Jonah Hex - 6.5 / 10
Mi-a placut ca a avut exact lungimea necesara. Nici prea lung, sa te plictiseasca, nici prea scurt sa nu intelegi nimic din el. Cateva efecte reusit, putin Red Dead Redemption. Nu am nimic cu "dom'soara" Megan Fox, este "buna", dar se vede clar ca toate cadrele cu ea sunt super editate.
Jonah Hex (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ2NzYxNjQyMF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTQ0OTI0Mw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ2NzYxNjQyMF5BMl 5BanBnXkFtZTcwOTQ0OTI0Mw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
SIN CITY - 9
O lume �n alb și negru, loc al contrastelor profunde. Quentin Tarantino nu știe să dezamăgească, un regizor desăv�rșit!
"always and never!"
Wild Target
8,7/10
Desi multi il considera o comedie slabuta mie mi-a placut.
Aici o veti intalni pe Emily Blunt care a mai jucat in Young Victoria. Numai ca de data asta se dezbracă de hainele de epocă pentru a se �mbrăca �n fustă mini.
Mai putem remarca prezenţa lui Rupert Grint, cunoscut drept Weasley �n Harry Potter, care are şi aici un rol nesemnificativ de prostovan.
DEVIL 9/10
fainut filmul... astept continuarea...
On June 23, 2010, Shyamalan announced the second film in The Night Chronicles, titled 12 Strangers at first, but later changed to Reincarnate. The film is about a jury discussing a case dealing with the supernatural. Chris Sparling is set to write the script and Daniel Stamm to direct.Shyamalan has also confirmed that the story for the currently untitled third installment of The Night Chronicles is actually going to be taken from the unplanned sequel of Unbreakable.
Frozen 6/10
Un film cu niste faze un pic stupide, dar care merita vazut o data... de asemenea are o faza-doua un pic dure, nu tocmai pe gustul meu, dar sunt sigur ca sunt insi care savureaza asemenea momente (Saw type)
The Lord of the Rings (THRILOGY) - 9.3/10
O trilogie ieșită din comun, o trilogie excepțională de la �nceput p�nă la final, una dintre puținele!
Skyline (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAwNDkwOTc5M15BMl5BanBnXkFtZTcwMTE2MTMwNA@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjAwNDkwOTc5M15BMl 5BanBnXkFtZTcwMTE2MTMwNA@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140 10/10
Asa da film ma nene...un moment nu a fost plictisitor,actiune pura tot filmu cap coada :X
Pan's Labyrinth - 8.5/10
Ceea ce mi-a plăcut �n mod deosebit la acest film a fost contopirea dintre real și fantastic, genial ... un film ideal pentru week-end!
Wall Street - 10/10
Wall Street 2: Money Never Sleeps - 10/10
Filmele astea doua sunt prea bune (celalalte 3 filme vazute intre timp nu merita sa apara in acelasi post cu Wall Street)! NU LE RATATI!
Repo Man - 8/10
Un film bun, cu actori buni si cu o poveste interesanta si actiune pe masura. Si un alt film care te lasa "WTF" la sfarsit (numai de din-astea am avut parte lol)
El laberinto del fauno (Pan's Labyrinth)- 9/10
El orfanato ( The Orphanage )- 9/10
Nici nu stiam ca spaniolii au filme atat de bune.
Uita-te la REC - filmul original dupa care au facut mult prea americanizatul Quarantine - si REC 2
The Boy in the Striped Pyjamas - 8.7/10
Cutremurător, complex și simplu �n același timp, dacă nu l-ați vizionat �ncă, vizionați-l!
Bookmarks