Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 165 of 244 FirstFirst ... 65 115 155 163 164 165 166 167 175 215 ... LastLast
Results 3,281 to 3,300 of 4864

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

  1. #3281 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Fright Night 7.50/10

    Ma asteptam ca filmul sa fie mai prost dar m-a uimit intr-un mod placut pana la urma. Actorii joaca bine (m-a amuzat personajul lui David Tennant - Doctor Who), efectele speciale sunt bine realizate (mi-a placut cum sunt infatisati vampirii) iar soundtrack-ul este super. Per total rezulta un film mult mai bun decat pare la prima vedere.

  2. #3282 SP
    Banned cryyo's Avatar
    The Hangover Part II

    Sau cum sa te faci praf.
    Nu-i mare lucru de povestit, niste tipi se fac manga si o dau in bara rau de tot.
    Dar finalul e cu happy-end.
    Pe mine m-a bine dispus.
    Attached Images Attached Images the_hangover_part_ii_1306736862_2011.jpg

  3. #3283 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Tower Heist (2011) - Tower Heist (2011) - IMDb"target="_blank">Tower Heist (2011) - IMDb
    O comedie ok , nu m-a dat pe spate ,dar nici nu pot spune ca am regretat sa-l vad . Bun daca vrei doar sa te destinzi.
    Nota:7,5/10
    Attached Images Attached Images tower_heist_1311888267.jpg

  4. #3284 SP
    Member muski's Avatar
    Hodejegerne (Headhunters) 9/10

    Un film plin de actiune si suspans, bine gandit si bine realizat. Este mult peste majoritatea filmelor americane, am ramas foarte surprins dupa vizionare.

    Recomand , nu va speriati de limba, un asemea film nu e de pierdut.
    Attached Images Attached Images hodejegerne-..jpg

  5. #3285 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Big Fish – 8 / 10


    “They say when you meet the love of your life, time stops. And that's true.” – Ed Bloom.

    Acest film poate fi cel mai bine descris ca fiind un basm, desi acesta este mai mult despre minunea din povesti si mai putin despre naratiune in sensul clasic, de inceput/mijloc/sfarsit.

    Burton se axeaza pe teme mitice in acest film. Pe langa povestea de suprafata despre tensiunea generatiei dintre tata si fiu, el exploreaza metafora de peste mare intr-un iaz mic, examind impactul pe care-l are Ed Bloom asupra vietilor oamenilor cu care intra in contact in fiecare clipa.

    Dincolo de elementele de baza ale filmului, acesta ilustreaza tehnici unice pentru a descrie povestea si tema principal. Textura acestui film este distinctiva lui Tim Burton. Amintirile lui Bloom au un simt ireal, de basm, de vis. In timp ce majoritatea filmelor de gen, merg subtil pe linia dintre fictiune si realitate, acest film o imbratiseaza.

    Actorii sunt foarte bine alesi. Desi initial am fost putin descurajat de accentul de Alabama a lui McGregor, interpretarea sa a fost foarte buna si a ajutat enorm la crearea stari de miracol. Totusi, cred ca atat McGregor cat si Finney, trebuiau sa aibe acel accent. Nu stiu de ce, dar accentul povestitorului te adanceste in poveste. Finney este bun si reuseste sa pastreze spiritul caracterului lui McGregor in ciuda faptului ca nu este inconjurat de imagini care sa-l sprijine.
    Si restul actorilor au o interpretare foarte buna, nume precum Steve Buscemi, Danny DeVito, Helena Bonham Carter si restul actorilor semi-cunoscuti nu aveau cum sa dezamageasca, dar este cu siguranta filmul lui McGregor si Finney.

    In scena in care Ed isi vede pentru prima data viitoarea sotie, un cadru “inghetat” al scenei ne permite sa ne concentram asupra gandurilor si emotiilor lui, in timp ce se apropie de fata visurilor, doar pentru a se trezi la realitate in timpul care se grabeste sa tina pasul cu intamplarile. Aceasta scena ne prezinta inceputul calatoriei lui Edward, de a-si gasi dragostea adevarata.

