The Wild . O animatie frumoasa , amuzanta gen Madagascar .
Harry Potter and the Half-Blood Prince 8/10
Bruno 1/10 nu va uitati la acest film, chiar nu stiu de ce am fost la cinema sa vad acest film. nici acum nu-mi vine sa cred ca am dat bani sa vad Bruno. M-au luat niste prieteni la cinema sa-l vedem si nu-i puteam refuza. oricum nu mergeti la cinema sa-l vedeti, waste of time and money.
Van Wilder 2 - 9/10
Pot spune ca este acelasi lucru doar ca povestit altfel.Ii dau un 9 pentru ca a fost cu mult mult mai amuzant decat prima parte si mult mai interesant.
Wrong Turn - 2/10
Nu am cum sa il numesc film.Este absolut jalnic.Nu o sa vad partea a 2-a pentru nimic in lume.Primul film din viata mea la care ii dau nota 2.Inca nu am vazut unul mai prost regizat si asa lipsit de inspiratie.Prost si gata!
House (2008) -> House (2008)
...merge.
Nota 6.5
Harry Potter and the Half-Blood Prince 6/10
Două ore și ceva petrecute mai mult făc�nd mișto de film alături de un tovarăș.
Nu-mi vine să cred cum au reușit să facă dintr-o carte at�t de bună un film și un joc de 2 bani.
Am terminat Band of Brothers. O miniserie de nota 10! A intrat in top 5'ul meu al filmelor de razboi alaturi de We were soldiers, Enemy at the gates, saving private Ryan si Brotherhood of war.
azi m-am uitat la:
Harry Potter & The Order of The Pheonix
Harry Potter & The Half Blood Prince
Friday
Next Friday
Friday After Next
Toate de nota 10. Recomand.
The taking of pelham 123
Sfarsitul e destul de previzibil dar ideea filmului in sine este geniala.
Mai ales cu doi actori de renume ^^
Ieri - Shawshank Redemption (nu stiu a cata oara...)
Azi - One flew over the cuckoo's nest - Toti actorii sunt geniali!
My bloody Valentine - nota 2
L-am vizionat deoarece am primit un blu-ray cu optiunea de a viziona filmul in 3D, ceea ce a fost o experienta superba.
Bookmarks