M-a ajutat un prieten si am descoperit despre ce este vorba.
Black Lab - This night
M-a ajutat un prieten si am descoperit despre ce este vorba.
Black Lab - This night
Stie cineva cum se numese melodia aia house care are influente arabesti..."eh dava dava..."
O vrea tata ca ton de apel , iar eu nu le am cu house-ul sau cu muzica moderna.
Cum se numeste melodia?E cam asa,ca nu am auzit-o bine "the way you other,the way you do,the way you play"
Cand a aparut Red Dead Redemption, cei de la "Lens of Truth" au facut un video comparativ intre versiunea de Xbox 360 si cea de PS3 cu o melodie super. Recent am cautat video-ul pentru a asculta melodia din nou dar spre surprinderea mea am constatat ca au schimbat-o.
Isi mai aminteste cineva cum se numea sau care era melodia din video-ul original?
Aseară la Dansez pentru tine Lavinia & Decebal şi au ales o melodie rom�nească la vals care era ceva de genul : " Ce e iubirea,doar c�nd o vei str�nge-n braţe vei afla" ori something like that,help please ?
ZOMG ZUFALL! #2966
Ce melodie e asta...imi suna prea cunoscuta...dar nu imi aduc aminte numele.
It's FUNKY!
Visul vals - Lavinia Parva si Decebal Negoita | Dansez pentru tine | ProtTv
This song, please ?
Originalul lui Bryan Adams �l ştiu,dar căutam varianta �n rom�nă,da' nu cred ca o să o găsesc.
ZOMG ZUFALL! #2836
Stie careva? Imi pare cunoscuta.....
e o melodie mai veche....e in greaca sau in engleza mi se pare da cel mai probabil in engleza..... sau francezasi zice la referen sau pe undeva pe acolo: ha haaa ela elaaaaa ... ceva de genu
stie cineva? stiam melodia da am un lapsus si numi aduc aminte
![]()
Bookmarks