    Un alt dispozitiv cinematic foarte bun, folosit in acest film, aste acela de voice over. Folosirea voice over-ului este esentiala in acest film. Intrucat un numar foarte mare de scene sunt povesti spuse, nararea ajuta la tranzitia dintre scene si ofera informatii de baza esentiale.

    Mi-a placut rolul lui Ed Bloom. Sunt de parere ca exista un Ed Bloom in fiecare din noi. Cu totii visam ca el si, uneori, poate chiar spunem povesti ca el, pentru a face viata mai placuta.

    Mai important decat ceea ce este deja evident ilustrat, este ceea ce filmul reuseste sa-ti sopteasca in ureche pe parcursul intregului film: Judeca o persoana mai mult dupa caracterul sau si mai putin dupa ceea ce spune.

    Povestirile sunt fantastice si amuzante, avand la origini elemente de adevar, dar colorate de Bloom pentru a le insufleti. Pentru mine a fost foarte usor sa ma implic in povesti si am fost prins in vraja povestilor lui Ed foarte usor, intrucat am fost captivat de cat de frumos, colorat si imaginativ a fost totul.

    Daca suna ca si cum as avea probleme in punerea cuvintelor pe “hartie”, se datoreaza faptului ca am gasit filmul a fi destul de greu de cuantificat – tot ce stiu este ca am gasit intreaga experienta a fi foarte satisfacatoare si imbucuratoare.

    Acesta este de departe unul din cele mai bune filme ale lui Tim Burton si chiar si la o revizionare, vei ramane umit si te vei pierde in detaliile pictate de acest mare regizor.
    Attached Images Attached Images big-fish.jpg

  6. #3286 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Transformers: Dark of the Moon 7.50/10

    Un film potrivit, zic eu, pentru un weekend. Per total mi-a placut, desi sufera la anumite capitole.
    Ce mi-a placut: actiunea furibunda, luptele dintre roboti, impletirea elementelor reale cu cele SF
    Ce nu mi-a placut: tenta comica/copilareasca in unele momente cand nu isi are locul, jocul actoricesc care este destul de slab
    Scenariul a fost destul de OK, desi sunt sigur ca putea fi imbunatatit pe alocuri.

  7. #3287 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Contagion – 7 / 10

    Ce-ti vine in minte cand te gandesti la un disaster movie ? Extraterestrii care ne invadeaza planeta ? Vulcani care explodeaza si inunda pamantul cu lava ? Sau lumea se termina brusc, din cauza unor forte coplesitoare ale naturii ? Indiferent de ce am vazut in alte filme, in care lumea se sfarsea intr-un mod sclipitor, prin niste explozii uluitoare, Contagion a reusit sa se apropie de disparitia umana intr-un alt mod.

    Filmul porneste pe premisa de a oferi evenimentele pe o structura de zi cu zi. Schimbul de cadre si personaje este foarte rapid, pentru a ne oferi puncte diferite de vedere ale efectelor virusului, fie ca este vorba de un cetatean aproape aleatoriu, de un medic sau de un om de stiinta din laborator.

    Poate ca suna vag, dar cu atat de multe personaje si story lines-uri ce se petrec in acelasi timp, este destul de dificil sa realizezi un synopsis bun, fara sa dezvalui prea multe.

    Regasim o gama impresionanta de actori cunoscuti in film (dintre care ii pot mentiona pe Gwineth Paltrow, Matt Damon, Laurence Fishbourne si Jude Law), unii dintre ei au roluri scurte, dar importante in povestea de ansamblu.

    Felicitarile mele vedetelor mult prea cunoscute, pentru prestatia lor “subestimata” dar foarte buna, in niste roluri modeste ca importanta. A fost placut si ciudat, sa vad atatia actori cunoscuti, parand normali si permitand ca povestea sa avanseze fara sa se focuseze pe un singur individ, pentru a salva ziua.

