Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 15 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 289

Thread: Cum se numeste melodia?

1. #1 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar

Cum se numeste melodia?

Aici va rog sa scrieti in caz ca nu gasiti numele unei melodii dar stiti ca apare intr-un film sau o reclama.

Eu nu gasesc o melodie veche care avea ca refren cv cu Together si la un momentdat incepe cu Ole ta nananana Ole tanananana...Tananana=nu stiu cuvintele

O stie cnv?Ca un indiciu,melodia a fost adaptata si dublata in romana pt desenul animat Pinochio care era pe FoxKids...Cand pleaca pinochio spre o tara minunata unde copiii nu invata si acolo ei se transformau in magari.
    Attached Images Attached Images shazam.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    am auzit si eu o melodia la happy hour.suna ceva de genu: I love when you're smiling,when I apear.

stie cineva cum se numeste?

3. #3 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Serious help needed. Ma obsedeaza piesa asta de cateva zile: cea din fundalul filmuletului: Video, Poze, Fisiere, Muzica :: Filebox.ro.

Raman dator cu o bere .

4. #4 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Serious help needed. Ma obsedeaza piesa asta de cateva zile: cea din fundalul filmuletului: Video, Poze, Fisiere, Muzica :: Filebox.ro.
    cum, nu stii??

Prodigy - Omen

LE: Cu placere. Cheers

5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu prea am ascultat ultimu album. Thanks!!!!!! A lot.

6. #6 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...este o piesă (cred că de la Paraziții - ceva mix...) foarte faină. Eu nu ascult Paraziții dar asta...chair �mi place (să fiu sincer...�mi place linia melodică).

E o piesă mai veche...de ani buni...și ieri am ascultat-o undeva din greșală.

...doar o parte din refern am �n cap (și evident linia melodică...pe care n-am cum s-o reproduc pe forum lol).

De dimineața p�nă...lalalala...

Vocea...era așa mai plictisită.

no?

M-am uitat aici dar...degeaba. Sunr prea multe să le verific!

*p.s.

S-ar putea să nu fie Paraziții dar...e tot �n genul rap - mixat...I don't know

7. #7 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar

Bitza ft Parazitii - Vorbeste vinul ?

8. #8 SP
    ...nu, nu e aia. Piesa mea nu seamămă deloc cu aia (mai ales la linia melodică). E o linie melodică mai...euforică...habar n-am cum să-i zic

---------- Post added 22-10-2009 at 02:30 PM ----------

...avea legătură cu alcoolul.

Nu e nici aia cu...alcoolul este viața...și viața e alcoolul...mereu �n pericol...lalala.

---------- Post added 22-10-2009 at 02:34 PM ----------

Era c�ntată așa...la caterincă (ce mă disperă cuv�ntul ăsta...hai că l-am folosit și eu prima dată �n viața mea...)

9. #9 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    am auzit si eu o melodia la happy hour.suna ceva de genu: I love when you're smiling,when I apear.

stie cineva cum se numeste?
    ?

10. #10 SP
    Senior Member nops66's Avatar

Una din astea 2 ronan?

11. #11 SP
    ...din păcate nu

Lasă că vine vacanța de iarnă....și le iau pe toate la r�nd. Dau eu de ea

12. #12 SP
    Am ascultat azi o melodie,beat'ul era un house combinat cu trip hop si singurul vers era cantat de o tipa si suna ceva de genul i like it bum bam...any ideas cum se cheama?

13. #13 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Ronan asta e ce cauti tu?
    ( de la 0:55 incepe)

14. #14 SP
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Ronan asta e ce cauti tu? YouTube - Parazitii - Bagabontii '99 ( de la 0:55 incepe)
    ...nu

No...dă-i pace - gata...mă dau bătut

15. #15 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Revin cu o intrebare care m-ar putea ajuta sa aflu melodia din primul post.

Are cineva un link catre un filmulet cu episodul 8 din Saban's Adventures of Pinocchio.Episodul se numeste "PleasureLand" si era melodia aceea cand pleaca ei cu trasura spre lumea aceea fermecata.
    Mokku of the Oak Tree - Wikipedia, the free encyclopedia

16. #16 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Am ascultat azi o melodie,beat'ul era un house combinat cu trip hop si singurul vers era cantat de o tipa si suna ceva de genul i like it bum bam...any ideas cum se cheama?

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post

Nu, nu e. Pe asta o stiu. Era mai hardcore gen si avea doar 1 vers pe care l'am mentionat in postul anterior.

18. #18 SP
    Junior Member Stealth's Avatar
    stie cineva cum se numeste melodia din trailerul GTA: The Ballard of Gay Tony?

tnx

19. #19 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Eric Prydz - Pjanoo

20. #20 SP
    Junior Member Stealth's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Eric Prydz - Pjanoo

YouTube - Eric Prydz - Pjanoo
    tnx dude

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 15 1 2 3 11 ... LastLast