Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 177 of 244 FirstFirst ... 77 127 167 175 176 177 178 179 187 227 ... LastLast
Results 3,521 to 3,540 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3521 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Dacă nu știți cum să folosiți funcția de spoiler �ntrebați �n jur, nu toată lumea apucă să meargă la cinema fix �n ziua premierei

2. #3522 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar
    Breaking Bad 9.4/10 IMDb

Duminica trecuta mi-a fost recomandat, Luni m-am montat in fata ecranului si ieri l-am terminat... mai bine zis am ajuns la zi cu sezonul 5 ...FENOMENAL !

Attached Images Attached Images breaking-bad-poster-01.jpg breaking-bad-poster-02.jpg breaking-bad-poster-03.jpg breaking-bad-poster-04.jpg breaking-bad-poster-05.jpg

3. #3523 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    EX2

si sincer a fost demential! Desi putin mai playdown decat primul... si fara Jet Li... dar a fost demential... replicile au fost mortale intre ei... s-a ras mai mult decat s-ar rade la un film de comedie! Toata sala radea. Ce sa mai zic de film? Chucky Norris cand apare in film, apare sa-mi bag steau norocoasa undeva.... cat a fost aplaudata scena cand apare individul.
    A fost tot ce a fost primul dar mult mai misto... de abia astept sa apara pe dvd ca sa il vad vad o data si o data si o data 10/10
    Attached Images Attached Images expendables-2-videogame-team-cover.jpg 936full-expendables-2-poster.jpg

4. #3524 SP
    the shepherd border patrol un film mai plictisitor decat asta nu cred ca am vazut! 5/10
    Ace Attorney (Phoenix Wright) film bazat pe seria cred ca cu acelasi nume! cat despre film? ei bine e film cu avocati ca si jocurile (presupun) dar mi-a placut! 7/10
    Attached Images Attached Images www.chillnmasti.net.jpg ace_attorney_logo.png 12434d1321022222-live-action-ace-attorney-phoenix-wright-movie-ace-attorney-poster.jpg

5. #3525 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

re: Ultimul film vizionat

K-Pax, deşi auzisem de acest film, nu reuşisem sa il vad p�nă azi, nota 10 din partea mea, cu un Kevin Spacey extraordinar. Recomand!!!
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1346814875391.jpg

6. #3526 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    The Hangover 10/10
    Ce pot sa zic...a fost super tare. Maine partea a doua.

7. #3527 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

re: Ultimul film vizionat

The Flowers of War, un film ft bun, Christian Bale interpreteaza din nou un rol memorabil, nota 10
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1346884759862.jpg

8. #3528 SP
    The Hangover 2 10/10
    Credeam ca o sa fie naspa, ca nu au cum sa faca inca odata acelasi lucru si sa le iasa bine. Ei...m-am inselat. Le-a iesit foarte bine.
    Atat.

9. #3529 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    The Hangover 2 10/10
    Credeam ca o sa fie naspa, ca nu au cum sa faca inca odata acelasi lucru si sa le iasa bine. Ei...m-am inselat. Le-a iesit foarte bine.
    Atat.
    /offtopic
    Fac chiar de 3 ori acelasi lucru in 2013

10. #3530 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    /offtopic
    Fac chiar de 3 ori acelasi lucru in 2013
    Acuma cine se casatoreste? Alan?

11. #3531 SP
    Death Race trilogy: Death Race 2000, Death Race, Death Race 2
    o triogie interesanta... care urmata va fi de catre Death Race 3: Inferno care va lansat in decembrie anul curent!

dar asa revenim! ce sa zic de filmele lui Paul W.S. Anderson pai sunt filme bune...as merge ca mi-a placut mai mult al doilea decat primul dar abmele a fost imens simplicate fata de Death Race 2000 si fara Stallone dar na nu pra cred ca isi permiteau astia sa il aduca pentru doua filme dintre care unul direct to video.
    desrpre Death Race 2000? ce sa zic? e mai gory si cu un plot mai dezvoltat! Sunt elemente din Hunger Games daca chiar ar fi sa compar cu ceva...
    ca sa dau o nota la toata triogia as merge pe un 8.5 din 10
    Attached Images Attached Images death-race-2-2010-front-cover-49645.jpg death-race-dvd-cover.jpg 7d44ea06d8af.jpg death-race-inferno-poster-27398_650x400.jpg