    Cel mai impresionat am fost de rolul lui Matt Damon, care a furat show-ul cu una din cele mai bune interpretari ale sale din ultimii ani. Caracterul sau a fost atat de interesant si empatic incat mi-ar fi placut sa vad un alt film ce se invarte in jurul povestii sale din aceasta “criza” si cum se descurca in fata tuturor provocarilor care-i sunt aruncate.

    Desi interpretarea a fost foarte buna, cel mai important factor pe care l-a oferit acest film a fost felul in care actorii prin interpretare, ne-au umplut imaginatia cu frica. Combinatia dintre felul de a filma, multitudinea de scene diferite si dialogurile, toate s-au combinat pentru a realiza un scenariu credibil despre o lume prinsa intr-o epidemie.

    In locul exploziilor sclipitoare, scenele mortale cu tipete in prim plan si cursele in viteza pentru a evita pamantul care se surpa in urma ta, virusul calatoreste in tacere in jurul lumii si nu stii unde va lovi in momentele urmatoare. Ca rezultat, am fost prins in suspansul sperantei ca personajele indragite nu vor contacta virusul si nu vor fi eliminate de catre o persoana care l-a contactat deja.

    Un alt factor care mi-a placut a fost realismul pasilor si actiunilor portretizate in acest film. Stiinta, legile si reglementarile guvernamentale, propaganda si multi alti factori au fost destul de bine explicate, fiind capabil sa urmaresc si sa inteleg tot ceea ce faceau, inclusiv explicatiile stiintifice despre virus, desi nu pot spune ca sunt pasionat de politica sau medicina si nu sunt nici vreun geniu sau “geek”.

    Hai, totusi, sa vorbim si despre punctele negative ale filmului. Primul lucru destul de evident, este faptul ca acest film este foarte trist in unele momente si oamenii carora nu le plac depresiile ar fi bine sa-l evite. Filmul nu se teme sa arate victimele moarte cu prim-planuri, care va pot ori misca sentimental, ori sa va faca greata.

    Totodata, nu recomand acest film germofobilor, intrucat fricile le vor fi amplificate de unele cadre in care victimele “lasa” virusul pe suprafetele atinse.

    Tot la minusuri, cel putin din punctul meu de vedere, pot adauca si coloana sonora destul de prost aleasa, cu multe momente de legatura evidentiate prin sunete clasice, gen filmele din anii '80.

    Cred ca singurul alt minus este ca pentru un action/thriller, cum este clasificat acest film, actiunea nu prea exista. Ma repet. Nu exista curse de mare viteza, acrobatii pline de suspans si dezastre naturale facute pe calculator. Cine cauta asa ceva, ar fi bine sa aleaga alt film.

    In ciuda faptului ca nu putem vedea “ucigasul”, cred ca acest virus este este unul din cei mai infricosatori criminali pe care l-am vazut in ultimii ani.

    Interpretarea buna, cadrele foarte bine incadrate si abilitatea de a folosi imaginatia spectatorilor pentru a picta frica, sunt elementele care m-au tinut lipit de monitor pana la sfarsit.

    Contagion este unu din cele mai bune disaster movies pe care l-am vazut in ultimii ani. Ultimul de gen, care m-a surprins placut, a fost thriller-ul Right at your door.
    Attached Images Attached Images contagion.jpg

  8. #3288 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Warriors - 8.5/10
    La inceput eram sceptic, un alt film cu batai si luptatori porniti de jos. Dar la sfarsit am zis in gura mare ca asta merge la Oscar! Foarte impresionant...

    Dream House - 7.5/10
    Un cast foarte bun + un twist pe care nu-l vezi venind nici in ruptul capului transforma acest film dintr-unul mediocru in unul extrem de bun.

