.5 din 10
The expendables (2010) -Eroi de sacrificiu (2010) - IMDb"target="_blank">Eroi de sacrificiu (2010) - IMDb
Filmul nu prea se ia in serios ... acesta este un lucru bun ( deoarece nimic din acest film nu ar putea fi considerat "realist" ) . Actiune over the top , explozii cat cuprinde ( probabil jumatate din buget a fost folosit numai pentru acest lucru ), poveste subtire si o distributie bagata sa-ti pice fata... Nimic special a fost un film de relaxare mai mult ( mai ales daca nu ai asteptari ... ) .
Nota : 7.5/10
Cabin In The Woods - 8/10
Ceea ce se astepta a fi un film horror cliseic cu aceiasi party-people blocati intr-o cabana in padure si vanati unul cate unul s-a dovedit a fi nu neaparat cel mai horror film pe care l-am vazut, dar un film horror cu una din cele mai... interesante premise ever. Ultimele 40 de minute au fost f*cked up!!! Unii ar numi-o treaba puerila si fara sens, eu o numesc un omagiu adus aproape tuturor filmele care au stat la baza genului horror.
Despre oameni si melci - 10 cu plus si cu steluta
Superb. Foarte bine facut iar ideea e fantastica. Toata sala a ras in hohote la unele faze. Trebuie neaparat sa-l vedeti dar repede pentru ca ruleaza pana joi.
Dupa ce l-ati vazut, as dori sa-mi raspundeti la intrebarea din spoiler:
Si cum diferentiezi un film bun de unu foarte bun, daca tu dai 10 la toate care-ti plac ?
Into The Wild: 8.5/10 - foarte misto, mai ales ca e inspirat dupa un caz cat se poate de real.
Resident Evil: Retribution: 2/10 - vai de capul meu.nu m-am uitat la niciun trailer inainte sa intru in sala, si nu stiu de ce auzisem eu ca e filmul ok. prima jumatate a filmului: atat de plictisitor. a doua jumatate a filmului: comedie.
Toate grohaielile lu' Milla Jovovich, toate tampeniile ilogice... am avut noroc ca eram 4 persoane in sala, ca radeam ca tampitu'. I-am dat 2 puncte fiindca apar creaturi si personaje din joc ( desi unele alegeri... praf ) si pentru sfarsitul care daca incepeau de acolo, ar fi fost un film MULT mai interesant.
Bookmarks