12. #3532 SP
    Senior Member axton's Avatar
    The expendables (2010) -Eroi de sacrificiu (2010) - IMDb"target="_blank">Eroi de sacrificiu (2010) - IMDb

Filmul nu prea se ia in serios ... acesta este un lucru bun ( deoarece nimic din acest film nu ar putea fi considerat "realist" ) . Actiune over the top , explozii cat cuprinde ( probabil jumatate din buget a fost folosit numai pentru acest lucru ), poveste subtire si o distributie bagata sa-ti pice fata... Nimic special a fost un film de relaxare mai mult ( mai ales daca nu ai asteptari ... ) .
    Nota : 7.5/10

13. #3533 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Fara Jason Statham Death Race numai e asa de bun.

14. #3534 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cabin In The Woods - 8/10

Ceea ce se astepta a fi un film horror cliseic cu aceiasi party-people blocati intr-o cabana in padure si vanati unul cate unul s-a dovedit a fi nu neaparat cel mai horror film pe care l-am vazut, dar un film horror cu una din cele mai... interesante premise ever. Ultimele 40 de minute au fost f*cked up!!! Unii ar numi-o treaba puerila si fara sens, eu o numesc un omagiu adus aproape tuturor filmele care au stat la baza genului horror.

15. #3535 SP
    Despre oameni si melci - 10 cu plus si cu steluta

Superb. Foarte bine facut iar ideea e fantastica. Toata sala a ras in hohote la unele faze. Trebuie neaparat sa-l vedeti dar repede pentru ca ruleaza pana joi.
    Dupa ce l-ati vazut, as dori sa-mi raspundeti la intrebarea din spoiler:
    Attached Images Attached Images despre-oameni-si-melci-527738l.jpg

16. #3536 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Despre oameni si melci - 10 cu plus si cu steluta

Superb. Foarte bine facut iar ideea e fantastica. Toata sala a ras in hohote la unele faze. Trebuie neaparat sa-l vedeti dar repede pentru ca ruleaza pana joi.
    Dupa ce l-ati vazut, as dori sa-mi raspundeti la intrebarea din spoiler:
    In ultimele doua pagini ai zis ca 5 filme sunt de nota 10. Mai in urma nu m-am uitat. Chiar asa grozave sunt filmele astea sau esti tu usor de impresionat?

17. #3537 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    In ultimele doua pagini ai zis ca 5 filme sunt de nota 10. Mai in urma nu m-am uitat. Chiar asa grozave sunt filmele astea sau esti tu usor de impresionat?
    Daca mie imi plac filmele, o sa le dau nota mare.

18. #3538 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si cum diferentiezi un film bun de unu foarte bun, daca tu dai 10 la toate care-ti plac ?

19. #3539 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Si cum diferentiezi un film bun de unu foarte bun, daca tu dai 10 la toate care-ti plac ?
    Celui foarte bun ii da plus si cu steluta.

20. #3540 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Into The Wild: 8.5/10 - foarte misto, mai ales ca e inspirat dupa un caz cat se poate de real.

Resident Evil: Retribution: 2/10 - vai de capul meu. nu m-am uitat la niciun trailer inainte sa intru in sala, si nu stiu de ce auzisem eu ca e filmul ok. prima jumatate a filmului: atat de plictisitor. a doua jumatate a filmului: comedie. Toate grohaielile lu' Milla Jovovich, toate tampeniile ilogice... am avut noroc ca eram 4 persoane in sala, ca radeam ca tampitu'. I-am dat 2 puncte fiindca apar creaturi si personaje din joc ( desi unele alegeri... praf ) si pentru sfarsitul care daca incepeau de acolo, ar fi fost un film MULT mai interesant.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 177 of 244 FirstFirst ... 77 127 167 175 176 177 178 179 187 227 ... LastLast