  9. #3289 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Chloe – 7 / 10

    Acest film mi-a amintit de acel val de thrillere erotice din anii 90. Are toate elementele, inclusiv o doza sanatoasa de scene de sex softcore, care m-au surprins, deoarece Amanda Seyfried are un astfel de aspect duios si nevinovat.

    Ce face acest film bun, are (cum ar spune si Shrek) „layers”. La fel ca in viata reala, oamenii sunt, inevitabili, mult mai diferiti decat ceea ce par la suprafata.

    Chloe este un film plin de scene senzuale si pasionate, nuditate, drama si oameni intortochiati emotional, incat dovedeste ca dragostea si comportamentul erotic cand sunt amestecate, pot duce la un joc periculos de obsesie si durere. Chloe este un film cu o puternica incarcare erotica, ceea ce-l face o placere sa-l vizionezi.

    Amanda Seyfriedeste absolut uimitoare �n acest film. Inca de anul trecut, ma tot intrebam cine este fata asta (cu ochii cam departati si buze pline) si de ce apare ea, brusc, in toate filmele ? Acum, chiar pot sa inteleg de ce. Are o capacitate extraordinara de a-si metamorfoza aspectul si atitudinea. Are o sensibilitate si un spectru artistic la care cele mai multe staruri de la Hollywood doar viseaza. Poate fi foarte sexy si perversa (ca in cazul de fata), poate fi o tanara indragostita (Dear John) sau chiar credibil de tocilara si nesigura de ea (Jennifer’s Body). Ea pune un fior in acest scenariu putin cam fad. Este surprinzator de buna in rolul unei fete tanara si tulburata si pot spune ca realizeaza cea mai buna interpretare a carierei sale (de pana acum), reusind sa para, deodata, atat naiva si copilaroasa cat si profesionista si perversa.

    Julianne Moore joaca de asemenea, excelent, in rolul unei femei mature si mai batrana (desi tot frumoasa) care simte ca poate pierde atat tineretea, cat si casatoria. Moore realizeaza un spectacol puternic, lucru ce-i permite personajului sau sa nu fie caracterizata ca pozitiv sau negativ.

    Liam Neeson are un rol mult mai scurt si mai usor, desi destul de complex si foarte bine interpretat si te face sa te intrebi, pana in ultimele momente despre natura personajului sau.

    Ceea ce urmeaza este o serie interesanta de rasturnari de situatie, iar cele doua roluri feminine, desi fac o echipa, au interese diferite.

    Cine este personajul negativ ? Cine foloseste cu adevarat pe cine ? Acestea sunt intrebarile importante pe care ti le vei pune si nu vei afla raspunsul pana la sfarsit.

    Sunt destule drumuri intortocheate si rasturnari de situatie pentru a putea cataloga acest film ca un veritabil thriller, dar interpretarea este acel ceva care te va tine lipit de scaun pana la genericul de final.
    Attached Images Attached Images chloe_ver5_xlg.jpg

  10. #3290 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Don't Be Afraid of the Dark 7/10

    Aveam chef de un film fantastic, creaturi, case bantuite etc. asa ca l-am ales pe acesta. Chiar daca scenariul este un pic cam slabut si nu te sperie mai deloc, filmul si-a facut treaba: m-a distrat. Deznodamantul este destul de creepy si neasteptat, ma gandeam ca o sa se termine in cu totul alt fel. Vocile creaturilor sunt un mare plus, asa ca asigurati-va ca aveti un sistem de sunet bun cand vizionati filmul.

  11. #3291 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    The Scorpion King 3: Battle for Redemption 4.5/10
    un film cu un scenariu mai prost de atat nu cred ca am vazut vreodata! Nu il recomand doar celor sado, care nu au ce face! Partea buna din film ca am ras de m-am stricat la prostia pe care o are acest film ca poveste si la dialogul actorilor... nu-l recomand nimanui
    Numai daca vreti sa-l vedeti pe Batista in film si cum nu face nimic in el!
    Sherlock Holmes: A Game of Shadows 9.5/10
    Nu s-a comparat cu primul si am fost profund dezamagit de actorul care il joaca pe Professor Moriarty. Povestea e destul de interesanta... si sper din suflet sa mai faca macar inca douasute de filme cu Sherlock Holmes! bravo Guy Ritchie... sti sa faci filme...Efectele sunt faine, si ceea ce a facut primul fain interesant l-a facut si pe acesta la fel de frumos de vizionat.
    Attached Images Attached Images robert-downey-jr-sherlock-holmes-game-shadows_411x600.jpg untitled-2-copy.jpg scorpion-king-3-battle-redemption.jpg

  12. #3292 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Baieti buni (1990) - IMDb 9.5/10
    - Un film superb care il are in prim plan pe un adolescent care devine gangster fara sa stie ce il va astepta, filmul este foarte bun avand actori de prima mana fanii genului vor aprecia cu siguranta acest film.
    Attached Images Attached Images mv5bmju3mtq4ota0mv5bml5banbnxkftztywnjaymdg4._v1._sy317_cr7-0-214-317_.jpg

  13. #3293 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by OxygeN View Post
    Baieti buni (1990) - IMDb 9.5/10
    - Un film superb care il are in prim plan pe un adolescent care devine gangster fara sa stie ce il va astepta, filmul este foarte bun avand actori de prima mana fanii genului vor aprecia cu siguranta acest film.
    + filmul este inspirat dintr-un caz real .

  14. #3294 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Trainspotting (1996) - 8/10

    Ma asteptam la un pic mai mult din partea lui dar per total pot spune ca a fost bun.
    Attached Images Attached Images mv5bmtq4mtg5nzc3nf5bml5banbnxkftztcwmtm4otuymq-._v1_.jpg

  15. #3295 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Real Steel 9/10
    foarte tare filmul... efectele sunt placute ochiului, si nu ceva peste casa de impresionate... in concluzie un film care merita vizionat dar nu cred ca mai mult de o data, defapt ca si seria Rocky o vezi o data si iti ajunge! daca aveti ocazia de-al vedea, take a look at it!
    nu stiu ce s-a intamplat, eu il asteptam la cinema, si eu acum l-am vazut pe dvd(rip)! dar toata ca toate fain film... actorii si-au facut treaba si mai ales pustiu mi-a placut
    PS: de-abia astept sa se faca partea a doua ! fain film...
    Attached Images Attached Images hugh-jackman-real-steel-poster-01.jpg

  16. #3296 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Mission:Impossible - Ghost protocol --Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) - IMDb"target="_blank">Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) - IMDb

    Same old same old ... daca v-au placut celelalte 3 , acesta nu dezamageste.

  17. #3297 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    August Rush – 8 / 10


    "The music is all around us. All you have to do is listen." – August Rush

    August Rush va scoate cateva lacrimi oamenilor cu suflet mare carora le place sa-si deschida imaginatia si sa creada in destin si magie. Iar celor realisti, necredinciosii hard core (incuiati, daca pot spune asa) le va veni probabil sa vomite de la atatea dulcegarii si sentimente miscatoare. In aceasta ultima categorie, cu siguranta ca vor intra criticii.

    Scenariul este oarecum previzibil si putin „sappy”, dar acele elemente sunt cu usurinta depasite prin executarea moment cu moment a povestii.

    Ganditi-va la un Oliver Twist modernizat si intelegeti in mare despre ce este vorba in acest film.

    Actorii au jucat foarte bine intr-un rol fara prea multe dialoguri, astfel incat majoritatea povestii este spusa prin expresiile actorilor si prin sunete si muzica. Totusi, mi-a ramas in cap monologul superb al lui Robin Williams, in care vorbeste despre muzica si felul in care aceasta ne leaga de tot si toate.

    Scenele au un element de fantezie atragatoare, in timp ce in acelasi timp, intriga reuseste sa exploreze situatii reale din viata umana, cum ar fi hartuirea persoanelor „diferite”.

    Muzica este incredibila si in mare parte este originala. Aceasta include gospel, rock si muzica clasica, perfect integrate intr-un mod care functioneaza extrem de bine.

    Desi nu este un musical, muzica este o tema centrala. Un moment superb si emotionant este cand, de-a lungul calatoriei sale, August atinge pentru prima data o chitara si aceasta prinde viata (impreuna cu el) si devine insfarsit capabil sa exprime in muzica tot ce a fost intotdeauna in el.

    Dupa cum am spus, performantele actorilor sunt foarte bune. Freddie Highmore, din Finding Neverland si Charlie and the Chocolate Factory este personajul principal. El a „furat” Finding Neverland cu o „blink of an eye” si aproape ca face acelasi lucru si aici. Ofera o performanta stralucitoare si face ca putinele dialoguri sa sune natural. Nu stiu daca el chiar a si cantat la toate acele instrumente sau au fost inregistrate separat, dar a jucat perfect in scenele care includeau muzica.

    Spre deosebire de alte filme de gen, in care un copil a descoperit/a primit puteri paranormale si invata sa le foloseasca, filme care, din punctul meu de vedere, sunt mult prea superapreciate decat acest film, acest film incearca sa obtina emotii reale din poveste, in loc sa inspire vise de genul „what if”.

    Nu sunt un expert muzical, nici un muzician de orice fel (nici in Garage Band nu stiu sa cant) spre dezamagirea mea, asa ca puteau sa cante in acest film la instrumente si cu picioarele ca ar fi contat prea putin pentru mine.

    Totul este un orgasm muzical si nu simti cand trec cele aproape 2h.
    Attached Images Attached Images august_rush_ver6_xlg.jpg

  18. #3298 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Elicopter la pamant (2001) - IMDb 9.0/10
    - Genial filmul, el fiind bazat pe fapte reale, replica de baza a acestuia fiind " Leave no man behind " ceea ce si fac soldati trimisi in misiune, acestia indiferent de riscul la care sunt expusi continua misiunea fara ezitare stiind ca in orice secunda pot si ei fi printre cei raniti sau chiar decedati, in momentu in care te afli in acel razboi politica, bani, nimic nu mai conteaza...
    - Este un film pe care il recomand cu caldura tuturor!
    Attached Images Attached Images black_hawk_down_003.jpg

  19. #3299 SP
    Member Venom911's Avatar
    Spawn 10/10

    N-am cuvinte pentru acest film. Povestea minunata, personajele la fel. Cel mai mult mi-a placut costumul lui Spawn si efectele speciale, care pentru anul 1997 sunt extraordinare.
    Din cate am citit este si o serie anime care continua povestea filmului.
    Recomand acest film !
    Attached Images Attached Images spawn.jpg

  20. #3300 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    resident evil quadrilogy daca tot am sesiune... sa imi violez timpul cu ceva nefolositor 9/10
    nu-s un fan al serie Resident Evil (jocurile) dar sincer mie mi-au placut filmele RE nu intelegeti ca sunt filme bune dar sincer le consider mult mai bune decat filmul SPAWN la care sunt fan al serie de benzi desenate
    Attached Images Attached Images resident-evil-quadrilogy_124604.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 165 of 244 FirstFirst ... 65 115 155 163 164 165 166 167 175 215 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale By Mika in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1604 Last Post: 30-05-2021, 00:56
  2. Ultimul serial vizionat! By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 75 Last Post: 17-02-2015, 22:06
  3. Replies: 0 Last Post: 12-01-2013, 21:26
  4. Recomandari filme cu vampiri sau werewolves please. By Strike105X in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 14 Last Post: 03-12-2011, 23:50
  5. Recomandari: Filme Horror By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 24 Last Post: 03-12-2009, 19:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts